-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ο διάλογος που ελάμβανε χώρα μέσα στην μπλε Μερσεντές επαναλαμβανόταν ακριβώς ίδιος (εκτός των παρατηρήσεων για τα φανάρια τρίτης σειράς και τις γαρίδες) και στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε.
Πολύ μας προβλημάτισε που μας πέρασαν αυτές με το Πεζώ ενώ κι εμείς πηγαίναμε (ή νομίζαμε ότι πηγαίναμε) πάνω από την ΜΩΤ! Πόσο μάλλον που τις είχαμε για επαγγελματίες του αθλήματος!
Αλλά στις δυσκολίες του αγώνα πρέπει να συνυπολογίσουμε και άλλους απόβλεπτους παράγοντες: π.χ. όταν μας πέρασε με χίλια αυτό το μπλε Triumph Vitesse αναγκαστήκαμε να μειώσουμε ταχύτητα μέχρι να απομακρυνθεί αρκετά γιατί μας φλόμωσε στη βρώμα και το καυσαέριο!Ρε Νίκο, εμείς είδαμε που η συνοδηγός κρατούσε το τηλέφωνο στο χέρι και νομίζαμε ότι χρονομετρούσε, αλλά τελικά μάλλον έγραφε SMS!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά πίσω τους ήταν και ένα tr6 που πήγαιναν μαζί... και λέμε δε μπορεί ρε γμτ...κάτι θα ξέρουν παραπάνω! (τυπικοί Έλληνες, έτσι; ) -
Τελικά όμως και το ταχύμετρό μας έδειχνε άλλα αντί άλλων. Σε όλες τις ειδικές πηγαίναμε με 50+. Στη μέση της διαδρομής ο Τάσος μου έλεγε:
-κόψε είμαστε πολύ μπροστά σε χρόνο.
Και μετά από λίγο μου έλεγε:- μόλις συμπληρώθηκε ο χρόνος που έπρεπε να κάνουμε και δεν έχουμε φτάσει στο τέλος της ειδικής ακόμη!
Μπάχαλο!
Τελικά η απόκλιση της ταχύτητας που δείχνει το ταχύμετρο συνδέεται με το λάθος του χιλιομετρητή ε; Αν βγούμε το λάθος του χιλιομετρητή βρίσκουμε και το λάθος του ταχύμετρου;
- μόλις συμπληρώθηκε ο χρόνος που έπρεπε να κάνουμε και δεν έχουμε φτάσει στο τέλος της ειδικής ακόμη!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Σκέφτομαι τώρα... Σε λίγα χρονάκια...
Πες πως θέλεις να έρθεις εσύ και αμάξι για τη συμμετοχή σου βρίσκουμε εμείς, άμεσα!!! Τι κουβέντες είναι αυτές τώρα!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ρε Νίκο, εμείς είδαμε που η συνοδηγός κρατούσε το τηλέφωνο στο χέρι και νομίζαμε ότι χρονομετρούσε, αλλά τελικά μάλλον έγραφε SMS!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά πίσω τους ήταν και ένα tr6 που πήγαιναν μαζί... και λέμε δε μπορεί ρε γμτ...κάτι θα ξέρουν παραπάνω! (τυπικοί Έλληνες, έτσι; )Τελικά... χρονομετρούσαν!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε,να βγαλουμε κανενα σκαμπουδακι,καμμια καρεκλίτσα....κατιτις.Μου φαινεται σαν λίγο **σνομπ **ρε συ.Ειδικα απο τη στιγμη που δεν θα αναλύετε τεχνικα χαρατηριστικα (μιας και υπάρχει το σωστο θρεντ γι'αυτα) αλλα θα το κρατατε σαν 'καφενείο'
Γνωρίζοντας τα παιδιά, μπορώ να πω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Αν διαβασεις τις προηγουμενες σελίδες θα καταλάβεις ότι θα δημιουργούταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ αν ερχομασταν στο δικο σας καφενειο.
Θα υπηρχαν 2 (ίσως και περισσότερες) ομάδες και η κάθε μία να λέει τα δικά της.
