-
Εκανε το πρωι χιονι, το εστρωσε. Ματα ο ουρανος ηταν ελαχιστα συννεφιασμενος μεχρι πριν λιγο που αρχισε παλι να χιονιζει.
-
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Μια αλλη ευκολη λυση ειναι να μην χρησιμοποιουμε το τουτουδι καθολου αυτες τις δυο μερες στα πεντε χρονια. Δε χαθηκε κι ο κοσμος... Αν ειναι απολυτη αναγκη αλλαζουν τα πραγματα, αλλα υπαρχουν κι αλλοι τροποι. Οσο κυκλοφορουμε κατω απ' αυτες τις συνθηκες κινδυνευουμε.
Ούτε τα πόδια να μή χρησιμοποιούμε θα ήταν το καλύτερο και αφού μας έχουν ειδοποιήσει 5 μέρες πιό πρίν με το παραπάνω μπορούμε να κανονίσουμε άνετα να βρούμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
Αλλά υπάρχει περίπτωση (μερικές φορές χτύπα ξύλο) να αρρωστήσει κάποιος χωρίς να το περιμένει να πρέπει να πάει αμέσως σε κανέναν γιατρό, σε κανένα νοσοκομείο.
Τότε τί γίνεται αν οι δρόμοι είναι παγοδρόμια?Δεν είναι εκεί το θέμα...το θέμα είναι ότι κανένας δεν πίστευε την ΕΜΥ ...έβλεπαν τον ήλιο 2 μέρες πριν και τους 15 βαθμούς...και έλεγαν ότι μάλλον είναι λάθος κλπ...και στα @@ τους!!!
Κλασσικό Ελληνικό μυαλό...
Πάντως, από τη Παρασκευή πήρα δουλειά για να κάνω σπίτι επειδή ήμουν σίγουρος ότι δε θα πάω στο γραφείο.
-
-
Αντε γιναμε διασημοι παλι. Σημερα στα τοπικα νεα εδειχναν την Ακροπολη και τους κεντρικους δρομους με χιονια.
Αλλα φαινεται οτι η θερμοκρασια θα ανεβει γρηγορα και ολα θα λιωσουν.
Νικος
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πριν από λίγο...
Το ένα από το πάρκινγκ δε βγαίνει με τίποτα...το άλλο βγαίνει γιατί είναι έξω.
Ρε σεις με έχουν αγχώσει γιατί είναι να κατέβω Ν. Σμύρνη...τι να κάνω?
Όντως έρχεται νέο κύμα σφοδρότερο?
Όχι από όσο αναφέρεται στον
http://www.poseidon.ncmr.gr/weather_forecast.html
τα χειρότερα από χιονοπτώσεις πέρασαν. Απλά τα καναλιά κινδυνολογούν ως συνήθως για να πιάσουν νούμερα.
Τελικά βιάστηκες..!!
-
http://xs.to/xs.php?h=xs224&d=08081&f=______006877.jpg
Το χιονι εχει λιωσει τωρα βεβαια αλλα τα ντοκουμεντα παραμενουν.
-
Πάμε για ρεκόρ.........-6,6 και κατεβαίνει............
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Πάμε για ρεκόρ.........-6,6 και κατεβαίνει............που μένεις ?
-
Στο κέντρο του κόσμου............Σχηματάρι....!!!!!!!!!!!! -6,7 πήγε
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Στο κέντρο του κόσμου............Σχηματάρι....!!!!!!!!!!!! -6,7 πήγεπου πιστεύεις θα φτάσει το βράδυ 2 η ώρα ?
-
κοντά στο -10 ??????? μπορεί δεν ξέρω
-
Εχει επιλογη να δουμε θερμοκρασια και σε νοτια προαστια?
-
http://users.otenet.gr/~epigeo/
διάλεξε...........έχει
-
1 βαθμό τώρα με 45 % υγρασία.
-
Δείτε και εδώ:
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εχει επιλογη να δουμε θερμοκρασια και σε νοτια προαστια?νομίζω δεν θα είναι πολύ χαμηλά Στέλιο.......
-
στις 7.13 ήταν -6.7 ..............τώρα πήγε -7,1..........σαν πολύ γρηγορα δεν κατεβαίνει ??????????
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Εχει επιλογη να δουμε θερμοκρασια και σε νοτια προαστια?
νομίζω δεν θα είναι πολύ χαμηλά Στέλιο.......
μη το λες.... -2 Τερψιθέα...
-
0,8 λεει...αλλα εξαρταται που μετραει.
Εγω μενω κοντα στην βουλιαγμενης, αλλη θερμοκρασια θα εχω σπιτι μου άλλη αυτοι που μενουν πανοραμα.
Τερψιδεα ειναι λιγο πιο ψηλα ρε συ.
Μετεωρολογικά