-
St.Devote,ουτε στην χουντα δεν πρεπει να απαγορευανε το sci-fi.
Παντως εχω μια απορια: Ο Λιακοπουλος πιστευει εστω και τα μισα απο οσα λεει;Αν ναι,γιατι ειναι εκτος ψυχιατρικης κλινικης ενας ανθρωπους που μιλαει για Ελοχιμ και Νεφεριμ και Ελ;
-
Όλα αυτά είναι κουταμάρες και προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ανθρώπου...
_
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
St.Devote,ουτε στην χουντα δεν πρεπει να απαγορευανε το sci-fi....μα προφανως δεν εχω προβλημα με τα λινκ που οδηγουν στα sci-fi ...εχω με τα αλλα ...τα 'πατριωτικα' του
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως εχω μια απορια: Ο Λιακοπουλος πιστευει εστω και τα μισα απο οσα λεει;Αν ναι,γιατι ειναι εκτος ψυχιατρικης κλινικης ενας ανθρωπους που μιλαει για Ελοχιμ και Νεφεριμ και Ελ;εκμεταλλευτής ηλιθίων είναι
δεν τον κόβω για τρελό
έχει ψωμί η υπόθεση (ξέρει τι κάνει
-
Ειναι η αναγκη για συσπειρωση όσων αισθανονται ανασφαλεις.Καλα κανει και τους τα παίρνει,μιας και διέβλεψε μια τετοιου μεγεθους αγορα.Και η μανα μου εχει αγορασει βιβλία του 'στη ζούλα'
-
Δεν φαντάζεστε πόσα βιβλία πουλάει.
-
Ειναι μεγαλου μεγεθους η βιομηχανια ρε παιδια:
Λιακοπουλος, Γεωργιαδης, Βελοπουλος, Πλευρης κλπ. Ο τζιρος ειναι μεγαλος, ειναι κι ο κοσμος αμορφωτος, δε θελει πολυ.
Μοναδικη προστασια ειναι να ξυπνησει ο κοσμος και να βαλει ποιοτικα κριτηρια στις επιλογες του.Την περασμενη βδομαδα ειχα ενα meeting στην Αθηνα και μιλουσα με μια συναδελφο για τις αναγνωστικες συνηθειες στην πολη της. 70% των δανεισμων της τοπικης βιβλιοθηκης αφορουν βιβλια σχετικα με τηλεοπτικα σιριαλ ή που διαφημιζονται στην τηλεοραση και φυλλαδια τυπου Λιακοπουλου. Αντιθετα, για τον Εμπειρικο, μου ελεγε, γινονται μεχρι και παραπονα!
Αυτοι ειμαστε, αυτα διαλεγουμε. Οταν αλλαξουμε, θα εξαφανιστουνε κι οι Λιακοπουλοι. Το ποτε και το πως, δεν το ξερω -αλλοι, δυστυχως, αποφασιζουν. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το ποτε και το πως, δεν το ξερω -αλλοι, δυστυχως, αποφασιζουν.Πριν πει τπτ ο Ηλίας και πεις οτι επαναλαμβάνεται... ο καθένας μας αποφασίζει κάθε μερα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και η μανα μου εχει αγορασει βιβλία του 'στη ζούλα'Άστα αυτά...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.Γιατι μου στερείς το δικαίωμα να τα παρακολουθήσω;;;
...οκ φιλε παρακολουθησε τα ...
Οπως θα σε αφηναν να ακουσεις Θεοδωρακη το 1967-74...
1ον...Την εποχή που αναφέρεις δεν ήμουν ουτε καν στα 'φρύδια' του πατέρα μου...!!
2ον...Προσπαθώ να συνδυάσω τον Θεοδωράκη με τους ΕΛ και δε τα καταφέρνω, τέσπα....
3oν...Ο τελευταίος που αισθάνομαι οτι απειλεί το Πολίτευμα της χώρας μας, είναι ο Λιακόπουλος!!!!!!!!!!!!! Αν οι πολίτες της Ελλάδας έχουν το επίπεδο και πιστέυουν ολες αυτές τις παπαριές που λέει ο τύπος, τότε τους αξίζει η χειρότερη χούντα και μακάρι να την αποκτήσουν, μπας και στρώσουν χαρακτήρα....!!
Οσο για τον Λιακόπουλο, αν ο κάθε έμπορας πιστέυει όσα προιόντα εμπορεύεται, τότε κι αυτός τα πιστεύει....
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το ποτε και το πως, δεν το ξερω -αλλοι, δυστυχως, αποφασιζουν.
Πριν πει τπτ ο Ηλίας και πεις οτι επαναλαμβάνεται... ο καθένας μας αποφασίζει κάθε μερα.
Οχι μωρε, δεν ειναι ακριβως ετσι...
Η παιδεια ειναι σε πρωτο επιπεδο κρατικη αρμοδιοτητα. Μετα ειναι της οικογενειας και (οταν ενηλικιωθουμε) ατομικη μας.
