-
ΑFONOS mode on. ΠΑ-ΡΑ-ΚΑ-ΛΩ! ΠΑ-ΡΑ-ΚΑ-ΛΩ! (κλαπ-κλαπ, παλαμάκια για ησυχία).
ΤΟ φορουμ των τεσσάρων τροχών διήρχετο κρίσιν! Δια τούτο το ετοποθετήσαμεν εις τον γύψον! Από την 6ην πρωινήν απαγορεύεται η ανάρτησις δημοσιευμάτων εις άπαντα τα μέλη του διεφθαρμένου αυτού διαδικτυακού τόπου! Όσον δε αφορά τους διαχειριστάς αυτού θα ακολουθήσει νεωτέρα ανακοίνωσις ως προς τους τόπους διακοπών των. Όσοι επιθυμούν Μακρόνησον να το δηλώσουν μετά pm στον υπηρεσιακό διαχειριστή κ.Άφωνον πάραυτα! Τέλος, το Ι.Χ.Ε. όχημα του κ.Κουκ επιτάσσεται έως ότου να αποσαφηνισθεί το ακριβές χρώμα αυτού! AFONOS mode off.P.S. Άφωνε βάλε τουλάχιστον τον Παττακό με γυαλί ηλίου να γελάμε...
-
ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚ .
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.
-
Τον παλιό καλό καιρό, που τα λάδια δεν ήταν υγιεινά και συσκευασμένα με ένδειξη ποιότητα κλπ, ο κόσμος ψώνιζε απο τον λαδέμπορα, λαδοπαραγωγό κλπ. Το λάδι φυλαγονταν σε μεγάλους κάδους.
Πάει πελάτης λοιπόν να αγοράσει λάδι, κάνει μία με τη μεζούρα ο λαδέμπορας να βγάλει λάδι, νάσου μες το λάδι ένας ψόφιος ποντικός.
Ψύχραιμα ο λαδέμπορας τον πιάνει και τον πετάει και κάνει να συνεχίσει να βάζει λάδι.
Ο πελάτης τον σταματά και του λέει ότι δεν θέλει πλεον λάδι.
Ο λαδέμπορας εύλογα τον ρωτά γιατί και παίρνει την απάντηση:
Γιατί έσταξε στο λάδι η ουρά του ποντικού !!Γιαυτό συζητάμε τώρα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε Ηλία.Ο Παπαδόπουλος ήταν ο δικτάτορας για 7 χρόνια.
Δεν είναι δυνατόν, στο όνομα της Δημοκρατίας, να έχουμε την φάτσα του φόρα παρτίδα.Και δεν είναι θέμα politically correct, ούτε ειρωνείας.
Είναι θέμα τάξεως.
Νίκο, χειρότερος από τον Χίτλερ δεν ήταν, αλλά με τον Αδόλφο κάνουμε πλάκα ενώ με τον λοχία ... τα παίρνουμε. Ένας φασιστάκος ήταν, που κατάφερε κι έγινε ... Δικτάτωρ! Μωρε τι μου λες... Πάλι καλά που ο φίλος πιο πάνω δεν του φόρτωσε κ το ασφαλιστικό.
Το άβαταρ χαρακτηρίζει όποιον το χρησιμοποιεί κι αν θέλεις του το αλλάζεις χωρίς τυμπανοκρουσίες.* Γιατί είναι μαλακία, όμως, όχι γιατί συμβολίζει τπτ παραπέρα από τη μικρή νοημοσύνη του χρήστη.
*Προσωπικά θα το είχα κάνει από την πρώτη στιγμή, χωρίς να το σκεφτώ κ χωρίς να αναφέρω τπτ. Πες με φασίστα.
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
afou thelete dhmokratia anextite kai thn foto.extos kai an mono koumounia epitreponte na grafoun edoΕγω παλι σαν πολυ δημοκρατικος ανθρωπος δεν θα ασχολιόμουνα με το αβαταρ σου, αλαλ εδω θα σου εκανα την τελευταια παρατηρηση για greeklish, την επομενη θα ειχες φαει σουτ.
-
Πολύ αξία του δίνετε.
Ένας παλιοχαμούρης στρατιωτικός ήταν,που την είδε πολιτικός και εξολοθρευτής των αριστερών και στο τέλος πήρε...... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι θέμα τάξεως.
Ωχ....!!!!! Πολύ.... Παπαδοπουλικό μου ακούστηκε αυτό...!!
Ρε συ Kouk, έχεις λάθος και νομίζω το ξέρεις. Δεν είναι ιδιαίτερα δημοκρατικό αυτό που ζητάνε μερικοί αυτή τη στιγμή....Και δε κατάλαβα, που θα ήταν το κακό να είχε κάποιος το σφυροδρέπανο..;;;
Στην τελική, οπως είπε και ο Ηλίας (αν δεν κάνω λάθος), το avatar του καθενός, χαρακτηρίζει τον ίδιο. Εχοντας αυτό ο afonos, μάλλον εις βάρος του είναι κι ας μην το καταλαβάινει, ή τον ενδιαφέρει.....Θα αντιμετωπίζεται στο εξης, με τη σοβαρότητα που του ταιριάζει....Edit...Manosk, τώρα το είδα....!! Σ΄ωραίος...!!!
