-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Youtube VideoΤι αμαξάρες, ρε παιδιά, είν'τούτες...
Όπως λέει και ο Τζέρεμυς, εδώ βλέπεται έναν νέο πιθανό ορισμό της παράνοιας: Να μπορεί να αγοράσει κάποιος αυτό το αυτοκίνητο και να αγοράζει κάτι άλλο!Πωλείται 19.200; δεν φαίνονται πολλά...
-
-
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Συγγνώμη αλλά είναι σα να μου βάζετε Εφη Σαρρή μετά από κοντσέρτο Τσαϊκόφσκυ.... Είναι δυνατόν, αγαπητέ (είσαι και αλφίστας), μετά την Superleggera να μου βάζεις το φορτηγό! Μπα παναϊα μ παναϊα μ...
Συνηθως αφήνουμε να περάσουν 3-4 μέρες πρωτού ποστάρουμε μετά από τέτοια αυτοκίνητα... -
Γιαυτό έρχομαι εγώ να ανεβάσω το επίπεδο!
αυτό είναι το κεντρικό μέρος του προφυλακτήρα στο οποίο μπαίνουν οι πινακίδες. Το βρήκα καινούργιο (ebay φυσικά...) ...καμία ιδέα/πατέντα για να μην ανοίξω τρύπες για τις πινακίδες?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Συγγνώμη αλλά είναι σα να μου βάζετε Εφη Σαρρή μετά από κοντσέρτο Τσαϊκόφσκυ.... Είναι δυνατόν, αγαπητέ (είσαι και αλφίστας), μετά την Superleggera να μου βάζεις το φορτηγό! Μπα παναϊα μ παναϊα μ...
Συνηθως αφήνουμε να περάσουν 3-4 μέρες πρωτού ποστάρουμε μετά από τέτοια αυτοκίνητα... -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αυτό είναι το κεντρικό μέρος του προφυλακτήρα στο οποίο μπαίνουν οι πινακίδες. Το βρήκα καινούργιο (ebay φυσικά...) ...καμία ιδέα/πατέντα για να μην ανοίξω τρύπες για τις πινακίδες?και οι δύο τρύπες που ήδη έχει τι είναι; δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις;
-
Ο χρήστης ALFAMAN έγραψε:
**Θα θελα να μου πειτε ενα συνεργειο **να παει ενας γνωστος την κουκλα της παρακατω φωτογραφιας! Αν δεν θελετε να πειτε δημοσια εστω με pm για να μην θεωρηθει διαφημισηΥπάρχει και αυτή η δύσκολη ερώτηση προς απάντηση, πέρα από τις συγκρίσεις με τον Τσαικόφσκι.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
**Θα θελα να μου πειτε ενα συνεργειο **να παει ενας γνωστος την κουκλα της παρακατω φωτογραφιας! Αν δεν θελετε να πειτε δημοσια εστω με pm για να μην θεωρηθει διαφημιση
Υπάρχει και αυτή η δύσκολη ερώτηση προς απάντηση, πέρα από τις συγκρίσεις με τον Τσαικόφσκι.....
Το υπ.αριθμ. 1831 είναι εξαιρετικό ... να ψάξει να τον βρει να τον ρωτήσει, σίγουρα θα ξέρει καλά την αγορά αυτός!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
**Θα θελα να μου πειτε ενα συνεργειο **να παει ενας γνωστος την κουκλα της παρακατω φωτογραφιας! Αν δεν θελετε να πειτε δημοσια εστω με pm για να μην θεωρηθει διαφημιση
Υπάρχει και αυτή η δύσκολη ερώτηση προς απάντηση, πέρα από τις συγκρίσεις με τον Τσαικόφσκι.....
Το υπ.αριθμ. 1831 είναι εξαιρετικό ... να ψάξει να τον βρει να τον ρωτήσει, σίγουρα θα ξέρει καλά την αγορά αυτός!
το 1831 ειναι μαλλον αριθμος πινακιδας Ι.Ο ε?
το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει ερθει απο το εξωτερικο και εβγαλε πινακιδες Ι.Ο κατευθειαν.. ο γνωστος μου δεν εχει καμια σχεση με ιστορικα οποτε δεν ξερει κανεναν στην αγορα ουτε εχει σχεσεις με λεσχες κ.τ.λΜπορει καποιος να βοηθησει απο εδω, και να προτεινει εναν καλο μηχανικο γιατι το αμαξι εχει προβλημα...
-
ο αριθμος ΙΟ1081 δηλωνει οτι το οχημα εχει ερθει στην ελλαδα πριν τουλαχιστον 2-3 χρονια
σε αυτο το διαστημα δεν εκανε τιποτα, δεν μετακινηθηκε, δεν εμαθε κατι γιαυτο?σορρυ που ρωταω ετσι...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ο αριθμος ΙΟ1081 δηλωνει οτι το οχημα εχει ερθει στην ελλαδα πριν τουλαχιστον 2-3 χρονια
σε αυτο το διαστημα δεν εκανε τιποτα, δεν μετακινηθηκε, δεν εμαθε κατι γιαυτο?σορρυ που ρωταω ετσι...
