-
Καθήσαμε για καφέ στον Π. Παντελεήμονα και εκεί ο καημένος ο κουκ διαπίστωσέ ότι σε ΟΛΑ τα τραπέζια υπήρχαν αναπτήρες με τη προπέλα αλλά έγραφαν MWB και μπροστά του έβλεπε τη πλάτη μελών του φόρουμ (που έχουν ήδη καταργηθεί οι λογαριασμοί τους) με MWB μπλουζάκια.
ΥΓ Ο κουκ επικαλείται τη γνώμη ειδικού στα χρώματα, η οποία αποφάνθηκε ότι το χρώμα είναι ΜΠΛΕ (αλλά κάτι γίνεται με την αντανάκλαση από τον ουρανό).
-
Κερατάδες...ήταν η καλύτερη πλάκα που μου έχουν κάνει ποτέ! {κρίμα που πλέον δεν θα μπορέσετε να ξαναδιαβάσετε αυτό το Φόρουμ!! }
Υπέροχα ήταν! Η διαδρομή του Χωμάτινου μια από τις καλύτερες που εχω δει!
Η παρέα απλά τέλεια!!!
Εντυπώσεις σε λίγο......
Οι άλλοι πήγαν Θεσσαλονίκη για καφέ!
-
Καταρχην 'Μπαγκους' περαστικα στην γυναικα σου.
Οσο για τα υπολοιπα εχω ξεσκιστει στα γελια
Κριμα που δεν μπορουσα να ερχομουνα κι εγω...
-
Άλλη μια Παγκόσμια Συγκέντρωση του 4ΤΦ, ολοκληρώθηκε.
Πάνω από 40 άνθρωποι, 19 αυτοκίνητα και 2 ημέρες στο πιο ωραίο βουνό της Ελλάδας!:yahoo:
Funky, leonp, Καίτη (επιστήμων της χρωματολογίας! ), sv2, nomikosas, ο κολλητός μου οι νέοι στις εκδρομές του Φόρουμ και πολύ χάρηκα που τους γνώρισα.
Η διαδρομή που πρότεινε ο Χωμάτινος (Καρυά, Παλαιός Παντελεήμονας) εκπληκτική. Έπαθα πλάκα όταν βρήκα κομμάτια σαν την εικόνα στο avatar μου!!! Με καστανιές δεξιά και αριστερά.
Το φαγητό την Παρασκευή το βράδυ εξαίσιο και οι άνθρωποι πολύ εξυπηρετικοί.
Το Σάββατο, πίτσες και μπύρες!! Αυτοκίνητο δεν οδηγούσε κανένας…μετά το ολοήμερο touring.Πολύ χάρηκα που ξαναείδα φίλους που είχα καιρό να δω.
Σε αυτή την εκδρομή είχαμε και την νεαρότερη συμμετοχή. Την Δανάη!! Που πέρα από κουκλίτσα είναι και κοινωνικότατη. Νάσο και Αγγελική να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε.
Τι μου έμεινε:
- Η Δανάη!!!!:inlove:
- Η πλάκα των εγκάθετων..
- Οι εικόνες στον Όλυμπο
- Η ετυμηγορία της Καίτης (phD Χρωματολογίας) συνεπικουρούμενη από την Γιώτα..
- Το καταφύγιο στα Πριόνια
- Το χιούμορ του Άδη
- Ο Αντρέας που κάθε φορά χαλάει την εκδρομή του για να έρθει να μας δει
- Ο Ηλίας που ήρθε τελικά…
- Η πρώτη του Βασίλη, του Σπύρου και του skag σε εκδρομή…
- Η Χρυσούλα στο skag mobil….
Μοναδικό μελανό σημείο, το μπέρδεμα με τον Ολύμπιο και τον premium που λίγο ήθελε να μας χαλάσει το κέφι. Ευτυχώς, όλα καλά!
Και του χρόνου παίδες, να είμαστε όλοι καλά….
-
Νίκο,
Καλώς γύρισες........
(πάντως το φόρουμ το κρατήσαμε σε καλό επίπεδο......) -
Να'σαι καλά. Το πρώτο που έλεγξα ήταν..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να'σαι καλά. Το πρώτο που έλεγξα ήταν..το ήξερα.......
από εδώ και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει -
δε ξερω τι να πρωτογραψω...
αργοτερα λοιπον...
-
Σπύρο, άνοιξε θέμα με 'εντυπώσεις'! Μην χωριστούμε λοιπόν, πάμε εκεί!
-
Επέστρεψα και 'γω...
Εντυπώσεις κτλ στην συνέχεια, τώρα ψάχνω να βρω πού άφησα το υπόλοιπο τσουρέκι.
Θα σε παρακαλούσα να προσέχεις πώς εκφράζεσαι. Το παραπάνω κείμενό σου είναι ιδιαίτερα μακροσκελές, και περιέχει απρεπείς λέξεις (πχ. τσουρέκι ).