Αλλα δε μπορω να κατηγορησω τον κακομοιρη που δουλευει 14ωρα για τον βασικο, που δε φροντιζει για την καλλιεργεια των παιδιων του.... Οι συνεπειες του φαυλου κυκλου τον υπερβαινουν. -
Εγω προτεινω να βαλουμε βιβλια για την 'πολυχρωμη Ελλαδα', τον 'πολυπολιτισμο' και τη νομιμοποιηση των λαθρομεταναστων για να μην ειμαστε χουντικοι αλλα προοδευτικοι.
ΥΓ. Ο Λιακο ειναι γραφικος και δεν παιρνω στα σοβαρα αυτα που λεει.
-
τι γίνεται ρε παιδιά ?
ήρθαν οι εηωγήινοι ? -
Ο Asimov* πάντως βγάζει λεφτά με ουρά και κανείς δεν τον κοροϊδεύει.
*ο original
-
... Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ
... ναι ναι .... ο φασισμος παιζει στα δακτυλα τα ΜΜΕ ... και τωρα ανακαλυπτει και τα φορα ...
**ΑΙΣΧΟΣ ....
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ 'ΒΑΝ'ΑΡΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ**
Παίζει αυτό να είναι πιο φασιστικό από αυτά που βρίζεις.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Για το γίγαντα τον Βλαδίμηρο έχει τίποτα;Βρέθηκε η δίδυμη χαμένη αδελφή του !.
-
.Γιατι μου στερείς το δικαίωμα να τα παρακολουθήσω;;;
...οκ φιλε παρακολουθησε τα ...
Οπως θα σε αφηναν να ακουσεις Θεοδωρακη το 1967-74...
Τότε ήταν χούντα. Θες και εδώ χούντα και απαγορεύσεις ;
-
St.Devote,ουτε στην χουντα δεν πρεπει να απαγορευανε το sci-fi.
...μα προφανως δεν εχω προβλημα με τα λινκ που οδηγουν στα sci-fi ...εχω με τα αλλα ...τα 'πατριωτικα' του
Τι πρόβλημα έχεις ; Δεν είναι ο καθείς ελεύθερος να πιστεύει αυτά που θέλει ;
-
Ο χρήστης igiorgio έγραψε:
Για το γίγαντα τον Βλαδίμηρο έχει τίποτα;
Βρέθηκε η δίδυμη χαμένη αδελφή του !.
ωχ......τι είναι τούτο......
εξωγήινος ???? -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ειναι μεγαλου μεγεθους η βιομηχανια ρε παιδια:
Λιακοπουλος, Γεωργιαδης, Βελοπουλος, Πλευρης κλπ. Ο τζιρος ειναι μεγαλος, ειναι κι ο κοσμος αμορφωτος, δε θελει πολυ.
Μοναδικη προστασια ειναι να ξυπνησει ο κοσμος και να βαλει ποιοτικα κριτηρια στις επιλογες του.Την περασμενη βδομαδα ειχα ενα meeting στην Αθηνα και μιλουσα με μια συναδελφο για τις αναγνωστικες συνηθειες στην πολη της. 70% των δανεισμων της τοπικης βιβλιοθηκης αφορουν βιβλια σχετικα με τηλεοπτικα σιριαλ ή που διαφημιζονται στην τηλεοραση και φυλλαδια τυπου Λιακοπουλου. Αντιθετα, για τον Εμπειρικο, μου ελεγε, γινονται μεχρι και παραπονα!
Αυτοι ειμαστε, αυτα διαλεγουμε. Οταν αλλαξουμε, θα εξαφανιστουνε κι οι Λιακοπουλοι. Το ποτε και το πως, δεν το ξερω -αλλοι, δυστυχως, αποφασιζουν.Ένας καλός τρόπος είναι οι άνθρωποι της διαννόησης να σταματήσουν να βλέπουν τον κόσμο αφ' υψηλού , να κατεβάσουν την μύτη τους και να προσπαθήσουν να ανοίξουν τα μάτια του κόσμου που θεωρούν ότι τα έχει κλειστά. Αντί για ειρωνίες και ευχολόγια , εύκολους αφορισμούς , ταμπέλες ( ρατσιστής , εθνικιστής κτλ ) που στην τελική εννίοτε περιποιούν τιμή στον αποδέκτη τους , είναι σκόπιμο να μιλήσουν και να συζητήσουν. Έχετε προσπαθήσει να συζητήσετε με άνθρωπο που θεωρεί ότι ανήκει στην διαννόηση ; Εγώ όταν προσπάθησα βρήκα δήθεν θέσεις που στηρίζονται στα πολιτικώς ορθά δεδομένα της εποχής και όταν παρέθεσα κάποιες αντιρρήσεις τότε άρχισε τα ' Καλά εντάξει' , ' Δεν καταλαβαίνεις ' , 'Τι συζητάω ' κτλ.
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