-
Εγώ πάντως μια φορά που άνοιξα συζήτηση με απόγονο των ΕΛ γύρισα σπίτι σκασμένος στα γέλια. Αυτός δεν πρέπει να πήρε και πολύ χαμπάρι.
-
ΕΛατε τωρα ρε παιδια. O Λιακο απλα ενας εμπορας ειναι. Τη δουλεια του κανει ο ανθρωπος και, οπως λεει και ο Μπενι, καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη.
Μαλλον για παπατζηστα τον κοβω παρα για φασιστα.
Η υπαρξη βεβαια μεγαλου αγοραστικου κοινου για τα βιβλια του, ειναι λιαν απογοητευτικη...
Κατω τα χερια απο τον ΛΙΑΚΟ.
-
Τι να κανουν οι διανοούμενοι ρε Γιώργο;Να παλαίψουν στο τεραίν του λιακόπουλου και της βλακείας;Εκει παίζουν εντός εδρας οι βλάκες και ευκολα θα κερδίσουν.Ο ρόλος των διαννοουμένων ειναι να στεκονται αφ'υψηλου,τελεια και παύλα.
Ο κόσμος μας θα απαρτιζεται πάντα απο όλα αυτα τα στρωματα που ξεχωριζουμε,όπως εκανε πάντα.
Και στην αρχαία Αθηνα που ηταν το λίκνο της φιλοσοφίας,το συνολο των πολιτων δεν ειχε καμμια απολυτως επαφη μαζι της.
Ετσι λειτουργει ο κόσμος.Και ναι,εαν μου μιλάνε και αδυνατω να τους κατανοήσω,τοτε θα τους δικαιολογησω να με αντιμετωπίσουνε σαν βλάκα.Τι να κανουμε;Γίνεται να ειμαστε όλοι μας διανοούμενοι;Καπου θα χανουμε κι ας μην το παραδεχόμαστε.
Εγω εχω βρεθει να διαβαζω γραπτα κειμενα,τα οποία ουδεποτε καταλαβα.Και προσπάθησα πολύ.Τι να του αντιπαραθεσω εκεινου του ανθρωπου εγω;Να του ζητησω να επιμεινει να μου ανοιξει τα ματια;Αφου η δικη μου οροφη ειναι κατω απο το δικο του πάτωμα.Οντως οι διαννοούμενοι δεν ξανακατεβαινουν τα σκαλοπάτια που τους εφτασαν στη διανόηση,αλλα δεν τους κατηγορω.
Μου αρκει να κανω ο,τι μπορω,κι'ας μην τα καταφερνω -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
[Η υπαρξη βεβαια μεγαλου αγοραστικου κοινου για τα βιβλια του, ειναι λιαν απογοητευτικη...
Ειναι απογοητευτικη,αλλα ειναι και αποκαλυπτικη.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οντως οι διαννοούμενοι δεν ξανακατεβαινουν τα σκαλοπάτια που τους εφτασαν στη διανόηση,αλλα δεν τους κατηγορω.
Μου αρκει να κανω ο,τι μπορω,κι'ας μην τα καταφερνωαν η 'διανόηση' σου είναι για λίγους δεν έχει απολύτως καμία αξία
στο δικό μου μυαλό διανόηση και ελιτίστικη συμπεριφορά δεν πάνε μαζί
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τι να κανουν οι διανοούμενοι ρε Γιώργο;Να παλαίψουν στο τεραίν του λιακόπουλου και της βλακείας;Εκει παίζουν εντός εδρας οι βλάκες και ευκολα θα κερδίσουν.Ο ρόλος των διαννοουμένων ειναι να στεκονται αφ'υψηλου,τελεια και παύλα.
Ο κόσμος μας θα απαρτιζεται πάντα απο όλα αυτα τα στρωματα που ξεχωριζουμε,όπως εκανε πάντα.
