-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Βέβαια, αν θέλεις να έρθεις κάτι μπορει να γίνει (δε θα στο πρότεινα όμως, μιας και δε μπορώ να αναλάβω την ευθύνη για την αντίδραση του οποιοδήποτε 'θερμόαιμου' συναθλητή σου... για αυτό είπα με κανονικά νούμερα...).Δεν κατάλαβα τίποτε....
Όπως και νά'χει αν και είναι ωραία βόλτα και σαν διαδρομή και σαν διάρκεια δεν το βλέπω να έρχομαι. 2-3 φορές το χρόνο είναι μια χαρά, κάθε 15 μέρες είναι πολύ. Παθαίνω στέρηση που δεν βλέπω τα παιδιά μου τόσες ώρες...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βέβαια, αν θέλεις να έρθεις κάτι μπορει να γίνει (δε θα στο πρότεινα όμως, μιας και δε μπορώ να αναλάβω την ευθύνη για την αντίδραση του οποιοδήποτε 'θερμόαιμου' συναθλητή σου... για αυτό είπα με κανονικά νούμερα...).
Δεν κατάλαβα τίποτε....
Αν ήθελες πολύ να έρθεις πιστεύω ότι θα σε δεχόταν αλλά αυτό που λέω είναι ότι θα έπρεπε να είσαι προετοιμασμένος να ακούσεις διάφορα σχόλια, όχι πάντα και τόσο καλόβουλα από συναθλητές σου που θα έβλεπαν με στραβό μάτι τις πινακίδες σου...
Βλακεία, το ξέρω... το ίδιο γίνεται αντίστοιχα με εμάς όταν βρεθούμε σε εκδήλωση των άλλων...Είναι τόσο λάθος αυτό που γίνεται που δε νομίζω να κρατήσει για πολύ ακόμα, πάντως! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν ήθελες πολύ να έρθεις πιστεύω ότι θα σε δεχόταν αλλά αυτό που λέω είναι ότι θα έπρεπε να είσαι προετοιμασμένος να ακούσεις διάφορα σχόλια, όχι πάντα και τόσο καλόβουλα από συναθλητές σου που θα έβλεπαν με στραβό μάτι τις πινακίδες σου...
Βλακεία, το ξέρω... το ίδιο γίνεται αντίστοιχα με εμάς όταν βρεθούμε σε εκδήλωση των άλλων...Είναι τόσο λάθος αυτό που γίνεται που δε νομίζω να κρατήσει για πολύ ακόμα, πάντως!Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω..... Μα έχω μόνο κανονικές πινακίδες.....
-
μα ο νικολας εχει πινακιδες υπουργιου ρε αλεξ
τι τρεχει μ αυτες?τεςπα καφε θα πιουμε αυριο????
εισαστε μεσα? -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω..... Μα έχω μόνο κανονικές πινακίδες.....Συγγνώμη! Νόμιζα ότι έχεις κίτρινες... ΟΚ, τότε, δε θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα αν θέλεις να έρθεις!
Λες ο μεγάλος σου θα βαρεθεί μετά από λίγο;
Για ζώνες πίσω, πάντως, πρέπει να το ψάξεις σύντομα! -
Αύριο αδύνατον.
Συγχαρητήρια στους 6ους Γενικής της ΕΔ Πλατανάκι 1 δώσαμε?
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Αύριο αδύνατον.Συγχαρητήρια στους 6ους Γενικής της ΕΔ Πλατανάκι 1 δώσαμε?
ευχαριστούμε ευχαριστούμε!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Λες ο μεγάλος σου θα βαρεθεί μετά από λίγο;
Για ζώνες πίσω, πάντως, πρέπει να το ψάξεις σύντομα!Μόλις διαπιστώσει ότι δεν είμαι ο Κεραυνός Μακουήν και η Επίδαυρος δεν είναι NASCAR τελειώσαμε...
Δεν του αρέσει να ταξιδεύει για ώρα.
