-
Κουκε, δεν υπάρχει χωρίς σοκολάτα νομίζω και με σκέτο κάστανο. Η μόνη έκδοση με κάστανο αυτή είναι.
Λοιπόν, ο επόμενος αθηναίος που θα ανέβει σε μας θα πάρει δώρο τσουρέκια: ένα για να το φάνε στον καφέ τους και ένα για τον Ευριπίδη.
-
Ευτυχώς που είμαι πλέον Γιαννιώτης.
-
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 6350e6ee12
-
TSOY!!! Του Στέλιου δηλαδή!!!
-
είστε άπαιχτοι
-
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=f340c6c098433a752c91dec194b5bf10Μη μας βάζεις στον πειρασμό ρε Ντίνο...
Ακου...πίτσες και μπύρες!!!!
-
Α, ξέχασα να το πω σε όλους να το μάθουν!
Έπαιξα 2 φορές φώτα στον krusenstern και άλλη μια στον olympio, ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, γιατί ήταν μπροστά μου και με καθυστερούσαν.
*Μη ρωτήσετε για τις συνθήκες, όλως τυχαίως τις έχω διαγράψει από τη μνήμη μου...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Α, ξέχασα να το πω σε όλους να το μάθουν!Έπαιξα 2 φορές φώτα στον krusenstern και άλλη μια στον olympio, ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, γιατί ήταν μπροστά μου και με καθυστερούσαν.
*Μη ρωτήσετε για τις συνθήκες, όλως τυχαίως τις έχω διαγράψει από τη μνήμη μου...
-
σωστός!!!
-
Δεν τα λες σωστά, για το κοινό συμφέρον πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια, που είναι κάπως έτσι:
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Α, ξέχασα να το πω σε όλους να το μάθουν!Έπαιξα 2 φορές φώτα στον krusenstern και άλλη μια στον olympio, ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, γιατί ήταν μπροστά μου και δεν τους έφτανα.
-
Αν ίσχυε αυτό που γράφεις, και σε έφθανα (χαλάζι, remember; ) θα ήμασταν τώρα six feet under το αργιλώδες έδαφος της Πιερίας!
Ενώ στην περίπτωση του krusensternsenstern, θα κοσμούσαμε και οι 4 (krus-ΒΑΣΙΛΗΣ-adis4gr-funky) την μάσκα ενός SETRA με άγριες διαθέσεις!
-
Ποιοί θα ενδιαφερόντουσαν για μπλούζα MWB;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιοί θα ενδιαφερόντουσαν για μπλούζα MWB;Εγώ θα ενδιαφερόμουν... και μόνο που θα ρωτάνε όλοι τι υπονοεί ο ποιητής θα έχει πολύ πλάκα
Είμαστε λίγο μακριά όμως...
-
Άμα είναι, να κάνουμε μια εκδήλωση ενδιαφέροντος, να δούμε πόσα και σε τι νούμερα τα θέλετε και να τα φτιάξω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άμα είναι, να κάνουμε μια εκδήλωση ενδιαφέροντος, να δούμε πόσα και σε τι νούμερα τα θέλετε και να τα φτιάξω.Άνοιξε thread, αν και βλέπω να το κλείνει 'δημοκρατικά' ο μωβ-οκράτωρ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άμα είναι, να κάνουμε μια εκδήλωση ενδιαφέροντος, να δούμε πόσα και σε τι νούμερα τα θέλετε και να τα φτιάξω.Eγώ επί τόπου είχα δηλώσει ότι θέλω, και αντ' αυτής (της μπλούζας) πήρα τα @@ μου!
Να διευκρινίσω καλού-κακού (έναν account τον έχουμε) ότι δεν θεωρώ τη μπλούζα μωβ, αλλά 'μελανιά' -
-
Pub...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιοί θα ενδιαφερόντουσαν για μπλούζα MWB;ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ! EINAI EΡΩΤΗΣΗ-ΠΑΓΙΔΑ!
Ειναι ο kouk, που χακεψε το account του drdino, αφου πρωτα τον εκανε ban.
Δυστυχως δεν προλαβα τους φιλους που απαντησαν και μας αποχαιρετησαν και αυτοι...Εμενα δεν μπορει να μΕ κανει ban (ουτε καν warn), γιατι τον εκβιαζω σε thread της Φ1...
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...