-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
-0,0 oC αυτη τη στιγμη στο Γαλατσι Αττικης! : Πεσε κιαλλο
το 0 είναι σημείο αναφοράς μεταξύ θετικών και αρνητικών και δεν παίρνει σύμβολο
θες να γίνεις κ ηλεκτρολόγος πανάθεμαΤο γραψα ακριβως οπως το λεει το θερμομετρο
-
Αλλο ενα βραδυ στην κρυα Κομοτηνη ξεκινησε... -4 μεχρι στιγμης και συμφωνα με προβλεψεις θα φτασει -9
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αλλο ενα βραδυ στην κρυα Κομοτηνη ξεκινησε... -4 μεχρι στιγμης και συμφωνα με προβλεψεις θα φτασει -9ΜΕ τον πονο μου παιζεις? Ελα μια χαρα ειστε! -0,7 στο Γαλατσι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αλλο ενα βραδυ στην κρυα Κομοτηνη ξεκινησε... -4 μεχρι στιγμης και συμφωνα με προβλεψεις θα φτασει -9
ΜΕ τον πονο μου παιζεις? Ελα μια χαρα ειστε! -0,7 στο Γαλατσι
Συγγνωμη λαθος... -6 τωρα
Δεν ειναι κακο λιγο κρυο.... Το κακο ειναι οτι εδω και μια βδομαδα (και απ' ο,τι ειδα στο internet και αυτη που μπηκε) οι θερμοκρασιες ειναι μονιμως στο μειον. Μετα απο λιγο καιρο καταντα ολιγον σπαστικο
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΜΕ τον πονο μου παιζεις? Ελα μια χαρα ειστε! -0,7 στο Γαλατσι
Συγγνωμη λαθος... -6 τωρα
Δεν ειναι κακο λιγο κρυο.... Το κακο ειναι οτι εδω και μια βδομαδα (και απ' ο,τι ειδα στο internet και αυτη που μπηκε) οι θερμοκρασιες ειναι μονιμως στο μειον. Μετα απο λιγο καιρο καταντα ολιγον σπαστικο
Ελα υπομονη θα το συνηθησεις, εκτος και αν εισαι μονιμος κατοικος οποτε εισαι ηδη συνηθισμενος
-
για βροχες ειπε στην αθηνα σημερα αλλα εγω βλεπω να χιονιζει.
παλι μεσα θα πεσει η ΕΜΜΥ
-
εδώ στη Makedonija χιονίζει
-
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ το καλοοοοοοοοοοο
-
βρεχει
το βραδυ ομως θα δουμε τι θα κανει. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
βρεχει
το βραδυ ομως θα δουμε τι θα κανει.Μην χαιρεσαι , στη βροχη θα μεινει , υπομονη απο την επομενη βδομαδα
-
γιατι τι λεει η προγνωση;
-
γιατι τι λεει η προγνωση;Κατι για χιονια αλλα για μια σπεσιαλ δροσουλα οπως ειχαμε τις τελευταιες ημερες! Απλα περιμενουμε τωρα
3,2oC στο Γαλατσι τωρα -
ψιλοχιονιζει εξω .παλι μεσα επεσα στις προβλεψεις μου.
-
ψιλοχιονιζει εξω .παλι μεσα επεσα στις προβλεψεις μου.Που μενεις? Μιλαγα με εναν φιλο που μενει Διονυσο και μου ειπε πως χιονιζει σαν να πεσανε λιγο εξω τα μοντελα
-
γαλατσι
-
γαλατσιΓειτονας? Παω να ριξω μια ματια εξω
-
τωρα το γυρισε σε χιονονερο
-
τωρα το γυρισε σε χιονονεροΡιχνει χιονονερο αλλα, ριχνει σποραδικα και κατι νιφαδες, μηπως να κανω καμι αβολτα με το αμαξι?
2.3oC -
Χανιά: καλοκαίρι, ήλιος και 16 βαθμοί, τώρα!
-
Εδω περα πολυ χιονονερο και πανω απο το Αιγιο χιονιζε χτες....Λενε απο βδομαδα μπορει να χιονισει...Μακαρι να μην χιονισει εμας η περιοχη εδω περα κρατιεται απο ελιες και πορτοκαλια..
Μετεωρολογικά