-
Εν ολιγοις: Ζητειται αυτοκινητο απο 4,2μ. και πανω (σουπερ μινι παλια και νεα -207, Clio κλπ.- απορριπτονται), με τιμη μεχρι 20k, με αξιοπρεπεις χωρους (κουπε, καμπριο κλπ. εκτος συζητησης) και δυνατοτητες ανετου ταξιδιου σε εθνικη οδο. Οσο το δυνατον πιο καλοφτιαγμενο, καθως ΔΕΝ θα αλλαχθει συντομα. Καθε προταση δεκτη, αλλα μεχρι 20k ΑΥΣΤΗΡΑ κι αμετακλητα (για να μην παω φυλακη)
-
Εν ολιγοις: Ζητειται αυτοκινητο απο 4,2μ. και πανω (σουπερ μινι παλια και νεα -207, Clio κλπ.- απορριπτονται), με τιμη μεχρι 20k, με αξιοπρεπεις χωρους (κουπε, καμπριο κλπ. εκτος συζητησης) και δυνατοτητες ανετου ταξιδιου σε εθνικη οδο. Οσο το δυνατον πιο καλοφτιαγμενο, καθως ΔΕΝ θα αλλαχθει συντομα. Καθε προταση δεκτη, αλλα μεχρι 20k ΑΥΣΤΗΡΑ κι αμετακλητα (για να μην παω φυλακη)
-
-
και δυνατοτητες ανετου ταξιδιου σε εθνικη οδο. Οσο το δυνατον πιο καλοφτιαγμενο, καθως ΔΕΝ θα αλλαχθει συντομα. Καθε προταση δεκτη, αλλα μεχρι 20k ΑΥΣΤΗΡΑ κι αμετακλητα (για να μην παω φυλακη)
Bravo με τα 150 αλογα το πλουσιο...ειναι ο ορισμος της αναζητησης σου!
-
Mιας και είσαι ευχαριστημένος από την Φορντ, θα επέλεγες το προσφάτως καταργημένο mondeo; Πολύ καλή οδική συμπεριφορά, χώροι, λογικά θα βρίσκεται σε καλές τιμές καθώς η φορντ φροντίζει για την απαξίωση των μοντέλων της.
Δεν ξέρω τι λέει όσον αφορά την αντοχή στον χρόνο και το κόστος συντήρησης. Αυτά μάλλον τα γνωρίζεις καλύτερα από μένα.
Θες οπωσδήποτε το 'κάτι παραπάνω' μιας bmw;
-
Ναι για να βάζει τα παιδιά μέσα και να πηγαίνουν εκδρομή
-
Μετα απ' αυτο που συνεβη εχω ενα Α ψυχολογικο και ειπα γι' αποφυγη γκαντεμιας ν' αλλαξω εταιρια....
Παιδια δεν εχω, ακομα, και μαλλον δε χρειαζομαι κατι τοσο μεγαλο. Ενα μικρομεσαιο ειναι ιδανικο για την περισταση.Το 'κατι παραπανω' της BMW ισως και να ειναι μονο ψυχολογικο, αλλα μετραει. Βασικα θελω ο,τι πιο ασφαλες υπαρχει σε συμπεριφορα (κυριως) και σε σασι.... και σ' αυτα τα λεφτα....
-
Ποιά γκαντεμιά ρε; 'Οδηγώ και σε σκέφτομαι' το λένε αυτό.
Θα βρίσκεις και δίλιτρο s40 σ αυτά τα λεφτά. (αν το πουλάει κανείς) -
Και εγώ το Φιατ μπράβο θα έπαιρνα αν ήμουν στην θέση σου.
-
leon TSI
ford focus
golf TSI -
Jetta TSI 122 hp
Astra sedan 1.6 ως 1.6Τ αν βγαίνουν τα λεφτά (μάλλον όχι)
Θα έβαζα και το Volvo S40, αλλά είναι πολύ ακριβό γενικά.
