-
π@υτσοκρυοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!
εάν το βγάλεις για να κατουρήσεις θα πέσει κάτω και θα σπάσει!
3 βαθμούς!!! και το πρωί στο αμάξι έδειχνε -1 Ραφήνα.
-
Πρόσεξε το καλτσόν με -1 βαθμούς.
-
Σήμερα πρώτη μέρα φόρεσα κάτω από το παντελόνι το κολάν του σκι γιατί δεν παλευόταν στο μηχανάκι
-
τα μείον δεν είναι τίποτα
η ριμάδα η υγρασία δεν παλεύεται με τίποτα
-
Ορεστιάδα
Today's Highs/Lows
High Temperature ..... -7.4°C at 2:00pLow Temperature...... -13.1°C at 7:31a
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πρόσεξε το καλτσόν με -1 βαθμούς.-
έχω 70 με 75% υγρασία ....δίπλα στην θάλασσα βλέπεις.
-
εχω συνηθίσει ως μεσογειακός τύπος τα 40+ ...όπως δεν αντέχει ένας Νορβηγός σε αυτές τις θερμοκρασίες άλλο τόσο δεν αντέχω τα μείον whatever.
- σκελέα rulez!
-
-
-0,0 oC αυτη τη στιγμη στο Γαλατσι Αττικης! Πεσε κιαλλο
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
-0,0 oC αυτη τη στιγμη στο Γαλατσι Αττικης! Πεσε κιαλλοψυχακιας εισαι ;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
-0,0 oC αυτη τη στιγμη στο Γαλατσι Αττικης! : Πεσε κιαλλο
ψυχακιας εισαι ;
Φαινεται? μ'αρεσει ο χειμωνας, αλλα μ'αρεσει και το καλοκαιρι .
-
Πολύ κρύο και υγρασία εδώ στον Πύργο και το μεσημέρι είχε περίπου 11 βαθμούς.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Πολύ κρύο και υγρασία εδώ στον Πύργο και το μεσημέρι είχε περίπου 11 βαθμούς.Χαρά Θεου!!!
Εδω το μεσημερι ειχε +4 βαθμους . -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Πολύ κρύο και υγρασία εδώ στον Πύργο και το μεσημέρι είχε περίπου 11 βαθμούς.Ζεστη εχετε !!! Σημερα στο αμαξι ειδα 5 βαθμους το μεσημερι
-
Για τον Πύργο κάτω από 15 είναι κρύο.
-
Πόσο θα ήθελα τώρα να είμαι στα εξωτερικά λουτρά της Αριδαίας με το νερό στους +37 και δίπλα να πέφτει ο παγωμένος καταράκτης
-
kon5 πρεπει να ζησεις, δεν ειναι καιρος τωρα για απονενοημενα διαβηματα...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πόσο θα ήθελα τώρα να είμαι στα εξωτερικά λουτρά της Αριδαίας με το νερό στους +37 και δίπλα να πέφτει ο παγωμένος καταράκτηςναι ,και διπλα σου ενας αντρας να σε χαιδευει και να σου ρουφαει την γλωσσα.
ασε μας ρε κον5 -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Πόσο θα ήθελα τώρα να είμαι στα εξωτερικά λουτρά της Αριδαίας με το νερό στους +37 και δίπλα να πέφτει ο παγωμένος καταράκτης
ναι ,και διπλα σου ενας αντρας να σε χαιδευει και να σου ρουφαει την γλωσσα.
ασε μας ρε κον5Και ποιος λες να ειναι αυτος? Κανας πατρινος?
-
Γιατί τί κακό έχουν ρε ιταλάκια? Πού να πας και σε baden baden εκεί να δεις εγκαταστάσεις
Mirage πιστεύω ότι θα πετάχτηκες εκεί ε? Όταν πήγα είχε πάρα πολλά αυτοκίνητα από Γαλλία στο υπόγειο πάρκινγκ.
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
kon5 πρεπει να ζησεις, δεν ειναι καιρος τωρα για απονενοημενα διαβηματα...Δεν σπάμε, δεν χαλάμε...από red bull και τσιμέντο είμαστε
-
Οντως πολυ γκει σκηνικο. Ημαρτον κων5,δε γιναμε ολλανδια ακομα. Δεχομαι τις προτιμησεις σου στους αντρες αλλα μημας τονιζεις τοσο συχνα τις ομοφυλοφιλικες σου διαθεσεις.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
-0,0 oC αυτη τη στιγμη στο Γαλατσι Αττικης! Πεσε κιαλλοτο 0 είναι σημείο αναφοράς μεταξύ θετικών και αρνητικών και δεν παίρνει σύμβολο
θες να γίνεις κ ηλεκτρολόγος πανάθεμα
Μετεωρολογικά