-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Aντρεα που ησουν ?
Ξεκινησα πεινασμενος να ερθω στην ταβερνα,και φαγαμε φαγητο απο το χαρτοκούτι.
Δεν ειναι αυτο το 4τροχοιΦορουμ που αγαπήσαμε κυριοι. -
βλεποντας το βιντεο να ζητησω σορρυ παλι απο τον βαγγο για κει που τον εκανα νοημα να προσπερασει...
αν και δεν ηξερα οτι ειχε ζωα μπροστα επρεπε να περιμενω καμια σοβαρη ευθεια..
και η κλιουμπα και η κορολλα πανε πολυ καλα και γω ειμαι αρκετα κουλος τελικα!
υγ. εγω παντως ετρωγα αρνακι και το βραδυ! τοσο καλο ζωακι ειναι..
-
Μια χαρα πηγαιναμε ολοι..
Μακαρι να ηταν ετσι ολοι οι κουλοι ρε Αdis...
α)Το Leon εστριβε εξαιρετικα.... και αστε τον αιδεσιμωτατο και τον Adis να λενε....
β)Το Evo ηταν αλλου(αλλα εκαψε 4-5 ντεποζιτα ),
γ)ο TSyele εδωσε ρεσιταλ(αφου προηγουμενως ειχε σφιξει τα αμορτισερ κατα 2 «κλικ»)
και
δ)εγω θελω μπλοκε.... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Tι να πούμε και μεις ρε! Στο ανέβασμα, εκτός του ότι κολλήσαμε πίσω από τον drdino με το ομιλών esp , μετά είχαμε και τις φουρκέτες. Και εκτός του ότι είμαι αρκετά κουλός και δεν μ' αρέσουν, πατούσα τέρμα γκάζι με 2α και με το ζόρι ξεκολλούσα.
Στο υπόλοιπο κομμάτι, ακολουθούσαμε τον Ευριππίδη με το Χιτσιρόκου που είχε γυναίκα και παιδί μέσα. Τόσο καλά! (πες φανταστικέ mod ότι η οικογένεια είναι εκπαιδευμένη και πήγαινες τέρμα )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tι να πούμε και μεις ρε! ** Στο ανέβασμα, εκτός του ότι κολλήσαμε πίσω από τον drdino με το ομιλών esp **
, μετά είχαμε και τις φουρκέτες. Και εκτός του ότι είμαι αρκετά κουλός και δεν μ' αρέσουν, πατούσα τέρμα γκάζι με 2α και με το ζόρι ξεκολλούσα.
Στο υπόλοιπο κομμάτι, ακολουθούσαμε τον Ευριππίδη με το Χιτσιρόκου που είχε γυναίκα και παιδί μέσα. Τόσο καλά! (πες φανταστικέ mod ότι η οικογένεια είναι εκπαιδευμένη και πήγαινες τέρμα )
σόρρυ, μπορούσα να το ξεγελάσω όσο μπορώ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε αυτή την εκδρομή είχαμε και την νεαρότερη συμμετοχή. Την Δανάη!! Που πέρα από κουκλίτσα είναι και κοινωνικότατη. Νάσο και Αγγελική να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε.
Τι μου έμεινε:
Η Δανάη!!!!:inlove:Ατάκα Κούκου βλέποντάς την...
'Βρε τι κούκλα είσαι εσύ? Τι κούκλα είσαι εσύ? Προφιλ εκκεντροφόρων ξέρεις τι είναι?'Το τραπέζι των 'χορτοφάγων' (δεν αναφέρω ονόματα) οι οποίοι παρήγγειλαν και κρέατα αλλά τα άφησαν σχεδόν όλα και όπως σχολίασε ο nass, δεν ήταν απλά ήττα αλλά πανωλεθρία.
Κύριοι, εδώ έχουμε διαστρέβλωση της αλήθειας...
Εκτός του οτι ή φωτό βγήκε ΠΡΙΝ έρθει η δική μας πιατέλα, όλα αυτά (+τα κρεατικά) ήταν για 5 άτομα, εκ των οποίων τα 2 κοπέλες, από τις οποίες η μία άρρωστη.Περαστικά Μάρκο στη γυναίκα σου. Μάλλον της πέσαμε λίγο βαριά στο στομάχι!
Ολα τα λεφτα το γελιο που ριξαμε το τελευταιο βραδυ
Τσιγκελωμα, παλουκωμα...Αυτό γμτ $@#%@#$ το έχασα!
**Ποιος εβαζε τον syele μπροστα και χαναμε 4''/χλμ?? **
Καλα ρε βαλατε ανθρωπο με κορολα μπροστα?
Παλι καλα που χανατε μονο 4''...μαλλον ειναι υπερχερας ο Στελιος!
Μια χαρά πήγαινε ο Στέλιος και επίσης μια χαρά η Κορόλα. Πάλι καλά που δεν ήρθες εσύ θα το είχες τρυπήσει το βουνό!
Θαααα... επιστρέψω...
-
Κώστα, ζιπάρισμα και ραπιντ κατευθείαν ρε, άντε.
-
Επίσης: Βάγγο περαστικά στη Μαρία ρε.
Όσο για το βίντεο...
-
Αντε βαλε τα συννεφακια ρε....
Περιμενουμε πως και πως...
-
Πολύ φοβάμαι οτι τα συννεφάκια θα αργήσουν λίγο...
Με περιμένει πολλήηη δουλειά από βδομάδα και επιπλέον Πέμπτη φεύγω ταξίδι για δουλειά.
Θα προσπαθήσω πάντως όσο μπορώ.
-
Βάλε ρε όοολες τις φωτό σε ένα ζιπ και ανέβασε το. Μετά κάνεις και συννεφάκια...
-
Λοιπόν, θα γίνει ως εξής: εδώ θα μπουν κάποιες επιλογής και το σετ με όλες τις φωτο θα μπει rapidshare και το λινκ θα δωθεί με πμ σε όσους ήταν εκεί μόνο.
Αυτό για διάφορους λόγους και ελπίζω να καταλάβουν και να με συγχωρήσουν όσοι δε θα δουν όλες τις φωτό...
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν, θα γίνει ως εξής: εδώ θα μπουν κάποιες επιλογής και το σετ με όλες τις φωτο θα μπει rapidshare και το λινκ θα δωθεί με πμ σε όσους ήταν εκεί μόνο.Αυτό για διάφορους λόγους και ελπίζω να καταλάβουν και να με συγχωρήσουν όσοι δε θα δουν όλες τις φωτό...
σωστος νομιζω.
-
-
Σπύρο πολύ ωραίες οι φωτό.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καταρχας νο8
οποιος δεν ηρθε ειναι @$@$#$#@
τι έχασα ο λαλάκας...
ΖΗΛΕΥΩ ρε γμτ
Σας έχω όμως όλους... πήγα σε ένα γάμο, πέρασα πολύ ωραία...
Μπράβο! Καλωσήρθατε!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
καταρχας νο8
οποιος δεν ηρθε ειναι @$@$#$#@
Σας έχω όμως όλους... πήγα σε ένα γάμο, πέρασα πολύ ωραία...
Εγω ακόμα καλύετερα, ενα σκ αγκαλιά με τα βιβλία μου..
Καλως ήρθατε
-
-
Καλώς ήρθατε παιδιά!!! Βλέπω περάσατε φοβερά!!! Άντε και στο επόμενο!!!
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...