Επίσης θα έλεγα για το Mazda 3 1.6 Sedan, αλλά πάλιωσε λίγο. Καλό πάντως και όμορφο για γιαπωνέζικο.
To Corolla γεννήθηκε ηλικιωμένο, το κοίταζα χθες και αισθανόμουν μια γλυκιά κούραση να με καταβάλλει. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα βρίσκεις και δίλιτρο s40 σ αυτά τα λεφτά. (αν το πουλάει κανείς)
Καλη ιδεα....
Τα TSI το σκεφτομαι, απλα φοβαμαι να μπλεξω με τη VW.... To Leon εσωτερικα ειναι αισχρο και τα 160 αλογα δεν τα χρειαζομαι τοσο που να το παραβλεψω.... Το Bravo θα παω να το δω.... Astra αποκλειεται, το Jetta δε μου αρεσει καθολου. Το 3 ειναι καλη ιδεα...
Για μεταχειρισμενα;
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
και δυνατοτητες ανετου ταξιδιου σε εθνικη οδο. Οσο το δυνατον πιο καλοφτιαγμενο, καθως ΔΕΝ θα αλλαχθει συντομα. Καθε προταση δεκτη, αλλα μεχρι 20k ΑΥΣΤΗΡΑ κι αμετακλητα (για να μην παω φυλακη)
Bravo με τα 150 αλογα το πλουσιο...ειναι ο ορισμος της αναζητησης σου!
-Αυτό με αισθητικά κριτήρια και με βάση την απτή ποιότητα εσωτερικού ή
-Γκολφ tsi ως ιδανικό συμβιβασμό ή ακόμη καλύτερα
-Octavia 5 1.8 tfsi (νομίζω ότι είναι στο οικονομικό σου όριο) ή
-Τoyota Corolla 1.6 τελείως ορθολογιστικά,ϊσως και
-Qashqai 1.6 -
Το Qashqai 1.6 ξεφεύγει σε χρήματα και η λαλακία είναι οτι 4χ2.
-
Για καινούργιο αφού δεν σου αρέσει λεόν, τότε γκόλφ τσάι, αν δεν φοβάσαι τα τούρμπο.
Για μτχ οι επιλογές άπειρες. Η προσωπική μου όμως θα ήταν ένα λέξους IS200. Καίει πολύ, είναι 4.40 μ άρα 20 πόντους πάνω από το όριο μήκους, αλλά είναι για μένα η πιο αξιόπιστη μάρκα, είναι πανέμορφο και είναι ρουγουντού
-
Μεταχειρισμένο μέχρι 5ετίας παίζει;
Αν ναι, πάρε μια C180 (143 ίππων) του 2003. Απροβλημάτιστη και πολύ καλύτερη σε ασφάλεια από οποιοδήποτε χατς. Ελάχιστα πάνω από 20 ή αρκετά κάτω από 20 αν τη φέρεις μόνος σου από Γερμανία-και πιο καινούργια (όπου βρωμάει ο τόπος).Αυτή την πουλάει ο πετρίδης
-
σε μτχ ένα A4 1,8T?
-
Το Bravo θα παω να το δω
Θα σαρεσει πολυ...
-
μτχ ... passat 1.8T του 2004
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μεταχειρισμένο μέχρι 5ετίας παίζει;
Αν ναι, πάρε μια C180 (143 ίππων) του 2003. Απροβλημάτιστη και πολύ καλύτερη σε ασφάλεια από οποιοδήποτε χατς. Ελάχιστα πάνω από 20 ή αρκετά κάτω από 20 αν τη φέρεις μόνος σου από Γερμανία-και πιο καινούργια (όπου βρωμάει ο τόπος).Αυτή την πουλάει ο πετρίδης
Πώς ξέρουμε ότι αυτές δεν είναι τουμπαρισμένες και ματσακονιασμένες; 14500 δεν είναι εξευτελιστική τιμή; Αφού θα κόστισε τα τετραπλά και βάλε;
Το κλασικό "τί να πάρω" με 20k