Και στην αρχαία Αθηνα που ηταν το λίκνο της φιλοσοφίας,το συνολο των πολιτων δεν ειχε καμμια απολυτως επαφη μαζι της.
Ετσι λειτουργει ο κόσμος.Και ναι,εαν μου μιλάνε και αδυνατω να τους κατανοήσω,τοτε θα τους δικαιολογησω να με αντιμετωπίσουνε σαν βλάκα.Τι να κανουμε;Γίνεται να ειμαστε όλοι μας διανοούμενοι;Καπου θα χανουμε κι ας μην το παραδεχόμαστε.
Εγω εχω βρεθει να διαβαζω γραπτα κειμενα,τα οποία ουδεποτε καταλαβα.Και προσπάθησα πολύ.Τι να του αντιπαραθεσω εκεινου του ανθρωπου εγω;Να του ζητησω να επιμεινει να μου ανοιξει τα ματια;Αφου η δικη μου οροφη ειναι κατω απο το δικο του πάτωμα.Οντως οι διαννοούμενοι δεν ξανακατεβαινουν τα σκαλοπάτια που τους εφτασαν στη διανόηση,αλλα δεν τους κατηγορω.
Μου αρκει να κανω ο,τι μπορω,κι'ας μην τα καταφερνωΔεν νομίζω ότι έτσι ήταν πάντα η διαννόηση. Γιατί τότε μιλούμε για δήθεν διαννόηση. Μιλούμε για πολλή εκπαίδευση χωρίς διάθεση μεταλαμπάδευσης της γνώσης , διδασκαλίας αν θες. Ο διαννοούμενος που θέλει να στενοχωριέται για την κατάντια των συμπολιτών του , οφείλει να στρατευθεί ενάντια αυτής της κατάντιας και των αιτίων που την προκάλεσαν. Το να διακαιολογώ μία κάστα ανθρώπων που επειδή έφτασαν εκεί που έφτασαν αρνούνται να ξανακοιτάξουν χαμηλά , είναι σαν να δικαιολογώ τον μηχανικό που θα φτιάξει το αυτοκίνητό μου εάν βαρεθεί στην πραγματικότητα να το επισκευάσει. Επιπλέον θα μπορεί να μου ζητά και τα ρέστα γιατί δεν προσπάθησα να κατακτήσω την γνώση της μηχανικής.
Το να βαρεθεί να μου εξηγήσει κβαντομηχανική και τη θεωρία του χάους , σε εμένα που έχω τις βασικές γνώσεις φυσικής , ένας φυσικός θα το καταλάβω. Το να μου αρνηθεί να εξηγήσει κάποιος γιατί πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου , εφ' όσον με προκαλεί να το κάνω και με κατηγορεί εάν δεν το κάνω , μου φαίνεται εξίσου ύποπτο με τις τακτικές του - όποιου - Λιακόπουλου κτλ.
Εγώ έχω 8 πιστοποιήσεις της Microsoft , γύρω στις 15 από την ΙΒΜ , δυο - τρεις άλλες από τρίτες εταιρείες και μία ακόμη της RSA που την έχουν ελάχιστοι ( ίσως κάτω από 10 ) στην Ευρώπη. Κανονικά δεν πρέπει να ξαναπάω σε πελάτη.
Ανδρέα , από τον διαννοούμενο δεν θέλω να μου εξηγήσει το βαθύτερο νόημα των λογοτεχνών , ημεδαπών ή όχι. Δεν αναζητώ εξηγήσεις πάνω στη συγγραφή του Μαρξ. Αποζητώ και έχω ανάγκη καθαρές εξηγήσεις , δεν θέλω αυθεντίες αλλά ανθρώπους που οι πράξεις και τα λόγια τους θαμε αναγκάσουν να σκεφτώ και να ανοίξω τα μάτια μου. Κατάρες και αναθέματα μπορώ να ρίχνω και εγώ και εσύ. Μπορώ να ξεκινήσω από τον Λιακόπουλο , τον Αλβανό στην άλλη γωνία και να καταλήξω στην VW και στα εργοστάσια της FIAT στην Τουρκία. Το δύσκολο θα είναι να εξηγηθώ ή να προκαλέσω τους άλλους να σκεφθούν εάν αυτά που λέω είναι σωστά. Όχι να προσπαθήσω να με βλέπουν σαν αυθεντία που ό,τι και να πώ θα είναι σωστό επειδή το είπα.
