-
λοιπον, σχολιο της μαριας, οταν ανεβαιναμε για να σας βρουμε και υστερα να παμε παλαιο παντελεημονα..
ηταν ο νικολας μπροστα και ακολουθουσαμε.. καποια στιγμη τη ρωτησα: φοβασαι?
οχι ενταξει μου λεει, αν ειναι θα σου το πω...
σε καποιο σημειο, λοιπον, προσπερναω τον νικολα, να δω τι κανει το αυτοκινητο (πρωτη φορα ειπα να κινηθω λιγο σβελτα)...
καποια στιγμη μου λεει 'θυμασαι τι σου ειχα πει πριν? ξεχνα το!'ε, ενταξει, μετα πεσαμε στα ζωντανα, ειχε και υγρασια ο δρομος, σταματησαμε τις δοκιμες..
-
Αμ δεν ήταν αυτό το μελανό σημείο τελικά Νίκο... Προέκυψε πιο μετά εκείνο...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...Ηλια η συζυγος με ρωτησε 2 φορες πως τα περασα στη μανη...
πες σε παρακαλω οτι δεν πηγα ποτε εκει!!!Καλά να σου κάνει, ΡΕ. Γιατί δεν της είπες πόσο ωραίο ήταν το μαλλί της;
Ευτυχώς έσωσε την κατάσταση ο nass. Αυτοί είναι φίλοι.
-
Και να φανταστείς ότι πρόσεξα μια αλλαγή στο μαλλί, αλλά δεν είπα τίποτα...
-
εχμ..
εχω δικαιολογια κυριε...
οταν το δευτερο με τα την χαιρετουρα ειναι το πως τα περασατε, καταλαβαινεις οτι δεν αφηνα περιθωρια για κουβεντα...
για την ακριβεια, την απεφευγα ..
δεν το εκανα ηθελημενα.. το ενστικτο της αυτοσυντηρισης, βλεπεις..! -
n_olympios
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 77#1037077tm
Εγώ της το είπα τουλάχιστον τρεις φορές στο δρόμο, αλλά κι εσύ δεν ξέρεις ότι αν πεις σε μια γυναίκα για το μαλλί της ξεχνάει όλα τ' άλλα; -
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
n_olympios
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 77#1037077Δεν είχα πρόσβαση από πιο νωρίς... Κι εσύ τελευταία στιγμή? Πες το 3 μέρες πριν.
-
tm
Άντε, χαλάλι σου. Δεν μπορώ να σου κρατάω κακία.Πάω σε λίγο σπίτι, να δω γιατί δεν κράτησε το λόγο της κι έκανε τόσο αδιάκριτες ερωτήσεις.
n_olympios
Αφού την Παρασκευή κουρεύτηκε, ρεεεεεεε. Αλλά που να καταλάβετε, εσείς οι ανύπανδροι. -
Τα χρώματα του φθινοπώρου...
Κοιτάξτε άραγμα και βλέμμα απλανές:
Και που να τον βλέπατε το επόμενο πρωί, αγουροξυπνημένο, όταν ανακάλυψε ότι του έλλειπε η φωτογραφική του μηχανή.
Κοιτάξτε κι αυτόν τον MWB, πως κοιτάζει τις φωτο του γάμου του Χάρυ Πότερ! Μάλλον ζήλευε, θα έλεγα, και ξεσήκωνε σχέδια...
Όσο για τη γκρίνια του HUNTER για τις πίτσες: Κοιτάξτε ποιός τρώει - ή, μάλλον, ποιοί τρώνε....
ΥΓ.
Σας το είπα;Δεν σας το είπα : ΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ, ΟΜΟΡΦΑ, ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑ!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πάντως εγώ στον Όλυμπο αισθανόμουν σα στο σπίτι μου.Το αμάξι σου μου άρεσε πιο πολύ απ' όλα. Χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο, αν είχα ένα τέτοιο θα το κρατούσα πολλά χρόνια.
-
-
Μη μου πειράζετε το γιατρό ρε!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όσο για τη γκρίνια του HUNTER για τις πίτσες: Κοιτάξτε ποιός τρώει - ή, μάλλον, ποιοί τρώνε....
:
Κοίτα όμως και τι γκριματσες κανουμε εμεις που τρωμε (αν και θα'΄τρωγα και βατραχια με την πεινα που είχα)
ασχετο:Αυτες οι ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες,δεν φημίζονται για την ακρίβεια στο καδράρισμά τους ε;
-
παντως, ασχετα με το γεγονος οτι δεν σταθηκαμε ανταξιοι της φημης μας για κρεατικα και 'σουβλες' το βραδυ του σαββατου, να σημειωσω πως η πιτσα ηταν κορυφαια..
και εχω να ομολογησω, παιδια, πως δεν ετυχε μονο σε μια..
εκανα δειγματοληπτικο ελεγχο.. εφαγα τουλαχιστον 2 κομματια απο καθε κουτι που υπηρχε στο τραπεζι.. ολες ηταν ιδιες! κορυφη ο τασος στις πιτσες! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μη μου πειράζετε το γιατρό ρε!Nα ζητήσω και συγγνώμη απ' τον tm που δεν σκέφτηκα να κάνω άκρη να περάσει. Απλά φαντάστηκα πως θα ήθελε μπροστά του κάποιον να του δείχνει τις γραμμές.
-
τι να πω και εγώ ο καημένος...
θα πάω λίαν συντόμως μόνος μου να ξανακάνω τις διαδρομές.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Nα ζητήσω και συγγνώμη απ' τον tm που δεν σκέφτηκα να κάνω άκρη να περάσει. Απλά φαντάστηκα πως θα ήθελε μπροστά του κάποιον να του δείχνει τις γραμμές.
πολυ καλη σκεψη.. αλλα οσο κι αν προσπαθησα, με στριμενους τους τροχους προς την κορυφη της στροφης, να παω ευθεια, δεν το καταφερα...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Nα ζητήσω και συγγνώμη απ' τον tm που δεν σκέφτηκα να κάνω άκρη να περάσει. Απλά φαντάστηκα πως θα ήθελε μπροστά του κάποιον να του δείχνει τις γραμμές.
πολυ καλη σκεψη.. αλλα οσο κι αν προσπαθησα, με στριμενους τους τροχους προς την κορυφη της στροφης, να παω ευθεια, δεν το καταφερα...
Μόνο σε μία στροφή, κύριε! (κάπου στην κατάβαση, εκεί αν ερχοταν κάποιος απο απέναντι μάλλον τον είχα).
Εκεί που είμαι ήσουνα και κει που είσαι θα ρθω!
(καλά το γραψα, ε; ) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
/quote]
δε γινεται να μην τον πειραξω...
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...