-
Στις ανακοινώσεις έχει τα παντα όλα. Α και στον αντίλογο έχει ενα ενδιαφέρον θέμα.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποιες είναι οι εξελίξεις στο φόρουμ; Κανένα λινκ αν βαριέστε...viewtopic.php?f=11&t=56884
-
Νταφουκ! 16 σελίδες! Και αν είδα καλά και άλλες 16 σελίδες αλλού.
-
Το πρώτο ποστ τα λέει όλα πιστεύω.
-
Τα 2 ποστ του nass σε αυτό και το άλλο θέμα συνοψίζουν το πως φτάσαμε εδώ.
Sent from Corsair's brick
-
Νταξ δεν ξέρω τα εσωτερικά σας, αλλά το overreacting πρέπει να έχει πάει σύννεφο. Λογικό είναι, τόσα χρόνια εδώ πέρα έχουμε πάθει κάποιον ιδρυματισμό.
-
Ε οχι, δεν ειναι θεμα εσωτερικων, εισαι τελειως οφφ
-
Δεν ξέρω τι θέμα είναι, αν βρω χρόνο το βράδυ θα τα διαβάσω, αλλα εγώ που διαβάζω τακτικά μόνο τη Φ1 και αν έχω χρόνο μερικά επιλεγμένα θέματα σε Αυτοκίνηση και Αντίλογο ούτε κατάλαβα τίποτα ούτε με επηρρέασε σε κάτι ούτε είδα να αλλάζει κάτι στον περίγυρό μου. Προφανώς όσοι έχουν επενδύσει παραπάνω στο φόρουμ από όσο θα έπρεπε να έχουν επηρρεαστεί παραπάνω, αλλά οι μελοδραματικές αποχωρήσεις ορισμένων ατόμων από δημόσια φόρα μερικών εκατοντάδων χρηστών πάντα μου έφερναν χαμόγελα όσο βάσιμοι και σοβαροί να είναι οι λόγοι τους.
πχ εγώ ούτε είχα πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει μία εταιρία ονόματι Lyoness και υπήρχε σχετικό θέμα και μπλαμπλαμπλα και με το Adblock που έχω ούτε μπανεράκια βλέπω ούτε τίποτα.
-
Η επανάσταση greo μπορεί να ξεκινήσει και από μικρά φόρα 100 ατόμων.
Αυτή η μεγαλομανία θα το φάει το κόμμα.
-
Να ιδρυθεί το www.ml-4tforum.gr και το www.4tforum-ml.gr
-
θα συμφωνήσω με τον Greo...ειδικά με την φράση 'τόσα χρόνια εδώ πέρα έχουμε πάθει κάποιον ιδρυματισμό'
-
greo το σκεπτικό μου είναι: αν υποτεθεί ότι αξία σε ένα φόρουμ δίνουν οι χρήστες και τα ποστς τους τότε πολύ απλά εγώ δε θέλω να δίνω την όποια αξία δίνουν οι μαλακίες μου τέλος πάντων σε ένα φόρουμ που η ιδιοκτησία του έκανε τις συγκεκριμένες επιλογές.
-
Θεμιτό και λογικό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν είσαι όποιος κι όποιος. Να μου επιτρέψεις να παρατηρήσω όμως ότι κι εσύ είχες πάψει από μοντ, άρα κάτι σαπιο υπήρχε στο βασίλειο της Δανιμαρκίας από πριν.
Πάντως εδώ είμαι για τη Φ1, αν υπάρχει/υπάρξει φόρουμ (όχι σοσιαλ μυδια) να τα λέμε, σφυρίχτε το μου πληζ. Δεν έχω κανένα δέσιμο με τους 4Τ, ανέκαθεν γραμμένους τους είχα.
-
Tι σημαινουν αυτες οι αλλαγες ρε παιδια; Θα μπορουμε τωρα να αντιφεραριζουμε πιο ελευθερα; Χαχαχαχα!
-
Αν υπάρχει διάσπαση και νέο forum(μακάρι) γράψτε το και εδώ να μπούμε.
-
greo ευχαριστώ αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, δεν είμαι σε καμία περιπτωςη κάτι σημαντικότερο απο πολλούς εδώ μέσα που σχολιάζουν άψογα
Για την ιστορία του πράγματος έπαψα να είμαι mod όταν άρχισα να γράφω στο msfree, όχι γιατί κάποιος απο τους 4τ το είχε ζητήσει (το αντίθετο μάλιστα) αλλά γιατί έμενα μου φαινόταν λάθος. Βέβαια θα ήταν ψέμμα να πω ότι απο τότε δεν με είχε κουράσει η αδιαφορία της ιδιοκτησίας στα σχετικά του φόρουμ. Γιαυτο και έχω σεβασμό σε αυτούς που έμειναν mods γιατί ήταν παντελώς αχαρος ρόλος χωρίς καμία, μα καμία υποστήριξη η κάλυψη. Και ο σεβασμός ισχύει παρά το ότι πχ με τον Nass μετέπειτα διαφωνισαμε πολύ έντονα σε κάποια θέματα. Credit where due. Πραγματικά η τωρινή συμπεριφορά απέναντι τους ειναι το κάτι άλλο ομως κατα τη γνώμη μου το θέμα έμμεσα αγγίζει όλους τους χρήστες απο τη στιγμή που 1ον διαχειριστης δεδομένων τους ειναι κάποιος που, ας το πούμε ευγενικά, δεν έχει την καλύτερη εξωθεν μαρτυρία για να του εμπιστευτεί κανείς ένα τέτοιο φορτίο και 2ον δεν υπήρχε η στοιχειώδης πρόβλεψη για την επόμενη μέρα αν τυχόν αυτή η επιλογή δημιουργούσε αντιδράσεις. Οκ σε αυτή την ενότητα δεν έχουμε δει παρατράγουδα αλλά κάποιες άλλες έχουν ήδη βυθιστεί στο χάος και αυτό δείχνει απίστευτη έλλειψη σεβασμού ως προς το σύνολο των χρηστών. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
-
Η φώτο τραβήχτηκε αρχές του 2010...
Ομολογώ δεν το ήξερα.
Παίρνω πίσω όσα έχω πει για Alonso... -
Πλάκα-πλάκα ψιλοκαρμπόν οι καριέρες τους.
-
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"