-
Ισχύει ότι έχει διαφορά στα φρένα με το Sh, είναι εμφανέστατη Είναι μια κατηγορία πάνω τo SH, σε όλους τους τομείς, το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε αυτό. Απλά για αστική μετακίνηση ξεκίνησα με όριο τα 2000Ε και ήδη με τα 2650Ε κάνω την υπέρβαση, αν πάω για το SH, δε βγαίνω Άντε, ετοιμάσου κι εσύ για το Monster σίγα σιγά
υ.γ. υγρόψυκτο είναι και το pcx, και injection
-
Σωστά υδρόψυκτο είναι
Εφόσον έθεσες όριο τα 2κ ορθά σκέφτεσαι! Προχώρα! Αυτό που μου άρεσε είναι η επαγωγική μίζα! Υποθέτω πως εφόσον δεν έχει γρανάζια, κραβουνάκια κλπ δεν θα χρειάζεται και συντήρησηΑργεί πολύ το monster ελέω κρίσης
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σωστά υδρόψυκτο είναι
Εφόσον έθεσες όριο τα 2κ ορθά σκέφτεσαι! Προχώρα! Αυτό που μου άρεσε είναι η επαγωγική μίζα! Υποθέτω πως εφόσον δεν έχει γρανάζια, κραβουνάκια κλπ δεν θα χρειάζεται και συντήρησηΑργεί πολύ το monster ελέω κρίσης
Ακριβώς μα ακριβώς αυτά που αναφέρεις μου είπε κι ο μάστορας στην honda, ότι δεν υπάρχουν καρβουνάκια και δε χρειάζεται συντήρηση..
Όσο για την κρίση, άστα Μακάρι να δούμε φως στο τούνελ κάποια στιγμή. Την υγεία μας να χουμε και θα ρθει και το Monster και όλα!
-
Παίδες, 10 χρόνια τώρα δεν έχω κάνει καμμιά συντήρηση στην ...καρβουνιάρικη μίζα του Liberty και γυρνάει όπως γυρνούσε πάντα...
(φτου φτου σκόρδα τώρα, γιατί είναι και γιαγιά...)
-
Απλά μιας και το ανέφερε ο Kon5 μεταφέρω τα λόγια του τεχνικού
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;φτηνό στην κτήση, μετά... κλάμα
θες να εξηγησεις γιατι τα λες αυτα?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Παίδες, 10 χρόνια τώρα δεν έχω κάνει καμμιά συντήρηση στην ...καρβουνιάρικη μίζα του Liberty και γυρνάει όπως γυρνούσε πάντα...(φτου φτου σκόρδα τώρα, γιατί είναι και γιαγιά...)
Πριν ένα μήνα άλλαξα καρβουνάκια. 7,5 χρόνια καθημερινής οδήγησης και 43000 χλμ
Scooter η καλύτερη αγορά ever.
Θα ήθελα βέβαια να έχει κ μανιβέλα για τις έκτακτες περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Παίδες, 10 χρόνια τώρα δεν έχω κάνει καμμιά συντήρηση στην ...καρβουνιάρικη μίζα του Liberty και γυρνάει όπως γυρνούσε πάντα...
(φτου φτου σκόρδα τώρα, γιατί είναι και γιαγιά...)Πριν ένα μήνα άλλαξα καρβουνάκια. 7,5 χρόνια καθημερινής οδήγησης και 43000 χλμ
Scooter η καλύτερη αγορά ever.
Θα ήθελα βέβαια να έχει κ μανιβέλα για τις έκτακτες περιπτώσεις.Συμφωνώ στα τονισμένα απολύτως... Η δε έλλειψη μανιβέλας είναι βάσανο, αλλά λύνεται με μια καλή μπαταρία κλειστού τύπου (ούτε που θυμάμαι πότε την έβαλα* ) .
*εντιτ: τον Απρίλη του '07...
-
Και είσαι ακόμα με την ίδια? Θυμάσαι μάρκα?
Μάϊος του 07 αγορά και έχω αλλάξει 2 φορές
yuasa φοράω τώρα. -
Ναι με την ίδια, αλλά δεν θυμάμαι μάρκα ...