Τελευταία προειδοποίηση. Μη με αναγκάσεις να πάρω σκληρότερα μέτρα.
Τουλάχιστον μέχρι να βρείς το υπόλοιπο τσουρέκι.[mod] Euripides
-
Πρίν από λίγο επιστρέψαμε κι εμείς.
Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα τούτηνα τη στιγμή...
Μόνο πως περάσαμε φανταστικά, και πως ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα από κοντά και τους Βορειοελλαδίτες (εκτός από έναν που υπέπεσε σε σοβαρότατο σφάλμα και μπορεί πλέον να μπαίνει μόνο για να λέει καλημέρα. )Αύριο σχόλια και λεπτομέρειες.
Να 'μαστε καλά και του χρόνου στην Κρήτη!!
-
Ψάξε να βρεις και τα γυαλιά σου γιατί υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα.
-
Το σάββατο το μεσημέρι είπαμε να τσιμπήσουμε κάτι ελαφρύ, ώστε να έχουμε κενό για το βράδυ:
Ο funky μου εκμυστηρεύτηκε ότι το βράδυ στον ύπνο του ονειρευόταν την παντσέτα ενώ παράλληλα μουρμούριζε 'μωρό μου τι σου κάνω'...
Α, και να μην ξεχάσω. Προσφέρθηκε προϊόν στον Ευριπίδη, αλλά αυτός το αρνήθηκε.
-
Του π*$&#@η με το evanda να μην του σηκώνεται (όχι ότι στην ηλικία που είναι θα κάνει κούκου, αλλά υγεία).
-
-
Η ατάκα της εκδρομης (με το ανάλογο βραβείο) είναι του Ευριπίδη:
Σάββατο πρωί, ο skag ξερογλύφεται κοιτάζοντας την ΑΕ86 (είχε μια ίδια).
Ευρ.: Κάνε λίγο πιο πίσω σε παρακαλώ!
skag: Γιατί? (ψιλοπαρεξηγημένος)Ευρ.: Δεν φεύγουν εύκολα οι λεκέδες από τα σάλια!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επέστρεψα και 'γω...Εντυπώσεις κτλ στην συνέχεια, τώρα ψάχνω να βρω πού άφησα το υπόλοιπο τσουρέκι.
Θα σε παρακαλούσα να προσέχεις πώς εκφράζεσαι. Το παραπάνω κείμενό σου είναι ιδιαίτερα μακροσκελές, και περιέχει απρεπείς λέξεις (πχ. τσουρέκι ).
Τελευταία προειδοποίηση. Μη με αναγκάσεις να πάρω σκληρότερα μέτρα.
Τουλάχιστον μέχρι να βρείς το υπόλοιπο τσουρέκι.[mod] Euripides
-
Περασαμε καταπληκτικα.
Η παρεα παρα πολυ καλη, οι διαδρομες εκπληκτικες, απο τις καλυτερες που εχω κανει ποτε. Καλα που σκεφτομουν μηπως και δεν τρεξουμε λιγακι...
Η εγκαθετοτητα ( ) κινηθηκε σε πολυ καλα επιπεδα. Οι Βορειοι με τα BWM Motosport εδωσαν ρεστα. Αναρρωτιεμαι ποια θα ειναι η επομενη κινηση...
Κουκο. μετα απο 2 μερες την αναγκασες τη γυναικα μου να 'ομολογησει' (?) οτι το αμαξι σου ειναι μπλε που υπο προυποθεσεις μωβιζει!
Ε, λοιπον εγω που τη ξερω καλυτερα, λεω οτι σαφως και ειναι ΜΩΒ.-**Ποιος εβαζε τον syele μπροστα και χαναμε 4''/χλμ?? **
Πω πω, τι κτηνος ειναι αυτο το ΕVO?
Tσαφ τσουφ μπαμ, και ειναι 50 μετρα μπροστα. Μοναδικη εικονα, ανεβαινοντας προς πριονια, να βγαινει απο φουρκετα και να σπινιαρει με τα 4 εκτοξευομενο μπροστα...Ολα τα λεφτα το γελιο που ριξαμε το τελευταιο βραδυ
Τσιγκελωμα, παλουκωμα...Ηλια, να χαιρεσαι την οικογενεια σου.
nass, η μικρη ειναι κουκλα, αν και δεν ειμαι ο πρωτος που το λεει.
Δε μπορω να τα μαζεψω ολα στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη. Το σημαντικο ειναι οτι περασαμε πολυ καλα και το ευχαριστηθηκαμε πολυ. Ελπιζω να μην αργησει η επομενη συναντηση, δεν υπαρχει λογος να γινεται τοσο αραια.
-
-
Παρεπιμπτόντως, και για το ορθόν του πράγματος!!!
Η Καίτη είναι επιστήμων.
Ερωτηθείσα παρά των δημοσιογράφων δήλωσε:
' Το αυτοκίνητο είναι μπλέ! Το ιδιαίτερον του χρώματος οφείλεται στην αντανάκλαση των ανταυγειών του ουρανού'.
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...