Edit 2 Και κάτι άλλο ακόμα....
afou thelete dhmokratia anextite kai thn foto.extos kai an mono koumounia epitreponte na grafoun edo
Αν δεν φάει ban την επόμενη φορά που θα γράψει greeklish, tha arxiso na grafo ki ego KAI MALISTA ME KEFALAIA...!!
-
Ξαναπηγα στο κανονισμο χρησεως του Φορουμ οπου αναφερει μεσα στα αλλα οτι εναποκειται στο ηθος καθε χρηστη να σεβεται τις πεποιθησεις καποιου αλλου μερους.
Afone μιας και με το avatar σου προσβαλλεις εστω και εναν εδω μεσα μαλλον πρεπει να αλλαξεις πλευρο και avatar. -
Εγώ ένα δυό πράγματα θα πω ακόμη.
Η άποψή μου δεν είχε να κάνει με τίποτα με την τοποθέτηση του skye
που την γνώμη του την σέβομαι(πάνω σ αυτό με ενδιαφέρει βασικά να μην παρεξηγηθώ).
Θεωρώ την επιλογή του avatar αυτού αντίστοιχη η και χειρότερη με ενός
παιδεραστή, βιαστη και ότι άλλου κοινού εγκληματία, και πολλαπλασιασμένη με το χίλια.
Δεν τον θεωρώ ιδεολογικό φορέα η ότι άλλο, αλλα εγκληματία και προδότη.
Είναι τεράστια η διαφορά.
Θα πρέπει να το αποσύρρει. Είναι άποψη κι όχι επιβολή.
(Και να λείπουν οι ειρωνίες και τα κόλπα με τον Στάλιν κε Μάνο) -
-
Εμένα πάντως πιο πολύ αηδία μου προκαλεί το μούτρο του πατερούλη που έσφαξε άπειρες φορές περισσότερο κόσμο απ' ότι ο Συνταγματάρχης Μουστάκιας.
Τώρα για μπούρδες καθόμαστε και συζητάμε.
AFONE έπρεπε να είχες ζήσει εκείνη την ωραία περίοδο, όπου θα σε κάρφωνε ο τάδε άσχετος στην ασφάλεια επειδή πχ του έφαγες τη γκόμενα και μετά από 3-4 μέρες ξύλο θα σε άφηναν αφού καταλάβαιναν το λάθος (αν το καταλάβαιναν και αν φυσικά δεν σου είχαν αφήσει καμμιά μόνιμη βλάβη). -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εμένα πάντως πιο πολύ αηδία μου προκαλεί το μούτρο του πατερούλη που έσφαξε άπειρες φορές περισσότερο κόσμο απ' ότι ο Συνταγματάρχης Μουστάκιας.
Τώρα για μπούρδες καθόμαστε και συζητάμε.
AFONE έπρεπε να είχες ζήσει εκείνη την ωραία περίοδο, όπου θα σε κάρφωνε ο τάδε άσχετος στην ασφάλεια επειδή πχ του έφαγες τη γκόμενα και μετά από 3-4 μέρες ξύλο θα σε άφηναν αφού καταλάβαιναν το λάθος (αν το καταλάβαιναν και αν φυσικά δεν σου είχαν αφήσει καμμιά μόνιμη βλάβη).Από AFONOS -------> ANAPIROS
-
Το να θελουμε καποιο μελος να αλλαξει αυτο το αβαταρ ειναι τραγελαφικο.Και πολυ αντι-δημοκρατικο.Επισης δεν τιμα κανεναν να λεει οτι αν δεν το βγαλεις εσυ θα το βγαλω εγω.
Οσο για τα greeklish: ε και; Εδω αλλοι γραφουν καθε μερα επι μηνες με ΚΕΦΑΛΑΙΑ (που την πρωτη και τελευταια φορα που διαβασα τον κανονισμο απαγορευοταν) θα κανουμε ban εναν ανθρωπο που εγραψε 5,6 ή 14 φορες με greeklish;; Το μετρο εχει χαθει προ πολλου με αποτελεσμα καθε πραξη αντιθετη πλεον να ενεχει τον κινδυνο να χαρακτηριστει υποπτη και αδικη προς καποιον.- -
Εγω ειμαι καθετος με τα greeklish και τα κεφαλαια, αν δεν γραψουν κανονικα, αρχικα σβησιμο του ποστ και αναμα του θερμοσηφωνα για να ετοιμαζεται για μπανιο!
-
Κατι μου λεει οτι τοτε θα ζητησω κι εγω να σβηστουν εκατονταδες ποστ και παραταση του θερμοσιφωνα...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Γιατί να φύγει το Αβαταρ;;;;Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουν σαν να βλέπουν τον βιαστή της κόρης τους σε avatar.
-
Ψυχραιμία βρε παιδιά. Ακρότητες στην ακρότητα, δε θα οδηγήσουν πουθενά.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Γιατί να φύγει το Αβαταρ;;;;
Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουν σαν να βλέπουν τον βιαστή της κόρης τους σε avatar.
Μπορει καποιους να τους πειραζει,αλλα ειναι υπερβολικο να του ζητας να το αλλαξει.
Αν δλδ ο tazio ειχε φωτο με γουρουνοπουλο αχνιστο και μπριζολες θα επρεπε να του πω να τη βγαλει εφοσον με ενοχλει γιατι ειμαι σε διαιτα; -
Παιδιά δεν ζητάω τίποτα. Εληξε το θέμα.
-
ΟΚ
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]