-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό που γράφει ο Tasosdev έχει βάση γιατί το τι συνιστά προσβολή είναι πολύ ασαφές.Nαι, όντως...Ομως Χρήστο θα πρέπει εδω να σε ενημερώσω (και να το καταστήσω σαφές μιας και δεν είναι, οπως λες εσυ και ο Tasosdev), οτι εδω που ζούμε έχει πααααρα πολλούς Χριστιανούς Ορθόδοξους και κατ΄ουσία και κατ΄ονομα....Οπότε το να αρχίσεις να βρίζεις δημόσια την πιστη αυτών των ανθρώπων, είναι προσβλητικό..., μιας και οι πιθανότητες να σε ακούσουν Χ.Ο, είναι παρα πάνω απο πολλές....
Κάπως ετσι, αν αρχίσεις να βρίζεις το κοράνι ή το Μωάμεθ στην Τουρκία...
Καλό είναι λοιπόν δημόσια, να αποφεύγει κανείς τέτοιες ενέργειες....Τωρα, γιατί κάθομαι κι εξηγώ τα αυτονόητα, και μάλιστα σε ανθρώπους έξυπνους, ακόμη δε μπορώ να καταλάβω....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τωρα, γιατί κάθομαι κι εξηγώ τα αυτονόητα, και μάλιστα σε ανθρώπους έξυπνους, ακόμη δε μπορώ να καταλάβω....Ασφαλώς θα αναφέρεσαι στον Τάσο, γιατί εγώ σαφώς και δεν εμπίπτω σε αυτή την κατηγορία!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τωρα, γιατί κάθομαι κι εξηγώ τα αυτονόητα, και μάλιστα σε ανθρώπους έξυπνους, ακόμη δε μπορώ να καταλάβω....
Ασφαλώς θα αναφέρεσαι στον Τάσο, γιατί εγώ σαφώς και δεν εμπίπτω σε αυτή την κατηγορία!
Στους ανθρώπους ή στους έξυπνους...;;
Μηπως είσαι νεφελίμ....;;
-
I am your worst nightmare!
-
Ρε παιδιά επειδή ξύπνησα 2-3 ώρες νωρίτερα, υπήρχε παλιότερα τοπικό με Σέννα και ελεύθερο σκοπευτή;
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε παιδιά επειδή ξύπνησα 2-3 ώρες νωρίτερα, υπήρχε παλιότερα τοπικό με Σέννα και ελεύθερο σκοπευτή;viewtopic.php?f=2&t=45307
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε παιδιά επειδή ξύπνησα 2-3 ώρες νωρίτερα, υπήρχε παλιότερα τοπικό με Σέννα και ελεύθερο σκοπευτή;
viewtopic.php?f=2&t=45307
Μα γιατι να κλειδωθει και περναγα τοσο ωραια ... ( )
-
Τέθηκε θέμα ασφαλείας για τον επερχόμενο αγώνα στη Monza
Η απορία μου παραμένει πάντως. Πού εξαφανίστηκε εκείνος ο τύπος που το ξεκίνησε ως ενδιαφερόμενος για τα της F1 και χωρίς να έχει ποστάρει σε άλλο θέμα;
Πού πήγε ο άλλος ο Liaz; Πού είναι ο Βάγκνερ, πού είναι ο Μπετόβεν;
Μήπως πρόκειται για κάποιο σπάνιο είδος ψυχασθένειας; -
Τι ΕΠΙΚΟ thread ήταν εκείνο με τον Σέννα...
-
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, εξάλλου έχω άγνοια περί του θέματος, θα πω αυτά που έχω παρατηρήσει. Έχω δει αρκετές φορές το ίχνος των αεροσκαφών να απλώνεται σε υπερβολικά μεγάλη έκταση και να μένει για αδικαιολογητα πολλή ώρα, σε σημείο που μετά από κάποια στιγμή και μετά να 'μουνταίνει' η ατμόσφαιρα, ενώ ως εκείνη τη στιγμή ο καιρός ήταν αίθριος. Επίσης έχω δει σε μέρα που φύσαγε, τα σύννεφα να πηγαίνουν με μια Α ταχύτητα και την ίδια στιγμή τα νέφη που -ας πούμε- παράγονται από τους κινητήρες να μη μετακινούνται σχεδόν καθόλου. Πιο βαριά λόγω χημικών? Δεν ξέρω, θα μπορούσα να το φανταστώ πάντως. Όσο για το τι λέει η NASA και οι υπόλοιποι φορείς για να εξηγήσουν το φαινόμενο, επιτρέψτε μου να είμαι λίγο επιφυλακτικός (χωρίς να εκφράζω αρνητισμό όμως), μια και η δουλειά τους είναι να εξηγούν τα όποια φαινόμενα κατά πώς τους βολεύει. Εσείς δηλαδή θα λέγατε 'ναι σας ψεκάζουμε και εσείς είστε τα πειραματόζωά μας'?
Πάντως σήμερα φίλος που δουλεύει στην ΕΑΒ μου είπε οτι ψεκασμοί για τα σύννεφα/αλλαγή του καιρού γίνονται. Δεν τον πολυπίστεψα, αλλά μου είπε οτι έχει δει έγγραφο που του το έχει δείξει πολύ υψηλόβαθμος αξιωματικός. Μπορεί να λέει παπάτζες, είναι γεγονός όμως οτι έχει 'υψηλές' γνωριμίες, ήμασταν στρατό μαζί και το έχω διαπιστώσει από πρώτο χέρι.