Επίσης να προσθέσω, πως είχα αφαιρέσει τότε και τον 'επίσημο' συναγερμό (Patrol Line) που έβαζε ο αντιπρόσωπος της Piaggio, διότι ήταν υπεύθυνος για άλλες δύο μπαταρίες που είχα αλλάξει μέσα σε 5 χρόνια ... -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Πάντως έχοντας δοκιμάσει πολλά scooter της κατηγορίας, προσωπικά με βλέπω να καταλήγω στο PCX 125. Άνετο, υγρόψυκτο, δε καίει και όταν το οδήγησα με μένα πάνω (είμαι φτερό, 58 κιλά ) έχει μια χαρά γκάζι αν το θες για αστική χρήση Υπεραστική ανάλογα με τα κότσια σου Αλλά σε τιμή για 125, είναι ακριβό, πάει 2650Ε με πινακίδες. Ενώ δεύτερη εναλλακτική, πιο Low budget, θα είχα τα honda vision 110 και τα liberty ή sportcity one, όλα κάτω από 2000Ε. Το Vision σίγουρα θα είναι οικονομικότερο αλλά δείχνει μικρότερο ακόμα και απ το Liberty, ενώ και σε επιδόσεις πρέπει να είναι υποδεέστερο. Για τα Kymco agility δυστυχώς καίνε τον άμπακο (το 150), πολύ συχνά διαστήματα σέρβις και ποιότητα κατασκευής όχι καλή (παράπονα από 2 φίλους, κάτοχος ο ένας, πρώην κάτοχος ο άλλος, αλλά και από άλλα φόρουμ).Το θέμα με μένα (για να πω τον πόνο μου) είναι ότι πάνω από 1,5 χρόνο λέω πως ψάχνω γιατί μου χει πάρει τα μυαλά αυτή εδώ αλλά φοβάμαι μήπως το μετανιώσω, γιατί όσο να ναι ούτε φρενάρει, ούτε στρίβει, αλλά ειναι κούκλα και ο ήχος της μαζί με τις ταχύτητες στο χέρι, το ποδόφρενο και το όλο σουλούπι με τρελάινουν Το ιδανικό είναι να πάρω ένα αυτόματο και μια παλιοβέσπα με 400-500ε να μου φύγει η κ@υλα της, αλλά των πωλητών πήρανε τα μυαλά αέρα και ζητάνε για όλες τις σαπίλες όσα τους λείπουν Όπότε προς το παρόν κέντρο πόλης= ποδήλατο (μάλλον επειδή κάνω άνετα τις δουλειές και δε προέκυψε η ανάγκη συνεχώς αναβάλλω την αγορά δίτροχου ) και από το νέο έτος με βλέπω με κανά PCX
είχε ο αδελφός μου βέσπα.
Ασε τη βεσπα κ πάρε τίποτα σύγχρονο, **ασφαλές **κ ξεκουραστο για να κυκλοφορείς -
για μενα το ιδανικο ειναι ποδηλατο για κοντινες εντος πολης αποστασεις,σκουτερ μεχρι 300κ.εκ με αβς. για ταχυτερες μετακινησεις-παρκαρισμα εντος πολεως κ στα περιξ(με 2 ατομα κ ξεκουραστος) κ πετρελαιοκινητο για ταξιδια..
τα μοτο με λιγοτερα κυβικα τα θεωρω μια εναλλακτικη στο ποδηλατο..δλδ ειναι παντα για εντος πολης μετακινησεις..ενω καλοκαιρακι με λιγο μεγαλυτερο,μπορεις ανετα να πεταχτεις σε καποια παραλια εκτος πολης.. -
Καλημερα
Θελω να παρω ενα σκουτερ το πολυ μεχρι 800 ευρω
1.τετραχρονο
2.απο 100 κυβικα και πανω
3. οσο το δυνατο λιγοτερες βλαβεςΕνα που μαρεσει πολυ ειναι αυτο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3359575/
ή το κομπρεσερατο
Ενα αλλο αυτοhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3420036/
Θελω αν ξερει καποιος να μου πει για τα πεζο τι παιζει απο ζημιες -αν εχει ακριβα ανταλακτικα κτλπ αν ξερει βεβαια ή αν εχει καποιος απο δω μεσα .
Ευχαριστω
-
Αν και μετα απο εναν μηνα θα σου ελεγα να δεις κανα gillera 125.Εχει μικροθεματακια αλλα παει καλα και ειναι πολυ σταθερο στον δρομο με καλα φρενα κλπ.
SCOOTERS