-
Τι νέκρα είναι αυτή που έχει πέσει στο καφενείο ρε παιδιά .....
Μήπως κάνει απεργία ο Ζήκος για το ασφαλιστικό ??? -
Εδώ είσαι NIGA, το απόλυτο όπλο, διαλέγεις τι θέλεις να κατεβάσεις, βγαίνεις, κάνεις άλλη δουλειά, δεν ασχολείσαι, εγώ κατεβάζω ταυτόχρονα 5 και δουλεύω άλλη δουλειά, πχ CAD, Word, κλπ.
-
Ευχαριστώ vengas και 21 Quadra! Tα κατέβασα και τα δύο. !
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Κατέβασε από το Google το Orbit, γράψε Orbit και θα κατέβει, είναι απίθανο πρόγραμμα, μπορείς να κατεβάζεις ταυτόχρονα μέχρι 20 βιντεάκια, να κάνεις Pause για αργότερα ή και για την άλλη ημέρα, συνεχίζει μόνο του.δεν το ειχα προσεξει, αυτο ειναι καλυτερο
-
καλησπεραα..
-
Ο παληός είναι αλλιώς
-
Εδώ είσαι NIGA, το απόλυτο όπλο, διαλέγεις τι θέλεις να κατεβάσεις, βγαίνεις, κάνεις άλλη δουλειά, δεν ασχολείσαι, εγώ κατεβάζω ταυτόχρονα 5 και δουλεύω άλλη δουλειά, πχ CAD, Word, κλπ.Ίσως να μην το κατάλαβα καλά, αλλά το orbit μου τα σώζει σαν htm και μετά όταν θέλω να τα παίξω πάει να τα βρει στο youtube για να τα παίξει. Κάνω κάτι λάθος;
-
Kάτι δεν κάνεις καλά, έμπα στο μενού του και ψάχτο.
-
Έμπα στα tool και τσεκάρισε τα 2 παραθυράκια, το επάνω λέει browser monitoring, αυτό και το αποκάτω που λέει enable 'Gelt' κλπ.
Όταν βάζεις τον κέρσορα επάνω στην εικόνα του βίντεο στο youtube θα σου βγάζει μικρό τετραγωνάκι Gelt, αυτό θα πατάς με αριστερό κλίκ και θα το σώζει σε flv.
Kαλή επιτυχία.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Τι νέκρα είναι αυτή που έχει πέσει στο καφενείο ρε παιδιά .....
Μήπως κάνει απεργία ο Ζήκος για το ασφαλιστικό ???ο ζηκος πηγε με την οικογενεια στο εξοχικο και εψηνε
πρωι μεσημεριρι και βραδυ
και ειναι πισω με την κοιλια τουρλα....
χικ!!! -
Άσε τις μπριζόλες και πες μας τι θα γίνει με τη Μερσεντές!
-
Έμπα στα tool και τσεκάρισε τα 2 παραθυράκια, το επάνω λέει browser monitoring, αυτό και το αποκάτω που λέει enable 'Gelt' κλπ.Όταν βάζεις τον κέρσορα επάνω στην εικόνα του βίντεο στο youtube θα σου βγάζει μικρό τετραγωνάκι Gelt, αυτό θα πατάς με αριστερό κλίκ και θα το σώζει σε flv.
Kαλή επιτυχία.
Αψογος!! Δούλεψε τέλεια.
Τώρα το επόμενο βήμα θα είναι να μάθουμε να ανεβάζουμε αποσπάσματα από ταινίες για να τις βλέπουμε όλοι....
-
http://www.raptorsandrockets.com/images ... 0-005r.jpg
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Άσε τις μπριζόλες και πες μας τι θα γίνει με τη Μερσεντές!τι να γινει?
τον ταισα 2 κιλα παιδακια, τον ποτισα 2,5 κιλα κοκκινο ημιγλυκο και του ειπα να την βαλει και μπροστα...
τι αλλο να εκανα? -
Να του πεις ότι τα λεφτά έχουν αρχίσει να βράζουν και δεν μπορώ να τα κρατήσω ούτε με το γάντι του φούρνου...Και αν το πιάσει το'πιασε...
Την τρίτη η μεγάλη μέρα, ακούς; -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Έμπα στα tool και τσεκάρισε τα 2 παραθυράκια, το επάνω λέει browser monitoring, αυτό και το αποκάτω που λέει enable 'Gelt' κλπ.
Όταν βάζεις τον κέρσορα επάνω στην εικόνα του βίντεο στο youtube θα σου βγάζει μικρό τετραγωνάκι Gelt, αυτό θα πατάς με αριστερό κλίκ και θα το σώζει σε flv.
Kαλή επιτυχία.
Αψογος!! Δούλεψε τέλεια.
Τώρα το επόμενο βήμα θα είναι να μάθουμε να ανεβάζουμε αποσπάσματα από ταινίες για να τις βλέπουμε όλοι....
νικολα
αυριο θα σε παρω απ την συνδεση του μαγαζιου, να μου πεις οσα εκανες γιατι εγω δεν τα καταφερα -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Να του πεις ότι τα λεφτά έχουν αρχίσει να βράζουν και δεν μπορώ να τα κρατήσω ούτε με το γάντι του φούρνου...Και αν το πιάσει το'πιασε...
Την τρίτη η μεγάλη μέρα, ακούς;μην κανεις τιποτα πριν σε δω
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Ναι.... σήμερα έγινε μπορντώ η μύτη μου! (την είχα κολλημένη στη βιτρίνα 3 τέταρτα...).
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ναι.... σήμερα έγινε μπορντώ η μύτη μου! (την είχα κολλημένη στη βιτρίνα 3 τέταρτα...).
καλα σε παιρνω τηλ. τωρα
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
νικολα
αυριο θα σε παρω απ την συνδεση του μαγαζιου, να μου πεις οσα εκανες γιατι εγω δεν τα καταφεραΑν θυμάμαι μέχρι αύριο.......
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"