Τα ποστς ενος κουτσομπολιου απο τους 'Ιστορικούς' θα μπερδεύονταν με εκείνα κάποιων άλλων και νοημα δε θα έβγαινε κανενα και για κανεναν -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τελικά η απόκλιση της ταχύτητας που δείχνει το ταχύμετρο συνδέεται με το λάθος του χιλιομετρητή ε; Αν βγούμε το λάθος του χλιομετρητή βρίσκουμε και το λάθος του ταχύμετρου;
Όχι Νίκο!!!
Μόνο με το οδόμετρο και το σφάλμα του μπορείς να δουλεψεις...
Και όπως το βλέπω το πράγμα μόνο με ειδικό, διπλό οδόμετρο, για να έχεις από τη μια το γενικό από την αρχή (για να μη χαθείς) και από την άλλη το μερικό για να το μηδενίζεις στις ειδικές, οπότε με ένα χαρτί των χρόνων για την ταχύτητα που σου ζητάνε να χρονομετράς και να λες + η - δεύτερα... η πρότασή μου είναι η εξής:πχ, για ταχύτητα 43.2 km/h (θα το κάνεις στο εξέλ και θα τυπώσεις απο 30 ως 50 ανά 0.1km... 200 σελίδες δλδ, θα το κάνεις ένα ωραίο σπιράλ και θα βάζεις μόλις παίρνεις το μπουλετάκι post-it για να βρίσκεις εύκολα στην ειδική τις ζητούμενες). Μετράς χρόνο/μέτρα ΧΩΡΙΣ να μηδενίζεις το χρονόμετρο (γλιτώνεις και διάδοση σφαλμάτων έτσι, Μαρίνο!)
m sec
100 8.33
200 16.66
300 25
400 33.33
500 41.66
600 50
.... κλπΑυτά αμα δεν πεινάς και ψάχνεις για φούρνο, βέβαια!
-
Παιδες,κανενα αλλο πρόβλημα απο μερους μου (και εγω δε μπορω να πώ οτι συμμετεχω ενεργα στο 'άλλο' καφενειο αλλωστε) πέραν του διαχωρισμου.
Το μπάχαλο ειναι ούτως ή άλλως εξασφαλισμενο στα 'καφενεια',και νομίζω οτι θα ήταν ακριβως το ίδιο εαν όλοι γραφατε στο ίδιο θεμα.
Αλλωστε ποιός θα διαβαζε ενα καφενειο για να βγαλει νόημα;Υπουίθεται οτι πρόκειται για χαβαλέ.
Τεσπα,ας μην το κανουμε θεμα,δεν ειναι και τίποτα σοβαρο.Δεν σας μαλωσα,αλλα απλά αναρωτηθηκα. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
......Θα ήταν όμως πολύ χρήσιμο να ήξερα και πόσο λάθος δείχνει το ταχύμετρο. Αυτό πώς το βρίσκουμε με απλό τρόπο;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
.....Πιστεύω ότι εδώ δεν θα γίνει μπάχαλο γιατί δεν είμαστε τόσοι πολλοί και μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Προσωπικά δεν θα με ενδιέφερε και δεν θα συμμετείχα ποτέ στην παρακολούθηση ενός γενικού καφενείου μόνο και μόνο για να αλιεύσω αυτά που με ενδιαφέρουν. Θα ήταν πολύ κουραστικό.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ Αντρέα! Που να έρθουν στην Pub με τα νιάτα?!Αυτοί θέλουν να συζητάνε περί των δεινοσ...εε..των κλασικών τους και για τεχνικά χαρακτηριστικά εδω...και για τα κλασικά τους και τα τεχνικά χαρακτηριστικά (αλλά πιό σοβαρά) στο άλλο θέμα!!!
εεε καπτεν κουκ
εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι ερχεσαι τρεχοντας -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
......
Θα ήταν όμως πολύ χρήσιμο να ήξερα και πόσο λάθος δείχνει το ταχύμετρο. Αυτό πώς το βρίσκουμε με απλό τρόπο;
Με gps ή αν παρακαλέσουμε πολύ τον αγαπημένο μας μοδερέιτορ να μας δανείσει κανένα κόρεβιτ, αν υπάρχει!
άλλος τρόπος είναι από χιλιόμετρο σε χιλιόμετρο της αττικής οδού με ρολόι που έχει χρονογράφο... αλλά δεν πολύ εμπιστεύομαι το μάτι και το χέρι μου για αυτο! -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μην ανησυχείτε αγαπητοί μου... Έχετε τη στήριξη του 'συστήματος'....Σκέφτομαι τώρα... Σε λίγα χρονάκια...