-
Κατά μια στατιστικά σημαντική σύμπτωση κάθε φορά που βρίσκομαι σε παρέα και γίνεται αναφορά στο όνομα του Λιακόπουλου, βρίσκεται ένας 'διαβασμένος' και 'προβληματισμένος' που θα τον υπερασπιστεί.
Κλασσικό και ατράνταχτο επιχείρημα 'Ξέρεις φίλε ο Λιακόπουλος έχει σπουδάσει πυρηνικός φυσικός και δούλευε στη NASA'.
Προσωπικά έχω μάθει να κρίνω τελείως διαφορετικά τους ανθρώπους και όχι από τα καρτελάκια που κρεμάνε οι ίδιοι πάνω τους. Οι άνθρωποι δείχνουν πόσο μετράνε από το αν πετάνε κοτσάνες ή όχι.
**Ο κύριος αυτός λοιπόν είχε πει το εξής φοβερό σε μια εκπομπή του. Είχε δείξει μια αρχαία λιθογραφία όπου φαινόταν κάποιος με το κλασσικό καπέλο που φορούσαν οι αρχαίοι για να προστατευτούν από τον Ήλιο. Φανταστείτε (όσοι δεν το έχουν υπόψη τους) ένα πολύ πλατύ καπέλο σαν αυτό που φοράνε οι Κινέζοι αλλά ακόμα πιο χαμηλό.
Ε αυτό ήταν το επιχείρημα του Liako.gr ότι οι ΕΛ είχαν πάει στο διάστημα πρώτοι επειδή το καπελάκι του θύμιζε ιπτάμενο δίσκο!!!!!!!!**Μια έκκληση σε όλα τα αφελή παιδάκια που κάθονται και παραμυθιάζονται με τις μαλακίες του εν λόγω κυρίου.
Βρείτε καμμιά γκόμενα ρε παιδιά και αφήστε τις προφητίες και το αν από τους Έλληνες προέρχονται τα πάντα. Στην τελικά χεστήκαμε. Το θέμα είναι ότι δεν κάνουμε τίποτα για το μπουρδέλο τη χώρα μας τώρα. Τι και αν πριν 3000 γαμούσαμε και δέρναμε. Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε.ΥΓ: Επειδή έχω παρακολουθήσει από περιέργεια αρκετά από τα λεγομενά του συνολικά έχω να πω ότι έχει κάνει μια αρκετά σοβαρή δουλειά σε συγκεκριμένα θέματα (πχ όπλα των Ναζί) όπου βέβαια απλά έκανε clopy paste ήδη γραμμένα δουλειά (πηγαίντε μια βόλτα από τον Αριστοτέλη στην Πανεπιστημίου, μπορεί και να τον πετύχετε εκεί...) και από εκεί και πέρα έχει ψιλιαστεί ότι πουλάει και ψάχνει και βρίσκει ότι σε προφητεία και σοφία βρίσκει και τα αμολάει για δικά του.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Οντως οι διαννοούμενοι δεν ξανακατεβαινουν τα σκαλοπάτια που τους εφτασαν στη διανόηση,αλλα δεν τους κατηγορω.
Μου αρκει να κανω ο,τι μπορω,κι'ας μην τα καταφερνωαν η 'διανόηση' σου είναι για λίγους δεν έχει απολύτως καμία αξία
στο δικό μου μυαλό διανόηση και ελιτίστικη συμπεριφορά δεν πάνε μαζί
Μα πάντα ηταν για λίγους.Και δεν ειναι -κατα τη γνωμη μου- ελιτιστικη συμπεριφορα (οι περισσοτεροι αφηνουν εργο αλλωστε) αλλα μαλλον πραγματικη αδυναμια συνεννοήσεως.
