-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εμενα με σταματησαν μετα τα διοδια, ευτυχως μονο για αδεια διπλωμα.'ζωντανα' ρανταρ δεν πετυχα στο δρομο, δε ξερω αν εχουν κρυφα καπου και καταγραφουν. Αν ναι, χαρηκα που σας γνωρισα, να μου στελνετε τσιγαρα...
και καλα, στο πηγαινε εφταιγε ο Ολυμπιος, ελα ομως που στο γυρισμο δε μπορουσα να πεσω κατω απο 150
Οι νέες ποινές του ΚΟΚ είναι: ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
εμενα με σταματησαν μετα τα διοδια, ευτυχως μονο για αδεια διπλωμα.
'ζωντανα' ρανταρ δεν πετυχα στο δρομο, δε ξερω αν εχουν κρυφα καπου και καταγραφουν. Αν ναι, χαρηκα που σας γνωρισα, να μου στελνετε τσιγαρα...
και καλα, στο πηγαινε εφταιγε ο Ολυμπιος, ελα ομως που στο γυρισμο δε μπορουσα να πεσω κατω απο 150
ναι, αμα πεσεις σε κανεναν ...συμπαθεστατο ακροδεξιο (tm: Coyot)
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εμενα με σταματησαν μετα τα διοδια, ευτυχως μονο για αδεια διπλωμα.
'ζωντανα' ρανταρ δεν πετυχα στο δρομο, δε ξερω αν εχουν κρυφα καπου και καταγραφουν. Αν ναι, χαρηκα που σας γνωρισα, να μου στελνετε τσιγαρα...
ναι, αμα πεσεις σε κανεναν ...συμπαθεστατο ακροδεξιο (tm: Coyot)
γλυκύτατο!
-
ναι, εχω χασει το μπουσουλα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εμενα με σταματησαν μετα τα διοδια, ευτυχως μονο για αδεια διπλωμα.'ζωντανα' ρανταρ δεν πετυχα στο δρομο, δε ξερω αν εχουν κρυφα καπου και καταγραφουν. Αν ναι, χαρηκα που σας γνωρισα, να μου στελνετε τσιγαρα...
Στο πηγαινε δεν μπορουσαμε να πεσουμε κατω απο τα 180......
Βεβαια φταιω κ εγω που εκανα την «επιθεση» στο Στελιο(δεν το περιμενε μαλλον )
-
τον ειχε παρει ο υπνος??
-
-
Είσαι πυροβολημένο ρε! Και μετά αναρωτιέσαι τι έπαθε η Μαρία?!
-
φαινεται και ποιος μας καθυστερουσε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φαινεται και ποιος μας καθυστερουσε...Ο Ες Γιέλε....
-
Άσχετο, κανένα e-shop για βάση προσκεφάλου για κάμερα;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Youtube VideoΠήγαινες λίγο γρήγορα ε;
Το ότι είχε χαλίκια και μισή πλαγιά μέσα στον δρόμο δεν είδα να σας φοβίζει καθόλου. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Youtube VideoΤα μαθηματα που τους εδωσα στη Μανη πιασαν τοπο.
-
καταρχας nice to meet you all! (πλην θεσσαλονικεων)
περασαμε πολυ ωραια (αν ελειπε και ο ντινος θα ταν ακομα καλυτερα)
καταρχας νο2
οταν ειναι να ρθει evo θα ειδοποιειτε να εξοπλιζομαστε με καμερες, υπογλωσσια υποθαλασσια κτλ κτλ...παντα το εκτιμουσα περισσοτερο απο τους μπλε κουβαδες αλλα αυτο ηταν το κατι αλλο..πρωτη φορα ειδα evo στο φυσικο του περιβαλλον και επισης πρωτη φορα ειδα να καλυπτει αμαξι να καλυπτει τοσο γρηγορα μετρα σε ανηφορα!
αν ηθελα να το αγορασω αυτη θα ηταν η μοναδικη επιδειξη!
καταρχας νο3
εξισου φοβερο οπως το evo ηταν και το μικρο type-r του nass με το ονομα Δαναη...μακαρι να χα και γω τετοια κουκλα συνοδηγο!
καταρχας νο4
με χαρα καταδιωξαμε τον κουκ σε οποιο βουνο και αν κρυφτηκε ετσι ωστε να τον γλειψουμε καταλληλα... τελικα η ομορφια του κουκ ειναι απεριγραπτη οπως επισης και το ευρυ μυαλο του σε οτι αφορα τα μπινελικια προς syele...
καταρχας νο5
ειλικρινα δε ξερω ποιος εκανε ολες αυτες τις βλακειες με τις μπλουζες και τους αναπτηρες!δυναμιτιστηκε το κλιμα χωρις λογο...
καταρχας νο6
φαγαμε και τη μακεδονικη, γνωστη σε μας, βροχη στη καθοδο απο τον παντελεημωνα και δε μας χαλασε καθολου...απο την αλλη ισως καλυτερα γιατι ετσι οπως ανεβοκατεβαιναμε μπορει να πετυχαιναμε κανα Σεντρα (πωςτολενε) που θα στριβε..
καταρχας νο7
'κανω μια τιμονια ιαβερης' ειπε ο dap και με στειλε...
καταρχας νο8
οποιος δεν ηρθε ειναι @$@$#$#@
καταρχας νο9
ο κογιοτ πηρε τελικα τη 336 η τη φερραρι drdino?
καταρχας νο10
δες το καταρχας νο1 ρεεεεεεεεεεε...σε ψαρωσα!
-
Πφφφ, όλο βλακείες είσαι...
Όντως πάντως ρε παιδιά, κάτι ανόητοι με κάτι μωβ μπλούζες ποιοί είναι; Ποιος το σκέφτηκε άραγε;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Youtube VideoΠω,πω φουρκέτα
-
Οπου ειχε χαλικια κοβαμε κ περναγαμε απο πανω τους «ατσαλακωτοι»
Ωραια ηταν ρε γμτ,αλλα δεν το χαρηκα κ πολυ λογω της αδιαθεσιας της Μαριας..
Στο επομενο ομως....
Νταχτιρντινο αντε να σε φτιαξω κ σενα: http://www.b-hague.co.uk/Mounting Brackets.htm
-
Πίτσες και μπύρες
Δε λέω τίποτα αλλο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τα μαθηματα που τους εδωσα στη Μανη πιασαν τοπο.
Ετσι ετσιιιιιι
Aντρεα που ησουν ?
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...