-
Νίκο έχεις απόλυτο δίκιο.
Οι Ιάπωνες είναι γνωστά λαμόγια.
Κρατάνε την εξαιρετική βάση, που είναι το Swift, για πάρτη τους, την εξελίσσουν βάζοντας ... Κορυφαίο Καύσιμο και χαίρονται αυτό.
Εμείς στην Ευρώπη, ας είμαστε ευχαριστημένοι με τα υποκατάστατα, που έχουμε.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
...
Οι Ιάπωνες είναι γνωστά λαμόγια.
...
Εμείς στην Ευρώπη, ας είμαστε ευχαριστημένοι με τα υποκατάστατα, που έχουμε.Εγώ πιστεύω ότι είναι και θέμα γενικού αντιπροσώπου.
Από περιέργεια μπήκα στο γερμανικό SUZUKI.DE ... εδώ:
http://auto.suzuki.de/auto/live/modelle ... daten.htmlΒλέπω 1500άρι 5πορτο ή κάνω λάθος;
Αυτό γιατί δεν έρχεται Ελλάδα;Το 1996 που είχα πάρει το Swift μου είχαν πει μέσα στον Σφακιανάκη, ότι ο Σφακιανάκης έχει και το πλειοψηφικό πακέτο στην LION HELLAS. Ισχύει;
Αν τυχόν ισχύει κάτι τέτοιο ίσως κάποια πράγματα να μπορούν να εξηγηθούν.Όπως λέει και ο Cosneo οι συνεργασίες είναι πλέον παντός τύπου και τόπου...και η πίτα μάλλον μοιράζεται για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι είναι και θέμα γενικού αντιπροσώπου.
Από περιέργεια μπήκα στο γερμανικό SUZUKI.DE ... εδώ:
http://auto.suzuki.de/auto/live/modelle ... daten.html
Βλέπω 1500άρι 5πορτο ή κάνω λάθος;
Αυτό γιατί δεν έρχεται Ελλάδα;Σωστά βλέπεις! 1,5 με 10 άλογα παραπάνω απο το 1,3! Αλλά αν δεις και στο τιμοκαταλογο τους μόνο 'Αυτόματο', που εδώ έρχεται αυτόματο το 1300άρη.
Και σαν τιμή ... αρκετά ακριβότερο απο το χειρο-5ταχυτο δικίνητο SX4 1,6 με τα νέα 120 άλογα!
Πόσο ενδιαφέρον θα είχε σαν αυτόματο 1500άρη στην Ελλάδα? -
Δεν έχεις άδικο. Στην Ελλάδα ίσως να μην έχει καμιά προοπτική. Στην Γερμανία όμως μάλλον θα έχει για να το προσφέρουν.
Αυτό όμως που διαπιστώνω είναι ότι οι χώρες τελικά φέρνουν μοντέλα κατά το δοκούν...
Γιατί λοιπόν, να μην έφερνε και το 5θυρο, το 1600άρι ο Σφακιανάκης στην Ελλάδα να χτυπήσει τους Γάλλους, τους Γερμανούς, τους Ιταλούς κλπ...κλπ...;; -
Λογικά δεν θα μπορούσε να φέρει δεξιοτίμονο 5πορτο sport γιατί απλά δεν πάραγεται...
EDIT: ...και μετά σου βγάζουν και κάτι τέτοιο μόνο για πάρτη τους και σου καταστρέφουν εντελώς την ψυχολογία...
...1.5l χειροκίνητο θα μπορούσε να φέρει, υπάρχει στην Ολλανδία αν δεν απατώμαι (ντρίφτερ; ) αλλά εδώ εξανεμίζεται το φορολογικό πλεονέκτημα που έχει ο 1.3 χωρίς ουσιαστικό κέρδος σε επιδόσεις.
Αν και με την εμπειρία μου με τον 1.3, πιστεύω οτι ο 1.5 θα ταίριαζε πολύ καλύτερα με το κιβώτιο που διαθέτει. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
EDIT: ...και μετά σου βγάζουν και κάτι τέτοιο μόνο για πάρτη τους και σου καταστρέφουν εντελώς την ψυχολογία...
...Πράγματι...
...
...
...
Εγώ πάντως δεν θα έλεγα όχι ακόμη και σε ένα 5θυρο, με 1500 κυβικά και μηχανικό κιβώτιο. Σίγουρα θα βγάζει κάποια ροπή παραπάνω και κάποια ιπποδύναμη, που σίγουρα θα το κάνει ποιο άνετο σε μετακινήσεις εκτός πόλεων. Οπότε αμέσως-αμέσως καλύπτει περισσότερες ανάγκες. -
H Auto profit (νομιζω ετσι λεγεται) εφερνε 1500 στην Ελλαδα, παραεισαγωγη....
-
Στο http://www.autoprofit.gr/ πράγματι βλέπω ότι φέρνουν (πλέον) και το SWIFT και μάλιστα σε 19 χρώματα!...