Δε με παραξενευει καθόλου.Θα ηταν σαν να αποκαλούσες ώς ελιτιστη,αυτον που αφηνει τη συζητηση με συνομιλητη που μιλάει σε ξενη γλώσσα.Αφου δεν συνεννοεισαι,μαλλον τα παρατας. -
Το ιδιο ποστ εχει μπει και σε αλλα φορουμ απο χρηστη με ιδιο 'ονομα'.Επισης εχει βαλει και κατι σχετικα με ενα ντοκυμαντερ 'Zeitgeist - The Movie' .
Σπαμ?
http://www.gtc.gr/forum/viewtopic.php?t ... highlight=
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=186184 -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κατά μια στατιστικά σημαντική σύμπτωση κάθε φορά που βρίσκομαι σε παρέα και γίνεται αναφορά στο όνομα του Λιακόπουλου, βρίσκεται ένας 'διαβασμένος' και 'προβληματισμένος' που θα τον υπερασπιστεί.
Κλασσικό και ατράνταχτο επιχείρημα 'Ξέρεις φίλε ο Λιακόπουλος έχει σπουδάσει πυρηνικός φυσικός και δούλευε στη NASA'.Εντελως πληροφοριακα, ο Λιακο.gr εχει σπουδασει Φυσικη (σκετο) και δουλευε στο φροντηστηριο του Βακαλη στην Τσιμισκη και απο καθαρη συμπτωση δεν τον ειχα καθηγητη.
-
Το φυσικό νομίζω στο 3ο ή 4ο έτος προσφέρει κατεύθυνση πυρηνική φυσική. Εκεί φαντάζομαι μαζί με 1-2 μυαλά θα μαζεύονται και διάφορα τέτοια μαργαριτάρια...
-
-
Οσοι γελατε, κοβετε τα @@ σας ότι το 51% απο αυατ που λεει ειναι ψεμματα (για τα βιβλια λεω και οχι για αυτα που λεει στις εκπομπες του)
-
Το καθε τι διαφορετικο απο αυτα που εχουμε μαθει ως τωρα, ειναι μαλακιες-αισχος κλπ, δεν πρεπει καν να ακουγοντε? Οποιος τα λεει πρεπει να παει στο Δαφνι? Στο μεσαιωνα ειμαστε?
-
Διαβαζω τετοιου ειδους βιβλια πριν βγει στην φορα ο Λιακοπουλος....τουλαχιστον πριν τον παρω εγω πρεφα στα καναλια, το θεμα ειναι να μην παιρνεις σαν δεδομενο ότι μαλακια σου πασαρουν, στο φιναλε μπορεις να τα δεις σαν βιβλια επιστ. φαντασιας ή μυθιστορηματα.
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ιδιο ποστ εχει μπει και σε αλλα φορουμ απο χρηστη με ιδιο 'ονομα'.Επισης εχει βαλει και κατι σχετικα με ενα ντοκυμαντερ 'Zeitgeist - The Movie' .Σπαμ?
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=186184Δεν ειναι bot αν αυτο εννοεις.
Ανοιξε ενα τοπικ....πολλοι θα θελουν να κατεβασουν αυτα που εδωσε λινκ, αντι να πληρωσουν (μιας και αυτος που τα πουλαει εχει δωσει την αδεια του για κατι τετοιο) οποτε δεν βλεπω κατι τοσο κακο.
