-
-
ήθελα και γω τσουρέκι
απ'τις φωτό πάντως φαίνεται περάσατε τέλεια, πανέμορφα τοπία και σπέσιαλ κοψίδια -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
τι έχασα ο λαλάκας...ΖΗΛΕΥΩ ρε γμτ
Σας έχω όμως όλους... πήγα σε ένα γάμο, πέρασα πολύ ωραία...
Ψιτ, φιλαρακι, ΕΓΩ σας εχω, με το μνημοσυνο.
Δυστυχως και μια απελπιδα προσπαθεια να ερθω την Κυριακη το πρωι, δεν καρποφορησε.Κριμα, γιατι τους νοτιους δυσκολα να τους πετυχουμε* ολους μαζι.
Επιφυλασσομαι ομως, στην επομενη μαζωξη της Αθηνας να κανονισω επαγγελματικο ταξιδι στην πρωτευουσα.Παντα τετοια ευχομαι παιδες.
- με την καλη εννοια
-
-
-
-
Yoga o Νικόλας για μια 3άρα?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Yoga o Νικόλας για μια 3άρα?Στην ζητιανιά για να μαζέψει τα λεφτά...
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν και δεν βλεπω καλα....μηπως εκει που εχετε σταματησει 'ενοχλειτε' την ομαλη κινηση στο δρομο?
ενας ειναι πανω σε διαβαση πεζων
οι περισσοτεροι εχουν σταματησει μετα απο διασταυρωση σε αποσταση οχι ασφαλής για την διέλευση και αλλων οχηματων
κ.α κ.α κ.α. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν και δεν βλεπω καλα....μηπως εκει που εχετε σταματησει 'ενοχλειτε' την ομαλη κινηση στο δρομο?
ενας ειναι πανω σε διαβαση πεζων
οι περισσοτεροι εχουν σταματησει μετα απο διασταυρωση σε αποσταση οχι ασφαλής για την διέλευση και αλλων οχηματων
παράλληλα βλεπω ακοπη καταληψη του οδοστρωματος απο πεζους....
κ.α κ.α κ.α.μηπως να μπει στο θεμα ζωα?
(no offence!!!!!!!!!) -
Ναι ρε! Έχουμε παρκάρει και μπροστά σε δημόσιο κτίριο!!
Και που να έβλεπες πως πήγαμε εκει!
Το video του Bagus δεν το είδες? -
δεν μου επιτρεπουν απο την δουλεια να βλεπω video ακαταλληλου περιεχομενου!
-
-
Αυτος ο Sv2 μας εβγαλε το ονομα...
Κ του ειχα πει να μη παρκαρει πανω στη διαβαση,γιατι ενοχλουσε τις αγελαδες που ηθελαν να περασουν...
Το video τι εχει ρε ?
Που κ να ειχαμε video απο τη Μανη
-
Να σου πω τι ΔΕΝ έχει?
Γιατί ρε? Στην Μάνη πηγαίναμε λίιιγο πιο γρήγορα!
-
Στη Μανη πηγαιναμε ο ενας κολλητα απο τον αλλο βασικα κ ειναι θελημα θεου που δεν πηραμε τροπετα
Ενω στον Ολυμπο αφηναμε αποσταση,ειχε σε αρκετα σημεια πετρες απο κατολισθησεις(κ ετσι κοβαμε).Επισης η γυναικα δεν αισθανοταν καλα κ το ομιλων esp μου μετριαζε τη χαρα...
-
Και επειδη ξεχασα,ελλειπε και ο αρχιστριφτης Cavallino...
Μανοοοο στο επομενο θα βαλουμε τις γυναικες στο δικο σου και θα παμε με το δικο μου οδηγωντας εναλλαξ..
ΟΚ ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Που κ να ειχαμε video απο τη Μανη -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Και επειδη ξεχασα,ελλειπε και ο αρχιστριφτης Cavallino...Μανοοοο στο επομενο θα βαλουμε τις γυναικες στο δικο σου και θα παμε με το δικο μου οδηγωντας εναλλαξ..
ΟΚ ?
Εγώ είμαι μέσα.
Μόνο μια επιφύλλαξη έχω, επειδή στο επόμενο δεν ξέρω τι αυτοκίνητο θα έχω, ίσως να το κάνουμε και ανάποδα.
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ:Εντυπώσεις...