Δεν βλέπω όμως να φέρνουν το 1500άρι. Μόνο 1300cc...
-
Κι ομως το εβλεπα επανηλυμενα σε διαφημηση στα περιοδικα περισι...
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Κι ομως το εβλεπα επανηλυμενα σε διαφημηση στα περιοδικα περισι...Επειδή έχω πάει δυο-τρεις φορές στην auto profit σίγουρα δεν έχεις άδικο.
Φέρνουν και αυτοκίνητα που δεν φαίνονται στο site τους.Βασικά φέρνουν (αν θυμάμαι καλά) τα Suzuki που προσφέρει το site της Ολλανδίας αφού από εκεί τα φέρνουν (λιμάνι Αμστερνταμ/τελωνείο διεθνές).
Αν οι Ολλανδοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα 1500cc τότε θα έχει σταματήσει και η auto profit...Περισσότερα εδώ: http://www.suzuki.nl/suzuki/?waxtrapp=qtuqoEsHcPvCxTeCA
-
Το Grand Vitara 2,4 πιο φτηνό και απο το ... 2λιτρο με τους 2 αερόσακους και το a/c!!!
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/95319.asp -
Τι προστασία έχει απο κάτω το 4κίνητο SX4?
Έχει κανένα προστατευτικό κάλυμμα σε κινητήρα, ψυγεία κλπ ή όλα εκτεθειμένα? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι προστασία έχει απο κάτω το 4κίνητο SX4?
Έχει κανένα προστατευτικό κάλυμμα σε κινητήρα, ψυγεία κλπ ή όλα εκτεθειμένα?νομιζω εχει σιδερενια ποδια οπως και το swift
-
γεια σας και χρόνια πολλά...
πήρα πριν μήνες καινούριο jimny και παρουσίασε κοσκίνισμα στα 80 km/h . στο service των 15 χιλ. χιλ. ακούω και από άλλον κάτοχο το ίδιο πρόβλημα το οποίο είναι εν γνώσει της αντιπροσωπείας και αλλάζει κάποιο ανταλλακτικό αχρεωστήτως λόγω εγγύησης.
το θέμα είναι ότι χρεώνει την εργασία για την εν λόγω αντικατάσταση...άλλο περίεργο είναι ότι με τα ευρωπαϊκά που είχα και έχω αλλάζω λάδια στα 15 χιλ. χιλ. ενώ στο suzuki ανά 7,5 χιλ. χιλ. με αποτέλεσμα να διπλασιάζονται τα έξοδα συντήρησης.
-
Άλλοι με ευρωπαϊκά τους λένε ανά 15 και αλλάζουν ανά 7500
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
άλλο περίεργο είναι ότι με τα ευρωπαϊκά που είχα και έχω αλλάζω λάδια στα 15 χιλ. χιλ. ενώ στο suzuki ανά 7,5 χιλ. χιλ. με αποτέλεσμα να διπλασιάζονται τα έξοδα συντήρησης.Το πρόσεξα και τα βιώνω και εγώ με το Splash.
Aνα 7500 χλμ λάδια και κάθε 15000 χλμ σέρβις ή μια φορά το χρόνο!
Και σε άλλες χώρες που έχω δει το σέρβις είναι κάθε 15000 χλμ ή κάθε χρόνο.
Στην Αγγλία κάθε 9000 μίλια (αν δεν κάνω λάθος κάπου κοντα στα 15000 χλμ δηλαδή)
Στην Ιταλία κάθε 15000 χλμ σέρβις και λαδια ή κάθε χρόνο http://www.suzuki.it/ita/auto/pdf/libretto_garanzia.pdf (σελ. 12) και μόνο τα diesel κάθε 8000 χλμ ή καθε χρόνο!Εως τώρα εγώ ακολουθώ το ετήσιο πρόγραμμα και όχι τη χιλιομετρική περίοδο λόγω μειωμένης κυκλοφορίας του αυτοκινήτου λόγω εναλλακτικών επιλογών.
Σαν 'εικόνα' που έχω πάντως τα 7500 χλμ ... μάλλον ελληνική υποχρέωση είναι αν σε ένα έτος συμπληρώνονται 15000 χλμ !!! -
-
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
άλλο περίεργο είναι ότι με τα ευρωπαϊκά που είχα και έχω αλλάζω λάδια στα 15 χιλ. χιλ. ενώ στο suzuki ανά 7,5 χιλ. χιλ. με αποτέλεσμα να διπλασιάζονται τα έξοδα συντήρησης.
Στο βιβλιαρακι χρησης του Grand Vitara που εχω,αναφερει οτι στα 7500 χλμ. αλλαζεις τα λαδια αν κανεις σκληρη χρηση του αυτοκινητου συχνα,π.χ.off road.Με χρηση στη πολη ,καθε 15000.
-
SUZUKI FORUM