-
Αν διάβασες τι έγραψα στο υστερόγραφο θα καταλάβεις. Έχει κάνει καλή βιβλιογραφική δουλειά σε κάποια θέματα. Από εκεί και πέρα οι θεωρίες περί ΕΛ είναι το λιγότερο γραφικές. Και η Λουκά έχει τις απόψεις της και ο Κατμαν και ο Βας Βας και πολύ περισσότερο η Σάσα Μπάστα. Ελεύθερη χώρα είμαστε. Όπως όλοι οι ανώτερω βγαίνουν στο γυαλί και εκφράζονται με την ίδια ελευθερία βγαίνω και εγώ και τους κρίνω.
στο φιναλε μπορεις να τα δεις σαν βιβλια επιστ. φαντασιας ή μυθιστορηματα
Το λες εσύ που προφανώς έχει πήξει το μυαλό σου. Για πήγαινε πές το σε όλα εκείνα τα παιδάκια που αντί να ψάξουν για καμμιά γκόμενα κάθονται και μολύνουν με μαλακίες το μυαλουδάκι τους για να αποκτήσουν το προφίλ του 'διαβασμένου'.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το ιδιο ποστ εχει μπει και σε αλλα φορουμ απο χρηστη με ιδιο 'ονομα'.Επισης εχει βαλει και κατι σχετικα με ενα ντοκυμαντερ 'Zeitgeist - The Movie' .
Σπαμ?
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=186184Δεν ειναι bot αν αυτο εννοεις.
Ανοιξε ενα τοπικ....πολλοι θα θελουν να κατεβασουν αυτα που εδωσε λινκ, αντι να πληρωσουν (μιας και αυτος που τα πουλαει εχει δωσει την αδεια του για κατι τετοιο) οποτε δεν βλεπω κατι τοσο κακο.
Μποτ δεν ειναι ,το ξερω .Απλα μου εκανε εντυπωση η τοση ζεση να το γραψει και να το προωθησει μεσω τοσων φορουμ.
Μαλλον ομως ειμαι εγω υπερβολικος ........
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν νομίζω ότι έτσι ήταν πάντα η διαννόηση. Γιατί τότε μιλούμε για δήθεν διαννόηση. Μιλούμε για πολλή εκπαίδευση χωρίς διάθεση μεταλαμπάδευσης της γνώσης , διδασκαλίας αν θες.Διαννοούμενος δεν ειναι ο σπουδαγμενος.Μπορει να πάρεις δεκαδες πτυχια,αλλα αυτα δε σε κανουν διανοούμενο.
μηπως μπερδευτηκαμε;Ο διαννοούμενος που θέλει να στενοχωριέται για την κατάντια των συμπολιτών του , οφείλει να στρατευθεί ενάντια αυτής της κατάντιας και των αιτίων που την προκάλεσαν.
Δεν οφείλει και καθόλου.Ειναι γούστο και καπέλο του.
παρ'όλα αυτα οι περισσότεροι θα αφησουνε εργο για μας τους κοινούς θνητους,εργο όμως το οποίο ούτε που θα το πιάσουμε στα χερια μας ποτε.Καλή ειναι και η 'Λαμψη'Το να διακαιολογώ μία κάστα ανθρώπων που επειδή έφτασαν εκεί που έφτασαν αρνούνται να ξανακοιτάξουν χαμηλά , είναι σαν να δικαιολογώ τον μηχανικό που θα φτιάξει το αυτοκίνητό μου εάν βαρεθεί στην πραγματικότητα να το επισκευάσει. Επιπλέον θα μπορεί να μου ζητά και τα ρέστα γιατί δεν προσπάθησα να κατακτήσω την γνώση της μηχανικής.
Δεν καταλαβα καν τι εννοεις.Δεν βλέπω τον παραμικρο παραλληλισμο αναμεσα στα δυο παραδειγματα.
Το να βαρεθεί να μου εξηγήσει κβαντομηχανική και τη θεωρία του χάους , σε εμένα που έχω τις βασικές γνώσεις φυσικής , ένας φυσικός θα το καταλάβω. Το να μου αρνηθεί να εξηγήσει κάποιος γιατί πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου , εφ' όσον με προκαλεί να το κάνω και με κατηγορεί εάν δεν το κάνω , μου φαίνεται εξίσου ύποπτο με τις τακτικές του - όποιου - Λιακόπουλου κτλ.
