-
Αλλάζω λοιπόν...
για οσους παραπονεθηκατε
NIGA
Djet
Stubos
-
spitfire:
ford capri mkI ή lotus elan +2 (κανονικά έπρεπε να σου φορτώσω ένα Imp, παλιομπαγάσα... άκου 107! )NIGA:
Χαλαρά και εύκολα λευκό Ford Taunus 12Μ του κουτιού ή CooperάκιKP61:
W108 280S (καρμπυρατεράτο), Morris mini cooper S MkI (με διπλές τάπες και προβόλια) και ένα κόκκινο celica αντί για το κορολάκι...
και ένα σκαθάρι και ενα κατρέλ και μια τζούλια και ενα 1750 και.....και ένα μικρό διαμερισματάκι κοντά στο μαγαζί για όταν σε διώξει η γυναίκα σου!Istorikos6:
W107 560sl (trust me)Stubos:
well, το στούμπο (προφανώς) και μια ντεκαποταμπλ Θεά, γιατί έτσι σας αρέσει!Οι σιτροενάδες φίλοι μας GeZ και GeoKy ξέρουν καλύτερα αυτοί από εμάς τι τους πάει...
και τέλος ο SirGus:
μια μια Μ530A....Matra και το ami του, ως έχει! -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Djet -
ΡΕ D-JET
ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΝΑΣΣΟΣ ΡΕ??????ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!
-
Stubos
Βρε αδιόρθωτε ....... δεξιοτίμονο μου έδωσες ????
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ΡΕ D-JET
ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΝΑΣΣΟΣ ΡΕ??????ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!
ΟΧΙ
Samba, BABY!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
spitfire:
ford capri mkI ή lotus elan +2 (κανονικά έπρεπε να σου φορτώσω ένα Imp, παλιομπαγάσα... άκου 107! )NIGA:
Χαλαρά και εύκολα λευκό Ford Taunus 12Μ του κουτιού ή Cooperάκι**KP61:
W108 280S (καρμπυρατεράτο), Morris mini cooper S MkI (με διπλές τάπες και προβόλια) και ένα κόκκινο celica αντί για το κορολάκι...
και ένα σκαθάρι και ενα κατρέλ και μια τζούλια και ενα 1750 και.....και ένα μικρό διαμερισματάκι κοντά στο μαγαζί για όταν σε διώξει η γυναίκα σου! **Istorikos6:
W107 560sl (trust me)Stubos:
well, το στούμπο (προφανώς) και μια ντεκαποταμπλ Θεά, γιατί έτσι σας αρέσει!Οι σιτροενάδες φίλοι μας GeZ και GeoKy ξέρουν καλύτερα αυτοί από εμάς τι τους πάει...
και τέλος ο SirGus:
μια μια Μ530A....Matra και το ami του, ως έχει!ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΘΕΤΟ, ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ...
τα αλλα τα παλευω
με το διαμερισματακι κανονισε εσυ, γιατι θα μου παρει και τα κλειδια του εξοχικου και με βλεπω στο αμι του κωστα να κοιμαμαι -
NIGAΑν και με αμερικάνικα δεν έχω σχέσεις, μου αρέσει επειδή είναι Station και επειδή έχει σέρφ επάνω και πίσω θάλασσα!!!
Πάντως πρέπει να πω ότι και η πρώτη σου επιλογή με κολακεύει! Απλώς θα ήθελα να ξέρω πώς με συνδύασες μ'αυτό το όχημα.
Όλα τα ανοιχτά διθέσια είναι πολύ όμορφα, απλώς δεν έχω ποτέ φανταστεί τον εαυτό μου μέσα σε κάποιο από αυτά -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΘΕΤΟ, ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ...τα αλλα τα παλευω
με το διαμερισματακι κανονισε εσυ, γιατι θα μου παρει και τα κλειδια του εξοχικου και με βλεπω στο αμι του κωστα να κοιμαμαιΘα παρκάρω το σάμπα έξω από το μαγαζι!
εγώ θα ήθελα να μου πάει μια παγόδα αλλά δυστυχώς μάλλον μου πάει περισσότερο μια 123 sedan...
edit
ας είναι λευκή τουλάχιστον:
http://image.www.rakuten.co.jp/garagecu ... 68935.jpeg -
Παιδιά..... τα έχω φορτώσει όλα στην νταλίκα.....
