-
-
Μαγκες
σε λιγο οι ποικιλιες γιατι εχω σαλταρει απ τη δουλεια -
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
@BILL να μας βρίσκεις κι άλλα λίνκς σαν αυτό με τις δημοπρασίες. Εγώ τα βρίσκω ενδιαφέροντα.....ναι και η Κα αθηνα
ααααχχχ -
εχω στο ψυγειο και παγωτο
κασσατο και σπρωξε γλυψεεχω θα φανουν τα γεροντια
-
παίδες, ποιοι είναι μέσα για το βράδυ στο ROCKWOOD?
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αυτή είναι μουσική για ασανσέρ κύριος Εμείς εδώ ακούμε τζάζπρωί πρωί δεν παίζουμε Miles Davis στο καφενειο... Δική μου είναι η εκπομπή και παίζω ό,τι θέλω...
Δήλωσε ενα 3ωρο που επιθυμείς να παίζεις εσύ και ΑΝ το εγκρίνω... οκ.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
παίδες, ποιοι είναι μέσα για το βράδυ στο ROCKWOOD?Μάλλον Ναι. Οριστική απάντηση μετά το μεσημέρι.
-
Αυτή είναι μουσική για ασανσέρ κύριος Εμείς εδώ ακούμε τζάζ
πρωί πρωί δεν παίζουμε Miles Davis στο καφενειο... Δική μου είναι η εκπομπή και παίζω ό,τι θέλω...
Δήλωσε ενα 3ωρο που επιθυμείς να παίζεις εσύ και ΑΝ το εγκρίνω... οκ.
Ο Miles είναι για όλες τις ώρες του 24ωρου κι άμα δεν σας αρέσει δεν παίζω τίποτε
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ο Miles είναι για όλες τις ώρες του 24ωρου κι άμα δεν σας αρέσει δεν παίζω τίποτε
εντάξει ρε φιΛΑράκι... δεν είπαμε και τίποτα...
Να παίξεις Davis και Coltrane και ό,τι άλλο γουστάρεις. Αλλά νομίζω καλύτερα απογευματινό ή βραδυνό πρόγραμμα
θα παιζεις πριν τον Sirgus ή μετά?
-
Λοιπόν επειδή σήμερα έχω ξυπνήσει στραβά δηλώνω ότι θα παίζω αν και όποτε μου έρχεται όρεξη. Και ότι θέλω!
Να πάρτε ένα:
-
Ωχ ξέχασα ότι πρέπει να είμαι καλός με τον κ. ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ για να πάρω μετάλλια .
Εντάξει κύριε Νάσο θα παίζω όποτε θέλεις εσύ! -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ωχ ξέχασα ότι πρέπει να είμαι καλός με τον κ. ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ για να πάρω μετάλλια .
Εντάξει κύριε Νάσο θα παίζω όποτε θέλεις εσύ!ωραία λοιπόν...
και για τιμωρία σου επειδή αυθαδίασες και κορόιδεψες και τους ABBA...
γράψε 100 φορές 'ABBA is my favorite group' και φέρτο το βράδυ...
Και για να περνάει 'ευχάριστα' η ώρα (όσο θα γράφεις την τιμωρία σου), άκου αυτό -
-
και μιας και η κουβέντα το έφερε, ακούγονται 'βρώμες' ότι το σαλόνι της μπλε merc είχε μεταμορφωθεί σε παιδική χαρά κατά τη διάρκεια του Απολλώνιου (εκτός βέβαια από την Ε.Δ. Πλατανάκι )
λα-λαλα-λα ακούγονταν λέει από οδηγό και συνοδηγό, κι εμείς προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιο τραγουδούσαν ο Καπαπής και ο Διγέτ.
λέτε να ήταν αυτό?
-
-
Με πρόλαβες! Ήθελα να βάλω αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=2c-M8mHsFEY
Το emoticon που σφύριζε αδιάφορα δεν το πήρες είδηση
-
-
Και για να μπούμε στο Ελληνικό κλίμα της εποχής των αυτοκινήτων μας: http://www.youtube.com/watch?v=EnXNR-xSxgg
Συνοδεύεται από το ρητό: 'ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ'
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"