Μα,η οδος του ανοίγματος των ματιών μας,ειναι γνωστη.Λέγεται μελέτη και βιβλία.
Εαν αρνεισαι πεισματικα να ακολουθησεις αυτη την οδο,δεν μπορει να σε ακουμπήσει καποιος με το μαγικο ραβδι και να σου ανοίξει τα ματια.
Το πολύ-πολύ να καθησει να συζητησει μαζι σου,και να ανταλλάξετε απόψεις.
Τι νομίζεις,οτι αν δεν ασχολήθηκες ποτε σου με το αντικειμενο της δικής του γνωστικής σφαιρας,εχεις την παραμικρη πιθανότητα να καταλάβεις τι θα σου πεί;Εγώ έχω 8 πιστοποιήσεις της Microsoft , γύρω στις 15 από την ΙΒΜ , δυο - τρεις άλλες από τρίτες εταιρείες και μία ακόμη της RSA που την έχουν ελάχιστοι ( ίσως κάτω από 10 ) στην Ευρώπη. Κανονικά δεν πρέπει να ξαναπάω σε πελάτη.
Καμμια σχεση δεν εχουν οι διανοούμενοι με πιστοποιήσεις.Αλλοιώς μετραται η αξία τους,όχι με χαρτια.
Εσυ θεωρεις τον εαυτο σου ώς διανοούμενο αυτη τη στιγμη,λόγω των πιστοποιήσεών σου μηπως;Ανδρέα , από τον διαννοούμενο δεν θέλω να μου εξηγήσει το βαθύτερο νόημα των λογοτεχνών , ημεδαπών ή όχι. Δεν αναζητώ εξηγήσεις πάνω στη συγγραφή του Μαρξ. Αποζητώ και έχω ανάγκη καθαρές εξηγήσεις , δεν θέλω αυθεντίες αλλά ανθρώπους που οι πράξεις και τα λόγια τους θαμε αναγκάσουν να σκεφτώ και να ανοίξω τα μάτια μου.
καλα λεω εγω οτι τα μπερδεψαμε λίγο.Εσυ δεν ψαχνεις για διανοούμενο,αλλα για εναν οποιονδηποτε καθημερινο οξυδερκη συνομιλήτη.
Τετοιοι υπάρχουνε πολλοί γυρω μας (και εδω μεσα στο φόρουμ υπάρχουν αφθονοι).Ανθρωποι που θα σου δειξουνε με χαρα τη δικη τους οπτική για τον κόσμο γυρω μας.
καθε μερα συζηταμε με τετοιους ανθρωπους Γιώργο,και πίστεψέ με,πολλοί δεν εχουνε τελειώσει ούτε το λύκειοΚατάρες και αναθέματα μπορώ να ρίχνω και εγώ και εσύ. Μπορώ να ξεκινήσω από τον Λιακόπουλο , τον Αλβανό στην άλλη γωνία και να καταλήξω στην VW και στα εργοστάσια της FIAT στην Τουρκία. Το δύσκολο θα είναι να εξηγηθώ ή να προκαλέσω τους άλλους να σκεφθούν εάν αυτά που λέω είναι σωστά. Όχι να προσπαθήσω να με βλέπουν σαν αυθεντία που ό,τι και να πώ θα είναι σωστό επειδή το είπα.
Δεν εχει σημασια καν το πως προσπαθούμε να επιδειξουμε τον εαυτο μας.Και να ισχυριστεις εσυ ο ίδιος οτι εισαι αυθεντια,θα αποκτησεις αναγνωριση μονο απο ευκολόπιστους ανθρωπους.Απο όσους ΔΕΝ σκεφτονται απο μόνοι τους.