που να τα αφήσω ???? -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
που να τα αφήσω ????Στο γκαράζ του spitfire, με τις ωραίες ιδέες του, απέξω!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πάντως πρέπει να πω ότι και η πρώτη σου επιλογή με κολακεύει! Απλώς θα ήθελα να ξέρω πώς με συνδύασες μ'αυτό το όχημα.
Όλα τα ανοιχτά διθέσια είναι πολύ όμορφα, απλώς δεν έχω ποτέ φανταστεί τον εαυτό μου μέσα σε κάποιο από αυτάΝαι, όντως είναι ενδιαφέρον να ακούς πως σκέφτηκαν κάτι για σένα οι φίλοι σου και με ποιο σκεπτικό σου έκαναν κάποιο 'δώρο'
Σκέφτηκα ότι αν και μαζεύεις sedan αυτό δεν έχει να κάνει με το αν θα σου ταίριαζε και κάτι άλλο... ή όχι.
Άλλωστε σε έχω ακούσει να δηλώνεις το ενδιαφέρον σου για ένα ανοικτό 2θέσιοΣε φαντάστηκα σε ένα αριστοκρατικό/σπορ cabrio χωρις υπερβολες σε θεμα πολυτελειας, επιδόσεων κλπ
Και το TR3 είναι ένα από τα πιο 'διακριτικά' αυτής της κατηγορίαςΔε θα μπορούσα να σε φανταστώ σε ενα Midget ή μια Spider γιατί δεν τα θεωρώ αρκετά σοφιστικέ για τον Niga
Αν οχι σε TR3 μαλλον σε κάτι τέτοιο...
-
καλα ρε απατεώνα D-Jet
εσυ ειπες τα αυτοκινητα συμφωνα με αυτα που ξερεις οτι θα θελαμε να αγορασουμε
εγω τα ειπα με τη σκεψη τι θα ηταν ταιριαστο στον καθενα σας... στα μάτια μου.Αρα εσυ που εισαι ενας ΚΥΡΙΟΣ με 'Κ' κεφαλαιο (μπορει και να πεφτω εξω ) στα μάτια μου θα σου ταίριαζε μια 107
Τον Καπαπη που τον φανταζομαι πιο σπορ τυπο και του αρεσει το κλασικο να του πιει το αιμα... τον φανταστηκα σε Lotus Cortina
Τον stubo τον εβαλα σε πορσε γιατι ειναι ψηλος και δεν τον φανταζομαι σε μια Junior για παραδειγμα
κ.ο.κ
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
που να τα αφήσω ????ΑΣΧΕΤΟ: θα πάμε Δαναών? κανα 200άρι θα έχει
εγω με τον Παύλο τελικά είμαστε μέσα.
Οι γυναίκες δε θα έρθουν τελικά. -
......Ευχαριστώ για τις καλές σου σκέψεις!!!!!
BTW εγώ δεν με φαντάζομαι σε τίποτα πλην ενός Laguna Station II με όλη την παιδική χαρά πίσω!
-
Κατά πάσα πιθανότητα ναι.... (θα πάμε Δαναών)
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Κατά πάσα πιθανότητα ναι.... (θα πάμε Δαναών)Άκουσα διακυντέρευση Τολό και ειδικές στη βόρεια Αργολίδα
Πιστεύω θα είναι καλά.
Αν πάμε με το Spitfire θα προσπαθήσω να φύγουμε από Παρασκευή βράδυ για να μην πάμε κατευθείαν το πρωί του Σαββάτου και είμαστε κομμάτια.
Αλλιως Σάββατο πρωί-πρωί αναχωρούμε
17-18 Νοεμβρίου είναιΆντε να πείσουμε τον ΚΡ και τον Djet να πάμε όλοι μαζί παρέα
-
εγω χωρις γυναικες δεν παω πουθενα
καλα ποιος σας ειπε οτι υπαρχει διθεσιο παλιο που να ειναι και διακριτικο ρε παιδια
γιατι στα ματια μου ολα αυτα μου φαινονται λιγο δεστε με????? -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Κατά πάσα πιθανότητα ναι.... (θα πάμε Δαναών)Έχει Πλατανάκι1 στο Δαναών;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κατά πάσα πιθανότητα ναι.... (θα πάμε Δαναών)
Έχει Πλατανάκι1 στο Δαναών;
αν το προσπαθήσεις... έχει
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"