Άσε που τα παιδικά καθίσματα αφήνουν σημάδια στις ταπετσαρίες....
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Αύριο αδύνατον.Συγχαρητήρια στους 6ους Γενικής της ΕΔ Πλατανάκι 1 δώσαμε?
ελα ρε χρησταρα
κι ελεγα να πεις και στον ταζιορε ριχτε κανα ταλαρο στο τζουκ μποξ
-
Για καφέ αύριο είμαι λίγο ζορισμένος. Εκτός αν είναι από εκείνους τους καφέδες με την μαγιά, βύνη και λυκίσκο. Τότε ίσως τα καταφέρω....
-
ΤΑΛΑΡΟ
-
Άλλαξα γνώμη εντάξει μέσα αν είναι για βράδυ. Αλλά πρέπει να μπορεί κι ο Νασος μην μείνουμε με άδεια χέρια! Θέλουμε μετάλλια!!!!!
-
-
-
@ DJet
-
και το τραγουδι του νασσου
http://www.youtube.com/watch?v=asCGBSkRcgQ
χρωσταει ταλαρο.... -
λοιπον αυριο βραδυ στο rockwood?
η καπου αλλου? -
Για να επαναφέρω λίγο την τάξη θέλω να εκφράσω τα παράπονά μου επειδή το άλλο thread παρασοβάρεψε και το παρατήσαμε.
Έτσι πέρασαν ασχολίαστα δύο σημαντικά γεγονότα που έχουν άμεση σχέση με τον κύριο τεχνικό έφορο του γνωστού αγώνα στον οποία πρέπει να θυμίσω ότι δύο εξαίρετοι συνάδελφοι κατατάχθηκαν 6οι γενικής ειδικής Πλατανίδια 1 (α, και κάποιος άλλος κάτι σε... 3ος αλλά δε θυμάμαι που):
-
Βλέποντας την Ε-Type στην αφίσα του 'Τour de Grece' o εν λόγω κύριος τεχνικός έφορος επηρεάστηκε τόσο πολύ που ξέχασε και το Απολλώνιο κι άρχισε να μας βομβαρδίζει με βιντεάκια για την Ε-Type. Βρήκε δε μία συγγένεια του εν λόγω αυτοκινήτου με το GT6 και έφτασε στο σημείο να αλλάξει την υπογραφή του για να μας πείσει γι'αυτό.
-
Ο BILL33 ανακάλυψε ότι ο Bernie Ecclestone ξεπουλάει τη συλλογή του σε δημοπρασία. Εδώ όμως μπαίνει ένα ακόμη ερώτημα: ο κύριος τεχνικός έφορος σε ποιό χωροχρόνο ζει; Έχει υπερφυσικές ιδιότητες; Πώς έχει καταφέρει να αγοράσει από μία δημοπρασία που δεν έχει καν γίνει την Mercedes SS Sport tourer του 1929 που κρύβει στο γκαράζ του; Υπάρχει κάποιο κοινό μυστικό; Τι ξέρετε και μ'αφήνετε στην απέξω;
Μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας ελεύθερα. Δεν τα διαβάζει απόψε
-
-
ρε αλεξ πεταξου ρε συ στον πανω οροφο, στο περι αυτοκινησης
ειναι ο sirgus και χαζευει
τραβα φερτον κατω -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
- Βλέποντας την Ε-Type στην αφίσα του 'Τour de Grece' o εν λόγω κύριος τεχνικός έφορος επηρεάστηκε τόσο πολύ που ξέχασε και το Απολλώνιο κι άρχισε να μας βομβαρδίζει με βιντεάκια για την Ε-Type. Βρήκε δε μία συγγένεια του εν λόγω αυτοκινήτου με το GT6 και έφτασε στο σημείο να αλλάξει την υπογραφή του για να μας πείσει γι'αυτό.
Καλά... ο Εγγλέζος αυτοκίνητα τύπου Έψιλον ονειρεύεται...
Cobra Daytona Coupe είναι τ'αμάξι, Νάσο!
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"