Αυτο δεν θα ικανοποιήσει ούτε και εσενα τον ίδιο (εξαιρούνται εδω τα 'ψωνια')Το να προκαλέσεις τη σκέψη των άλλων,και να προκληθει η σκεψη η δική σου απο αυτούς,ειναι ίσως το βαθυτερο νόημα των συζητησεων (το οποίο πολλοί απο εμας το χανουμε,επιμένοντας σε θεσεις ακλόνητες και μη εξεταζοντας καν το ενδεχόμενο να εχουμε λάθος-ώς γνωστόν τα ξερουμε όλα εμεις-
-
Αν διάβασες τι έγραψα στο υστερόγραφο θα καταλάβεις. Έχει κάνει καλή βιβλιογραφική δουλειά σε κάποια θέματα. Από εκεί και πέρα οι θεωρίες περί ΕΛ είναι το λιγότερο γραφικές. Και η Λουκά έχει τις απόψεις της και ο Κατμαν και ο Βας Βας και πολύ περισσότερο η Σάσα Μπάστα. Ελεύθερη χώρα είμαστε. Όπως όλοι οι ανώτερω βγαίνουν στο γυαλί και εκφράζονται με την ίδια ελευθερία βγαίνω και εγώ και τους κρίνω.στο φιναλε μπορεις να τα δεις σαν βιβλια επιστ. φαντασιας ή μυθιστορηματα
Το λες εσύ που προφανώς έχει πήξει το μυαλό σου. Για πήγαινε πές το σε όλα εκείνα τα παιδάκια που αντί να ψάξουν για καμμιά γκόμενα κάθονται και μολύνουν με μαλακίες το μυαλουδάκι τους για να αποκτήσουν το προφίλ του 'διαβασμένου'.
Καταλαβα τι λες ρε συ, ε και πιο παλια υπηρχαν καποια επικυνδηνα βιβλια για ατομα (δεν εινα ιαναγκη να ειναι παιδια) που επηρεαζονται ευκολα. Ενα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο τσελεμεντες του Αναρχικου (αν θυμαμαι καλα τον τιτλο) και παρα πολλα αλλα βιβλια μαυρης μαγειας κλπ. Δεν ετυχε να διαβασω τετοιο βιβλιο γιατι γενικα φοβαμαι ευκολα τετοια πραγματα, και δνε θα μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ αλλα δεν τον θεωρω τραγικο να διαβασει καποιος ακομη και τετοια βιβλια, αρκει να μην νομιζει οτι θα κανε ιμαγικα μετα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
Η υπαρξη βεβαια μεγαλου αγοραστικου κοινου για τα βιβλια του, ειναι λιαν απογοητευτικη...
Ειναι απογοητευτικη,αλλα ειναι και αποκαλυπτικη.
Η γυναικα μου ηθελε να παρουμε τα βιβλια με καποιο τροπο,τα θεωρει ακρως διασκεδαστικα αλλα απο την αλλη ντρεποταν να ξοδεψει τα λεφτα μας για 'τρεις ογκωδέστατους τόμους'
Τελικα θα κατεβασω αυτα του Braker και θα κανουμε χάζι...ίσως κάνουμε και κανέναν Έλληνα μετα -
Ο τσελεμεντές του Αναρχικού; Προλογίζει ο Πανούσης και έτσι;
-
........................................ και από εκεί και πέρα έχει ψιλιαστεί ότι πουλάει και ψάχνει και βρίσκει ότι σε προφητεία και σοφία βρίσκει και τα αμολάει για δικά του.Εχω σοβαρές υποψίες, οτι τώρα πια τον ψάχνουν για να πουλάει ο ιδιος τα βιβλία τους, δεν ψάχνει αυτός να βρει να πουλήσει..!!!
Οποιος εκδίδει τέτοια βιβλία δηλαδή, απευθύνεται στο Λιακόπουλο να του τα πουλήσει, γιατι αν περιμένει απο το ράφι του βιβλιοπωλείου θα τον πιάσουν τα γεράματα....
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