-
Εισαχθείσα Φράση: 'ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ', μήκος 22 χαρακτήρες
Υπολογισθέν Λεκτικό: 'ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ'
Μήκος : 22 χαρακτήρες
Λεξάριθμος: 1575, Πυθμενικός Λεξάριθμος: 9
Κάθετος Λεξάριθμος: 6967Καταχωρήσεις
Περιήγηση
Ισότητες
ΑναζητήσειςΛεξάριθμος Λεκτικά
1575 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ = ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΣΤΙ = ΠΟΜΠΩΔΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ = ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ = Ο ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ = ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣΚάθετος Λεκτικά
6967 ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ = ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ = ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣΕγγραφές
25791 -
-
ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=5zJG8Rs4 ... PL&index=3
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!http://www.youtube.com/watch?v=5zJG8Rs4 ... PL&index=3
Αυτοι φορανε φουστα
-
ενώ εμείς
![](
http://2.bp.blogspot.com/_EPUh8UDNHXY/R ... Qkk8/s400/αρχαίοι+Έλληνες.jpg)βαρβάτοι απο πάντα
-
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Διαφήμιση ΝΟVAΟ τύπος είναι ο ΘΕΟΣ μου. Έτη φωτός μπροστά από το Μητσικώστα...
-
-
Γελάτε γελάτε το 2012 είναι κοντά...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Γελάτε γελάτε το 2012 είναι κοντά...Εγω παω με το Ισλαμικο ημερολογιο που ειναι στο 1430!!!
-
-
Ρε ο Λιακό ξέρει τι λεεί. Ο καιρός γαρ εγγύς. Τα σπάει. Ερμής ο τρισμεγιστος και δεν σημαζεύεται.
-
http://www.youtube.com/watch?v=8uwQUD4I ... re=related
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Youtube Video*Sto prwto video ths seiras, tha deite fantasmata na miloyn mesw E.V.P (elektroniko fainomeno katagrafis fwnhs) , **epishs gia prwti fora sta pagosmia xronika tha deite AIRETIKOYS poy exoyn katalifthe... ***
-
Αυτός που πήγε ρε παιδιά? Τι Λιακόπουλος και ιστορίες. Ανέστης Κεραμιδάς λέμε
Youtube Video -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αυτός που πήγε ρε παιδιά? Τι Λιακόπουλος και ιστορίες. Ανέστης Κεραμιδάς λέμε
Youtube Video** Πρεσβεία για... εξωγήινους
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές του Καζακστάν η κυβέρνηση σκέφτεται να δρομολογήσει τη δημιουργία της πρώτης πρεσβείας για... εξωγήινους!Έχει ήδη δεσμευτεί μεγάλο μέρος γης στην πόλη Αλμάτι και οι πρώτες αρχιτεκτονικές μελέτες αποκαλύπτουν πως ο χώρος θα περιλαμβάνει εκτός από την 'πρεσβεία' και ξενώνες ,θέατρο, εστιατόριο και ένα ελικοδρόμιο.
Η κυβέρνηση του Καζακστάν ευελπιστεί να γίνει το πρώτο έθνος που θα υποδέχεται με κάθε επισημότητα όντα από εξωγήινους πολιτισμούς στοχεύοντας σε μεγάλα κέρδη με την κίνηση αυτή.
Πηγή: zougla.gr
-----------------------------------** -
http://www.youtube.com/watch?v=IPEfUMImnQU
Είναι πολύ μπροστά!Ξέχασα να σας πω πως είναι και δημοτικός σύμβουλος στην πόλη μας
-
ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ 2012
-
** Σκηνικό... 'πολέμου'
Σε ανοιχτή ρήξη με φόντο το διοικητικό έχουν έρθει πλέον οι Αλέξης Κούγιας και Κώστας Μακρής. Το γυαλί στις σχέσεις των δυο ανδρών, μετά το μπαράζ δηλώσεων στις οποίες προέβησαν το τελευταίο 24ωρο, έχει ραγίσει για τα καλά με αποτέλεσμα να τρίζουν τα θεμέλια της συνιδιοκτησίας. Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3 και στην εκπομπή του Αλέξη Διγενή, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση εναντίον του Κώστα Μακρή, τον οποίο κατηγόρησε για κακοδιαχείριση τα χρόνια που κρατούσε μόνος τα ηνία της ομάδας ενώ άφησε να εννοηθεί πως θα δοθεί νομική προέκταση στο όλο ζήτημα. Με την συνύπαρξη των δυο ανδρών να φαντάζει πλέον αδύνατη, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΑΕ γνωστοποίησε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην ηγεσία της ομάδας υπό την προϋπόθεση πως αρωγοί στην προσπάθειά του θα είναι οι φορείς της πόλης.