οντως το αυτοκινητο ηρθε πριν 3 χρονια. ολα αυτα τα χρονια ηταν μεσα σε γκαραζ και δεν βγηκε ποτε εξω! μονο μια φορα για να παει σε αλλο γκαραζ
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
αυτό είναι το κεντρικό μέρος του προφυλακτήρα στο οποίο μπαίνουν οι πινακίδες. Το βρήκα καινούργιο (ebay φυσικά...) ...καμία ιδέα/πατέντα για να μην ανοίξω τρύπες για τις πινακίδες?
και οι δύο τρύπες που ήδη έχει τι είναι; δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις;
όχι, εκεί βιδώνουν τα 2 ακραία τμήματα του προφυλακτήρα
-
Ο χρήστης ALFAMAN έγραψε:
οντως το αυτοκινητο ηρθε πριν 3 χρονια. ολα αυτα τα χρονια ηταν μεσα σε γκαραζ και δεν βγηκε ποτε εξω! μονο μια φορα για να παει σε αλλο γκαραζ
Τη Κυριακή που θα συναντήσω κάποια 'Αμερικανάκια' θα τους ρωτήσω.
Είχα ακούσει ότι υπάρχει ένα συνεργείο αυθεντία σε τέτοια αυτοκίνητα.
Κάπου στην Αθήνα.
Θα μάθω και θα σου πω -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Κάπου στην Αθήνα.
Θα μάθω και θα σου πωΣε ευχαριστω! περιμενω post σου...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Κάπου στην Αθήνα.
Θα μάθω και θα σου πωΣτα Σεπόλια έχω πετύχει ένα τέτοιο συνεργείο όπου έξω είναι πλήθος αμερικάνικων οχημάτων με ανοιχτά καπώ και η διακόσμηση του συνεργείου καθαρά αμερικάνικη (αμερικάνικες πινακίδες κυκλοφορίας, μηχανικά μέρη και αξεσουάρ αμερικάνικων αυτοκινήτων κτλ). Αν περάσετε ένα πρωί καθημερινής θα τα συναντήσετε και εσείς. Και μιλάμε για κάθε είδους οχήματα. Από jeep μέχρι cadillac κάμπριο, pontiac σπορ, Chevy κτλ. όλα προηγούμενων δεκαετιών.
Είναι ένα στενό πάνω από τη Δυρραχίου νομίζω (είναι παράλληλο με αυτή, πρέπει να λέγεται Αυλώνος αν δεν κάνω λάθος) και σχηματίζει μια μικρή πλατεία εκεί.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αυτό είναι το κεντρικό μέρος του προφυλακτήρα στο οποίο μπαίνουν οι πινακίδες. Το βρήκα καινούργιο (ebay φυσικά...) ...καμία ιδέα/πατέντα για να μην ανοίξω τρύπες για τις πινακίδες?Μερικές ιδέες για εφαρμογή της πινακίδας στoν προφυλακτήρα:
- Blue tack
- Τσίχλα
- UHU
- Μαγνητάκια
και.... - Ανοίγεις δύο τρύπες κάθετα σε κάθε μεριά της πινακίδας με απόσταση μερικών εκατοστών μεταξύ τους. Περνάς μέσα από τις τρύπες πλαστικές χειροπέδες τύπου 'γκουαντανάμο', στη συνέχεια τυλίγεις και τον προφυλακτήρα και σφίγγεις δυνατά. Έτοιμο.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μερικές ιδέες για εφαρμογή της πινακίδας στoν προφυλακτήρα:
- Blue tack
- Τσίχλα
- UHU
- Μαγνητάκια
και.... - Ανοίγεις δύο τρύπες κάθετα σε κάθε μεριά της πινακίδας με απόσταση μερικών εκατοστών μεταξύ τους. Περνάς μέσα από τις τρύπες πλαστικές χειροπέδες τύπου 'γκουαντανάμο', στη συνέχεια τυλίγεις και τον προφυλακτήρα και σφίγγεις δυνατά. Έτοιμο.
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αυτό είναι το κεντρικό μέρος του προφυλακτήρα στο οποίο μπαίνουν οι πινακίδες. Το βρήκα καινούργιο (ebay φυσικά...) ...καμία ιδέα/πατέντα για να μην ανοίξω τρύπες για τις πινακίδες?Γιατι να μην ανοίξεις τρύπες?
Σκέφτεσαι να το βάλει πάνω στο ΑΜΙ και αν σφίξουν τα οικονομικά σου, να το ξαναβγάλεις για πουλημα σαν 'NEW' στο ebay?Tι απατεώνες είστε εσείς οι Γάλλοι βρε παιδάκι μου
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#5]