-
Από καθαρά ιστορική πλευρά, έχω διαβάσει ότι οι Ρώσοι είχαν ανακαλύψει ένα κόλπο καθώς ψέκαζαν ένα χημικό περιμετρικά μιας περιοχής, προκαλούσαν βροχή ακριβώς εκεί (περιμετρικά δλδ) και η εν λόγω περιοχή είχε εξασφαλισμένη λιακάδα. Αυτό το έκαναν για να εξασφαλίσουν καλές καιρικές συνθήκες όταν γινόταν η παρέλαση της πρωτομαγιάς στη Μόσχα.
Πέραν αυτού δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο. -
Τα 'contrails' στην πραγματικότητα είναι πάγος.
ΔΕΝ παράγονται από τους κινητήρες αλλά από τα φτερά. Η διαφορά πίεσης μεταξύ του επάνω και του κάτω μέρους των φτερών υγροποιεί την υγρασία του αέρα και, λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας σε αυτά τα ύψη, τελικά δημιουργείται ένα στρώμα πάγου.
edit: νύστα...
-
Και είναι λογικό να απλώνεται τόσο που να καλύπτει ολόκληρη περιοχή, σε σημείο που να φαίνεται σα να έχει συννεφιά?
-
Μην ξεχνάτε πάντως ότι υπάρχει πολύς κόσμος που πιστεύει ότι όντως στο στρατό υπάρχει 'αντι κούκου', καθώς επίσης και άτομα που ξέρουν καρατσεκαρισμένα ότι το ρίχνουν στο τσάι το πρωί...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μην ξεχνάτε πάντως ότι υπάρχει πολύς κόσμος που πιστεύει ότι όντως στο στρατό υπάρχει 'αντι κούκου', καθώς επίσης και άτομα που ξέρουν καρατσεκαρισμένα ότι το ρίχνουν στο τσάι το πρωί...Δεν εχεις 'κανει' μαγειρεια ε;
Δεν θυμασαι εκεινη την ασπρη σκονη που εριχναν; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μην ξεχνάτε πάντως ότι υπάρχει πολύς κόσμος που πιστεύει ότι όντως στο στρατό υπάρχει 'αντι κούκου', καθώς επίσης και άτομα που ξέρουν καρατσεκαρισμένα ότι το ρίχνουν στο τσάι το πρωί...Εγώ δεν πίνω τσάι πάντως. Μόνο κερνάω!
Ε, νταξ... υπάρχουν και άνθρωποι που πιστεύουν στα Νεφελιμ, ε και?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και είναι λογικό να απλώνεται τόσο που να καλύπτει ολόκληρη περιοχή, σε σημείο που να φαίνεται σα να έχει συννεφιά?Ναι, ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες.
Φαντάσου ότι σε περιοχές με συχνές διελεύσεις αεροπλάνων, το κλίμα τείνει να αλλάξει. Γι' αυτό και γίνεται προσπάθεια τα τελευταία χρόνια ώστε να ελαττωθεί το φαινόμενο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και είναι λογικό να απλώνεται τόσο που να καλύπτει ολόκληρη περιοχή, σε σημείο που να φαίνεται σα να έχει συννεφιά?http://en.wikipedia.org/wiki/Contrail
χωρίς άλλα σχόλια....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επίσης έχω δει σε μέρα που φύσαγε, τα σύννεφα να πηγαίνουν με μια Α ταχύτητα και την ίδια στιγμή τα νέφη που -ας πούμε- παράγονται από τους κινητήρες να μη μετακινούνται σχεδόν καθόλου. Πιο βαριά λόγω χημικών?Ο 'καιρός' που βιώνουμε εμείς στο έδαφος είναι στη τροπόσφαιρα. Τα (jet, σε cruising altitude) αεροπλάνα πετάνε στο κάτω μέρος της στρατόσφαιρας, πάνω από τα 10Κm. Εύλογο είναι ότι επικρατούν εντελώς διαφορετικές συνθήκες σε κάθε 'όροφο' της ατμόσφαιρας.
Ο φίλος σου, παρ'όλο που νομίζει και συμπεριφέρεται σαν να είναι ακόμα στο στρατό, έχει δίκιο εδώ. Το πιο άμεσο παράδειγμα (που παραδόξως κανείς δεν σκέφτεται) είναι οι ψεκασμοί αντιχαλαζικής προστασίας.
Αυτό που αναφέρει ο Eddie είναι επίσης αλήθεια: http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8587725.stm
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τα 'chemtrails' στην πραγματικότητα είναι πάγος.ΔΕΝ παράγονται από τους κινητήρες αλλά από τα φτερά. Η διαφορά πίεσης μεταξύ του επάνω και του κάτω μέρους των φτερών υγροποιεί την υγρασία του αέρα και, λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας σε αυτά τα ύψη, τελικά δημιουργείται ένα στρώμα πάγου.
Έλα; Mπερδεύεσαι νομίζω...
Contrail:
4 κινητήρες-4 διακριτά contrails
Wingtip vortices
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