«Δεν θα ακολουθήσω την τακτική του Μακρή. Με έχει ενοχλήσει απίστευτά η συνέντευξη του Μακρή αλλά δεν θα συνεχίσω. Έχω μάθει να αντιδρώ μόνο όταν με ενοχλούν. Θέλω μόνο να πω ότι δεν είμαι άνθρωπος που όταν έχει προβλήματα τα λύνει μέσα απο τα ραδιόφωνα ή απο την τηλεόραση. Η δική μου άποψη είναι ότι όταν έχεις προβλήματα τα λύνεις θεσμικά. Ο κόσμος της Πάτρας που για πολλά χρόνια είναι απογοητευμένος και εξαπατημένος, ίσως αυτή τη φορά ενημερωθεί με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο για το τι συνέβαινε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και δεν έβλεπε άσπρη μέρα. Η εταιρία αυτή δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά να επιβιώνει οικονομικά και να προσφέρει ψυχική απόλαυση στον κόσμο που αποτελεί την δύναμη αυτής της εταιρίας. Σε λίγες ημέρες θα ενημερωθούν όλοι με πάσα λεπτομέρεια για όλα τα θέματα που αφορούν την Παναχαϊκή μέσα απο υπεύθυνη πληροφόρηση. Δεν έχω απεμπολήσει τον στόχο της ανόδου απλά προσπαθώ να προλάβω ορισμένες εξελίξεις, μετά την συνέντευξη του Μακρή που έβγαλε το μερίδιό του στην ΠΑΕ σε πλειστηριασμό. Πουλάς κάτι που σου ανήκει. Όταν δεν σου ανήκει ή το χρωστά δεν το πουλάς ποτέ. Όταν χρωστάς και το πουλάς, διαπράττεις αδίκημα, απάτη. Θέλω να προσκαλέσω την Κυριακή τον κόσμο, αν με βοηθήσει και η Ερασιτεχνική, προσανατολίζομαι στο να γυρίσουμε στην Αγυιά (με δωρεάν εισιτήριο), ώστε να πανηγυρίσουμε την άνοδο, είτε τα μπαράζ, είτε οποιοδήποτε αποτέλεσμα μιας τίμιας ομάδας με ρεκόρ νικών.
«Γίνονται υπόγειες συναντήσεις. Έχω καταγγείλει τον Τσακογιάννη για διάφορες συμπεριφορές. Δεν δέχομαι ο συνέταιρος μου να κάνει παρέα και να συναντιέται με τον Τσακογιάννη και να προσπαθεί να σκάψει τον λάκκο του συνεταίρου του. Μην ασελγούμε άλλο σε αυτή την ομάδα. Έχω πληρώσει συνολικά 1.300.000 ευρώ μέχρι ώρας και δεν έχω πρόβλημα να δώσω και άλλα. Το τι αγόρασα θα φανεί τις επόμενες ημέρες και απο κει και πέρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο. Είναι ανεπίτρεπτο μια ομάδα που πριν απο λίγα χρόνια ξεκίνησε με μηδέν υποχρεώσεις να μην μπορεί να ορθοποδήσει. Αφεντικό είσαι μόνο στα ζώα. Στην Αφρική κάποιοι νιώθουν αφεντικά. Στην Ελλάδα δεν μπορεί να είσαι αφεντικού κανενός. Εμένα με ενόχλησε πολύ αυτή η συνέντευξη, το αφεντικό και η πρόσκληση για πώληση του ποσοστού με τον ίδιο τρόπου που έγινε και σε μένα. Αν δεν είμαι αρεστός στην Πάτρα φεύγω αύριο. Θέλω όμως να μην φύγω. Δεν υπήρχε συνύπαρξη με Μακρή ούτως η άλλως. Υπήρχε Μακρής, όταν δίναμε αγώνα σε όλα τα επίπεδα; Μια αποτυχία είχαμε μετά τη Ρόδο και αμέσως έδωσε συνέντευξη. Όταν με πειράξει κάποιος δεν το ξεχνάω ποτέ στη ζωή μου».
