-
-
Άντε να βοηθήσω: είναι από αυτοκίνητο που μου αρέσει πολύ.
Η χώρα παραγωγής δεν είναι η Ιαπωνία, ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Κίνα, ούτε η ΕΣΣΔ. Ευχαριστημένος;
Επίσης το έχω 4 φορές σε 1/87 και μία σε 1/43 και σας τα έχω δείξει στο παρελθόν.....
-
Άντε να βοηθήσω λίγο ακόμη: Δεν είναι Μερσεντές!
-
mini;
-
Στην Κολομβία το έλεγαν 'Amigo Fiel' (Πιστός φίλος).....
-
Παλιό Κατρέλ;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Παλιό Κατρέλ;Άντε Ευριπίδη το βρήκες! Που τον έχεις τον Βαγγέλα και δεν μιλάει;
-
Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κλειστό το μαγαζί βλέπω..... Για να βάλω ένα κουίζ : Ποιού μοντέλου είναι αυτή η γρίλια;ναι οντως του πρωτου κατρελ ειναι
ειδαμε σημερα στο απογευματινο μας σαφαρι
w108 ψιλοσαπακι
4l λευκο ιδιο με το δικο μου
oldsmobile του 1980 κατλαςς
corolla 1977 γνησια sr coupe
ΚΑΙ
mini COOPER ΜΚ1
να πωλουνται ΟΛΑ
τα υπολοιπα με πμ nigaσυμπεθερε εισαι κορυφη, και νομιζα οτι το παιδι θα ξερει μονο τοποθετηση πριν την στροφη
-
Τι έγινε, σας κόλλησα κατρελίτιδα κιόλας?
Μη μου πείς ότι είδες εδώ 4L με τέτοια μάσκα? Λέγε περισσότερα στοιχεία!!! -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Μη μου πείς ότι είδες εδώ 4L με τέτοια μάσκα? Λέγε περισσότερα στοιχεία!!!πριτσ!!!
-
Το ξαναδιάβασα το ποστ...απο τη λιγούρα μου είδα 'ναι όντως του πρώτου κατρέλ είναι ΠΟΥ είδαμε σήμερα στο απογευματινό μας σαφάρι...'
Όποιος πεινάει κατρέλια ονειρεύεται... -
Το ξαναδιάβασα το ποστ...απο τη λιγούρα μου είδα 'ναι όντως του πρώτου κατρέλ είναι ΠΟΥ είδαμε σήμερα στο απογευματινό μας σαφάρι...'
Όποιος πεινάει κατρέλια ονειρεύεται... -
παντως το απογευματινο σαφαρι ανοιξε σε πολλους την ορεξη
αλλος ρωταει για το 4λ, αλλος για το μινι, αλλος για το w108,και αλλος για την κορολλαπολλη ζητηση υπαρχει
αλεξ παμε πισω για αντιπαροχη στο οικοπεδο...? -
Μη μου πείς ότι είδες εδώ 4L με τέτοια μάσκα? Λέγε περισσότερα στοιχεία!!!Η μάσκα ήταν άσχετη, απλώς μας ξαναέβαλες σε σκέψεις τώρα που βρήκαμε μηχανικό.....
-
Λοιπόν έχω καιι κάτι άλλο που ίσως ανοίξει την όρεξη σε πολλούς: Προσπαθώ να γλιτώσω Fiat 128 4θυρο απο την πρέσα. Το είχε φίλος ο οποίος πήρε καινούριο. Είναι κρίμα να πάει χαμένο γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Μοντέλο 1975. Απολύτως καμία σκουριά, πουθενά στόκος, εργοστασιακό χρώμα (έχει κόψει αρκετά). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλει δίσκο-πλατώ και μπαταρία.
Χαρίζεται εννοείται. Αν κάποιον τον ενδιαφέρουν οι πινακίδες υπουργείου το προλαβαίνει αυτή την εβδομάδα, μετά θα τις καταθέσουν για να προλάβουν το σήμα του 2008.
¨Εστω και για ανταλλακτικά να χρησιμεύσει σε κάποιον θα είναι πολύ καλύτερα απο την πρέσα.Άυριο που θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο θα βάλω συνοπτική ιστορία του 4L όπως πολύ ωραία έκανε ο φίλος με το VW.
-
Λοιπόν έχω καιι κάτι άλλο που ίσως ανοίξει την όρεξη σε πολλούς: Προσπαθώ να γλιτώσω Fiat 128 4θυρο απο την πρέσα. Το είχε φίλος ο οποίος πήρε καινούριο. Είναι κρίμα να πάει χαμένο γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Μοντέλο 1975. Απολύτως καμία σκουριά, πουθενά στόκος, εργοστασιακό χρώμα (έχει κόψει αρκετά). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλει δίσκο-πλατώ και μπαταρία.
Χαρίζεται εννοείται. Αν κάποιον τον ενδιαφέρουν οι πινακίδες υπουργείου το προλαβαίνει αυτή την εβδομάδα, μετά θα τις καταθέσουν για να προλάβουν το σήμα του 2008.
¨Εστω και για ανταλλακτικά να χρησιμεύσει σε κάποιον θα είναι πολύ καλύτερα απο την πρέσα.Άυριο που θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο θα βάλω συνοπτική ιστορία του 4L όπως πολύ ωραία έκανε ο φίλος με το VW.
-
¨Εστω και για ανταλλακτικά να χρησιμεύσει σε κάποιον θα είναι πολύ καλύτερα απο την πρέσα.** Άυριο που θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο θα βάλω συνοπτική ιστορία του 4L** όπως πολύ ωραία έκανε ο φίλος με το VW.
αυριο εγω δεν μπαινω στο φορουμ
-
Αυτό που είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο; Μου είχε κινήσει την περιέργεια...... Το έχω σκεφτεί εδώ και καιρό ότι το 128 πρέπει να το δούμε επιτέλους σαν κλασσικό..... Αλλά τώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Τι κρίμα!
-
Αυτό...Θα το κρατούσα εγώ αλλά και εδώ υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.
Βαγγέλη εσύ θα χάσεις...Με το ΚΡ61 τι μου θυμίζεις...! Είχαμε ένα απο το '84 (καινούριο) ως το '87. Station wagon μάλιστα με σούστες πίσω!
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"