-
Ανανεώθηκε και μεγάλωσε το Modus στην έκδοση Grand.
Δε μου αρέσει ιδιαίτερα απο εμπρός και πίσω θα προτιμούσα να μη μοιάζει με Skoda λόγω των φαναριών.
Το Modus και το Grand Modus. Το εσωτερικό. -
Δε μου αρέσει ιδιαίτερα απο εμπρός και πίσω θα προτιμούσα να μη μοιάζει με Skoda λόγω των φαναριών.
Χάλια!
Χαλάσαν και τα πίσω όμορφα φανάρια και όντως μοιάζει με Skoda! -
Πίσω τρώγεται, τα μπροστά φανάρια ομως ειναι άθλια!
-
Εμένα πάντως μου θυμίζει Nissan ... Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε πως τέτοια μούρη θα 'χει μόνο η ακριβή (Initiale ) έκδοση, που ούτως ή άλλως δεν μας πολυενδιαφέρει . Σημείο προσοχής κατά τη γνώμη μου: ο χώρος αποσκευών των 410 λίτρων, σε συνδυασμό με το συγκρατημένο μήκος των 4,034 μέτρων. Meriva και (νέο) Jazz ο στόχος ;...
Υ.Γ.: ιταλικό άρθρο εδώ.
-
Η μάσκα δεν μου αρέσει, τα πίσω φώτα (Skoda, πού είσαι High-Fidelity) δεν μου αρέσουν, το εσωτερικό δεν μου αρέσει. Το εγχείρημα μεγέθυνσης πάντως μου αρέσει. Το project Modus θα μπορούσε να γίνει πολύ-πολύ καλύτερο πάντως από την αρχή μέχρι το τέλος, αν έβαζαν λίγο το μυαλό τους να δουλέψει. Ελπίζω ότι στο επόμενο μοντέλο όταν βγει, θα έχουν λίγο περισσότερο στο μυαλό τους το 4L.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η μάσκα δεν μου αρέσει, τα πίσω φώτα** (Skoda, πού είσαι High-Fidelity) **δεν μου αρέσουν, το εσωτερικό δεν μου αρέσει. Το εγχείρημα μεγέθυνσης πάντως μου αρέσει. Το project Modus θα μπορούσε να γίνει πολύ-πολύ καλύτερο πάντως από την αρχή μέχρι το τέλος, αν έβαζαν λίγο το μυαλό τους να δουλέψει. Ελπίζω ότι στο επόμενο μοντέλο όταν βγει, θα έχουν λίγο περισσότερο στο μυαλό τους το 4L.Από πάνω!
-
Σε είδα ρε! Εννοώ πώς και δεν πήγες να τους στο σχεδιαστικό κέντρο της Renault!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σε είδα ρε! Εννοώ πώς και δεν πήγες να τους στο σχεδιαστικό κέντρο της Renault!Α, έχεις δίκιο! Θα πάρω κιόλας ένα Fissler τηγάνι, γερό , βαρύ, γερμανικό και θα τους
Και να μάθουν να σχεδιάζουν επιτέλους! -
+Seat
-
καντε στην ακρη ρε να το δω και γω,να πω τη γνωμη μου!
Για να δουμε,modus,modus δε μου λεει κατι.Εχει περισσοτερες πωλησεις απο το fox?
-
Εγκαθετοι στην πλειψηφια σας οπως παντα αλλωστε για τα ρενω!
Θα συμφωνίσω παντως για τα σκοντα πισω φαναρια! -
θα θελα πολυ να το οδηγω αυτο το αμαξι...Βραδυ Παρασκευης να το cruisarω στη Θεσσαλονικη.Να περναω αργα μπροστα απο τη Φιλοσοφικη.
Να με βλεπουν τα γκομενακια και να χαζευουν με την κουρσα μου.Ο αερας να μου παιρνει τα μαλλια(εχω μια μικρη τριχοπτωση) και το woofer πισω να βαραει 'Bitch get in my car' απο 50c.
Και ξαφνικα να κατεβαζω ταχυτητα και να φευγω με ξερογκαζο.Και να σκεφτομαι'Μπραβο σου Ρενω που μας κανεις μαγκες με τ'ααξια σου...'
-
Πάντως το οικογενειακό Modus 1.4 είναι το αμάξι που προτιμώ για τις μετακινήσεις μου εντός Αττικής. Είναι ήσυχο, υπερβολικά άνετο ενώ 4 μαντραχαλάδες κάθονται άνετα (οι δύο πίσω σταυροπόδι). Άπειρες θήκες και ευκολίες ενώ λόγω της ψηλής θέσης οδήγησης έχεις άπλετη ορατότητα. Γέρνει αλλά στρίβει σαν γνήσιο Renault ενώ είναι το πρώτο και ένα απο τα λίγα 5στερα supermini. ( http://www.youtube.com/watch?v=P0XPbydQPIo ). Όλα αυτά με τις εξωτερικές διαστάσεις του παλιού clio.
Τι θα ήθελα να έχει? Τον 1.6 κινητήρα (ο 1.4 είναι οριακός και θέλει ώρα για να πάρει φόρα), ένα καλύτερο τιμόνι και την πανοραμική οροφή. Τότε θα ήταν για μένα το καλύτερο αυτοκίνητο για μέσα στην πόλη.
Γι' αυτό λίγα τα λόγια σας για το Modus
-
το αυτοκινητο εξω κυκλοφορει και εχει πουλησει..
τα φωτα ειναι ασχημα πλεον, ειδικα αυτα απο το τελειωμενο φαμπια..
-
To Modus ΔΕΝ έχει πουλήσει ούτε μέσα, ούτε έξω, παρότι είναι υπέροχο. Οι φήμες μάλιστα έλεγαν κάποαι περίοδο ότι θα διακοπεί η παραγωγή του εντελώς. Μου κάνει εντύπωση που επιμένουν, με ένα τόσο κακό μάλιστα facelift. Το Grand πάντως έχει νόημα γιατί θα λύνει κάποια από τα προβλήματα του υπάρχοντος σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
@νδρέας
-
δε ξερω για νουμερα αλλα το μοντους το βλεπεις ανετα σε ιταλια γαλλια (και νομιζω οτι ειχα δει αρκετα σε τσεχια)...
ειδικα στην ιταλια ειχα δει περισσοτερα τετοια παρα κλιο (εκτος αν ειχε συναντηση το μοντους κλαμπ στη φλωερεντια)
-
Εγω το χω δει ανετα και στη Μπουργκινα Φασο
-
εκει ηταν το περσινο μιτινγκ!
Renault Modus facelift & Grand Modus