«Εγώ, δεν ήθελα να είμαι αποκλειστικός ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής. Από το πρωί ψάχνουμε να πληρώσει το ποσοστό του για τα οφειλόμενα του μηνός στους παίκτες, και για άλλες υποχρεώσεις της τάξης των 25.000 ευρώ που αν δεν πληρώσουμε χάνουμε ρυθμίσεις. Δεν είμαι υποχρεωμένος να τα καλύψω. Είμαι έτοιμος να αγοράσω οτιδήποτε μπορώ να αγοράσω. Δεν θέλω να μιλάω για τι μπορώ να αγοράσω. Αρκεί αυτό που θα αγοράσω, να αξίζει τα λεφτά που δίνω. Έχω ανάγκη την κοινωνία των Πατρών. Πρέπει να έχω συνεργάτες, ανθρώπους που αγαπούν την πόλη και το ποδόσφαιρο. Δεν είπα ότι χρειάζομαι ανθρώπους να πάρουν το ποσοστό. Μπορώ να το πάρω μόνος μου».
Άμεση ήταν η αντίδραση του Κώστα Μακρή, ο οποίος παίρνοντας την σκυτράλή στο μικρόφωνο, έβαλε έναντίον του Αλέξη Κούγια, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα λεγόμενά του. Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, κατέστησε γνωστό πως είναι διατεθειμένος να αποδώσει στον Αλέξη Κούγια τα χρήματα που επένδυσε στην ομάδα προκειμένου να «σπάσουν» οι αλυσίδες της συνιδιοκτησίας
«Δεν είμαι άνθρωπος που λέει πολλά. Θέλω μόνο να πω σε αυτό τον κύριο να λέει την αλήθεια. Δεν έχω καθίσει ποτέ με Τσακογιάννη να φάω ούτε να πιω νερό. Είναι ψεύτης που λέει αυτό το πράγμα. Μετά το ματς με το Κορωπί, ήμουν στο Κατάκολο και ζήτησα από τον Τάσο (σ.σ Τάσο Χριστακόπουλο) την λίστα για το τι πρέπει να πληρώσω. Μου έβγαλε μια λίστα πως είχαν σταλεί στο γραφείο του κ. Κούγια 81.000 απο τα ματς με Ρόδο και Κορωπί. Είχα μια επιταγή του κ. Κούγια για 31-3 που δεν πληρώθηκε αφού όπως με ενημέρωσε η γραμματέας του είχε χαθεί το μπλοκ των επιταγών του και δεν μπορούσε να πληρωθεί. Από χθες ζήτησα μια λίστα για το τι πληρωμές πρέπει να κάνουμε. Ψεύδεται ο κ .Κουγιας που λέει ότι προσπαθούν από το πρωί να με βρουν. 270.000 απο τις 500.000 που ήταν το τίμημα της αγοροπωλησίας τις κράτησε. Του έχω δώσει πολλές επιταγές δικές μου στο όνομα Αλέξης Κούγιας στην τράπεζα Κύπρου της Αγίας Παρασκευής. Έχω βάλει 12.000.000 όταν φτάσει ο κύριος σε αυτό το ποσό, να μιλήσει. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ποιος τρέχει στα κανάλια και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ας μιλάει με τους δικηγόρους μου απο εδώ και πέρα. Εγώ δεν ήρθα να πουλήσω. Αν θέλει ας πάρει τις 500.000 που μου δώσε και τους δικούς του παίκτες και θα του τα δώσω αμέσως για να πάει απο εκεί που ήρθε ο κύριος. Αν είχε μείνει ο κ. Ποστέκογλου η ομάδα με 4-5 καλές μεταγραφές θα ήταν τουλάχιστον δεύτερη». **
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