-
Χωρίς να έχω πάρει κάποια άδεια,από τη διαχείρηση (μιας που όμως δεν ανακάλυψα κάποιο παρόμοιο thread....) ανοίγω αυτό το θέμα,με σκοπό να μαζευόμαστε οι Suzukόβιοι ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ των 4Τ και να γράφουμε εδώ πέρα τις εμπειρίες,τους προβληματισμούς και τις γενικότερες εντυπώσεις από τα αυτοκίνητά μας... Όσοι πιστοί ποστάρετε!
-
Χωρίς να έχω πάρει κάποια άδεια,από τη διαχείρηση (μιας που όμως δεν ανακάλυψα κάποιο παρόμοιο thread....) ανοίγω αυτό το θέμα,με σκοπό να μαζευόμαστε οι Suzukόβιοι ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ των 4Τ και να γράφουμε εδώ πέρα τις εμπειρίες,τους προβληματισμούς και τις γενικότερες εντυπώσεις από τα αυτοκίνητά μας... Όσοι πιστοί ποστάρετε!
-
Χωρίς να έχω πάρει κάποια άδεια,από τη διαχείρηση (μιας που όμως δεν ανακάλυψα κάποιο παρόμοιο thread....) ανοίγω αυτό το θέμα,με σκοπό να μαζευόμαστε οι Suzukόβιοι ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ των 4Τ και να γράφουμε εδώ πέρα τις εμπειρίες,τους προβληματισμούς και τις γενικότερες εντυπώσεις από τα αυτοκίνητά μας...
Όσοι πιστοί ποστάρετε!
-
ωραίος!!!καλή αρχή λοιπόν!!Ας ενωθούμε όλοι!!
-
Κι ομως πρεπει να υπαρχει ηδη θεμα καπου.
-
Τώρα και οι suzukόβιοι έχουν βήμα ελεύθερης έκφρασης Κάτοχος Sx4, μέχρις στιγμής 5200 χλμ. και πάμε καλά. Περιμένουμε τα χιόνια να μπούνε και τα χιονολάστιχα και η τρέλα πάει στα βουνά.
-
Γεια σου ρε Στελιο!!!!
ωραια γιατι ειχα αρχισει να νιωθω οτι ειμαι ο μονος με suzuki εδω περα
-
Κωνσταντίνος για σένα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κωνσταντίνος για σέναΞερω εγω τι λεω
-
Ο πρόεδρος της suzuki sport έσπασε το ρεκόρ ανάβασης του pikes peak με ένα g.vitara xl-7 http://fabiatoumotorsports.blogspot.com ... -peak.html . Ποιός δεν θυμάται την θρυλική ανάβαση του vatanen έχοντας το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο να κρύβει τον ήλιο?
-
Μπραβο στον προεδρο!!!!!!!!
(εχω δει το βιντεο με τον vatanen απειρες φορες.) -
-
Πάμε γερά Suzukόβιοι!!!
Γεια σου Κώστα!!!
Αντε να δούμε,τι θα κάνουμε με τα ελαστικά μας!!!
αμ βέρυ κονφούζντ σο φαρ!!!
Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!
***ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ WRC ΜΕ ΤΟ SX4!!! ***:yahoo: [/i]
-
Αλλος ενας Suzukoβιος!!!
Suzuki Swift Sport με 14000km κανενα απολυτος προβλημα με το οπλο!!!
Αντε να δουμε κανενα gr.N στην Ελλαδα!!!
-
Αυξανόμεθα . Τραινάκι ε?
-
Καιρός ήταν! Το thread του swift έτσι κι αλλιώς είχε καιρό να ενημερωθεί(Σκυλί το ατιμο...)
Μόλις έκανα και το service των 30Κ(στα 29,5Κ...) και αν εξαιρέσεις τα τακάκια που βγήκαν έξτρα κόστισε φυσιολογικά για αντιπροσοπεία(111+ΦΠΑ & 76+ΦΠΑ τα τακάκια)... Ξέρει κάποιος κανένα εξουσιοδοτημένο στη Θεσσαλονίκη πέρα από παπαβραμιδη και νταλιανη; -
Πού το πηγαίνεις?
-
Τώρα και οι suzukόβιοι έχουν βήμα ελεύθερης έκφρασης Κάτοχος Sx4, μέχρις στιγμής 5200 χλμ. και πάμε καλά. Περιμένουμε τα χιόνια να μπούνε και τα χιονολάστιχα και η τρέλα πάει στα βουνά.Κωνσταντινε Βητα για πες σου εχει βγαλει κανενα προβλημα το Sx4?
Eχει 115 ιππους το δικο σου νομιζω.
Εισαι ευχαριστημενος? Απο ευσταθεια πως παει μετα τα 100χλμ.ωρα?
Προσπερασεις γινονται ευκολα η θελει κατεβασμα ταχυτητας και υπομονη?Α το σημαντικοτερο,πες μου την μεση καταναλωση σου στην πολη.
-
Πρόβλημα μέχρι τώρα όχι , φτου φτου .
107 ίππους.
Επειδή το θέμα της ευχαρίστησης είναι υποκειμενικό και βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση από την μέχρι εκείνη τη στιγμή αυτοκινητική εμπειρία του καθενός, από το τί αποζητά από το αυτοκίνητο και από το αυτοκίνητο που είχες πριν, είμαι ευχαριστημένος. Ευστάθεια από τα δυνατά του σημεία.
Ανάλογα με τις στροφές και τις συνθήκες όλα σχεδόν τα μέσα αυτοκίνητα θέλουν κατέβασμα κατά περίπτωση.
Κατανάλωση μέσα στην πόλη? Δεν κινούμαι στην πόλη με αυτοκίνητο. Σπάνια. Με scooter μονάχα
-
Πρόβλημα μέχρι τώρα όχι , φτου φτου .107 ίππους.
Επειδή το θέμα της ευχαρίστησης είναι υποκειμενικό και βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση από την μέχρι εκείνη τη στιγμή αυτοκινητική εμπειρία του καθενός, από το τί αποζητά από το αυτοκίνητο και από το αυτοκίνητο που είχες πριν, είμαι ευχαριστημένος. Ευστάθεια από τα δυνατά του σημεία.
Ανάλογα με τις στροφές και τις συνθήκες όλα σχεδόν τα μέσα αυτοκίνητα θέλουν κατέβασμα κατά περίπτωση.
Κατανάλωση μέσα στην πόλη? Δεν κινούμαι στην πόλη με αυτοκίνητο. Σπάνια. Με scooter μονάχα
1)Ε ωραια πες μου την μεση καταναλωση του Sx4 στο χωρο που κινεισαι εσυ βρε Κωνσταντινε.Αλλα απαντησε.
- Προσπεραση με ανεση κανεις η θελει να κατεβασεις ταζυτητα και να κανεις λιγο υπομονη μεχρι να προσπερασεις?
Φιλικα
SUZUKI FORUM