Το συμπεθεριό πλήρωμα σε ΑΕ86.
Ρεγκιουλαριτέ...εεε οσο για σενα αγαπητε μου
νομιζω εισαι απ εξω και μας χτυπας την πορτα -
Νάσο, μπορείς να μας βρεις ακριβώς τον κανονισμό για να δουμε τι επιτρέπεται και τι όχι;
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εεε οσο για σενα αγαπητε μου
νομιζω εισαι απ εξω και μας χτυπας την πορταΕγώ είμαι απέξω αλλά δε βλέπω να χτυπήσω την πόρτα γιατί δεν έχω φώτα...
(βρήκα αράχνες στις φωλιές, Βαγγέλη... και με μουτζώνανε κιόλας που δεν μπορώ να κουμπώσω ένα ντουί! )
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Νάσο, μπορείς να μας βρεις ακριβώς τον κανονισμό για να δουμε τι επιτρέπεται και τι όχι;εδώ: (σέρνεται πολύ)
http://www.triumph-club.gr/ApollonioRal ... llonio.pdf
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
εεε οσο για σενα αγαπητε μου
νομιζω εισαι απ εξω και μας χτυπας την πορταΕγώ είμαι απέξω αλλά δε βλέπω να χτυπήσω την πόρτα γιατί δεν έχω φώτα...
(βρήκα αράχνες στις φωλιές, Βαγγέλη... και με μουτζώνανε κιόλας που δεν μπορώ να κουμπώσω ένα ντουί! )
χαλαρα ρε φιλε, θα τα φιαξουμε και τα φωτα σου
εχουμε μαζεψει τοσες κουτες φαναρια
δυο ακομα δεν θα φτιαξουμε?
ας πιασω λιγο το οργανο
Youtube Video -
-
Σχετικά με κανονισμούς
Δείτε τον κανονισμό του ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ στο λινκ που εβαλε ο Νικος λιγο πριν
Επισης δείτε
http://www.historic.acropolisrally.gr/2007/common/pdf/gr_regularity_regulations.pdf
και
http://www.fia.com/resources/documents/264307339__AppK_2007.pdf
ΑΝ διαβάσετε όλα τα παραπάνω είστε έτοιμοι για οποιοδήποτε ράλλυ.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
......
Θα ήταν όμως πολύ χρήσιμο να ήξερα και πόσο λάθος δείχνει το ταχύμετρο. Αυτό πώς το βρίσκουμε με απλό τρόπο;
δεν θα ήταν καθόλου χρήσιμο πιστεύω Νίκο μου
Για πες μου όταν σου ζητάει ΜΩΤ 42,5 για τις πρώτες 2 τουλίπες και ΜΩΤ 41,7 για τις επόμενες τρεις... τι να το κάνεις να βλεπεις το ταχύμετρο? Ξέρεις που είναι το ένα νούμερο και που το άλλο?
Ο ΜΟΝΟΣ τροπος να δεις με ποια ταχύτητα πηγαίνεις είναι να μετράς ανά 100μ το χρόνο σου
Σε δρόμους όπως η Α.Ο. μην βασίζεστε στις μετρήσεις από τις ταμπελίτσες στα δεξιά του δρόμου.
Κάθε δρόμος είναι μετρημένος χιλιομετρικά στο μέσον του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε δρόμους με πολλές ειδικά λωρίδες κυκλοφορίας ανα κατεύθυνση να υπάρχει διαφορά
π.χ. στην Αττική οδό με κατεύθυνση από Ελ.Βεν. προς Ελευσίνα, η απόσταση από το ταμπελάκι που λέει 22χλμ μέχρι εκείνο που λέει 17χλμ είναι 4,985χλμ εφόσον οδηγούμε στην δεξιά λωρίδα.
Αν κάνεις ανάποδα την απόσταση αυτή (εννοώ από το αντίθετο ρεύμα) η απόσταση από το 17 μέχρι το 22 θα είναι μεγαλύτερη από 5χλμ λογικό δεν είναι? -
I get your point που λένε! Απλά θα ήθελα να ξέρω στο περίπου όταν δείχνει 60 είναι 40 ή 70;
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"