-
Πού στο διαδίκτυο είδες αυτές τις ιπποδυνάμεις; Είναι απολύτως λάθος αυτά τα νούμερα που λες και μην επιμένεις.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
http://users.sch.gr/symfo/sholio/ekthesi/stixi.htmΜε προλαβες
Austin Mini 850
848 cc
34.5 PS / 34 bhp / 25.4 kW @ 5500 rpm
0-96 km/h in 24.90 seconds
Τελικη 116 km/h / 72 mph1978 Mini 1000
998 cc
39.5 PS / 39 bhp / 29.1 kW @ 4750 rpmΓια να πιασεις 180 χλμ/ωρα με ενα Μινι, θελεις ενα καλο μοτερ1300αρι+μακρυ κιβωτιο.
Πού στο διαδίκτυο είδες αυτές τις ιπποδυνάμεις; Είναι απολύτως λάθος αυτά τα νούμερα που λες και μην επιμένεις.
- απειρο
-
Πηγα σημερα το πρωι και ειδα τα χαρτια του κινητηρα που εχουμ το 1000αρι και τελικα εχετε δικιο τοσα ειναι αλογα οπως και του μαμα 850αρι που ρωτησα τον πατερα μου και μου ειπε παλι τα ιδια αλογα που λετε και εσεις,και τοτε που κατεβαζε τα 180 χλμ ηταν τελικα με 1300αρι με διπλα καρμπυρατερ webber και αλλα πολλα .Αλλα πανω απο ολα εγω εγραψα το μηνυμα αυτο οχι για να πω για την ταχυτητα αλλα για το ιστορικο αυτο μοντελο,που εχει τραβηξει τοσα πολλα απο τον πατερα μου και τους φιλους του αλλα και απο μενα τα τελευταια χρονια(ειδικα απο μενα τοτε με τον 1300αρι)και ακομα αντεχει εδω και 34 χρονια και το αυτοκινητο δεν λεει τιποτα.Οκ για να πουμε ομως και την αληθεια ειχε την απεριγραπτη φροντιδα του πατερα μου και δικια μου τα τελευταια χρονια,ειχαμε τον φιλο του πατερα μου που εχει συνεργειο και ειδικευεται για μινι (ετρεχε και σε αγωνες με αυτο)και ευτυχως επεσε σε χερια που ξερουν απο αυτοκινητα(του πατερα μου-και τωρα σε μενα που μαθαινω).Το αυτοκινητο αυτο ειναι δυσκολο στην οδηγηση και αρκετα ιδιοτροπο και ευτυχως που εκανα σε αυτο τα πρωτα μου βηματα στην αυτοκινηση,ακομα θελει αρκετη φροντιδα και αν θελετε και λεφτα,γιατι βγαζει προβληματα ευτυχως εμεις ξερουμε απο αυτοκινητα και τα κανουμε μονοι μας ή παμε ακομα και στον φιλο του πατερα μου που του τα κανει σχεδον τσαμπα,και ανταλλακτικα παλι τσαμπα .Εγω αυτα ηθελα να θιξω και οχι την γρηγοραδα ή ποσα χλμ κατεβαζει,αλλα την αντοχη του σε χρονο,την καπως αξιοπιστια του για αμαξι 34 χρονων και την οδικη του συμπεριφορα και κρατηματα που ειναι καταπλικτικα για οδηγους που ξερουν απο αμαξια.
-
Μπραβο που εχετε πατερας-υιος τοση μεγαλη αγαπη για τα Μινι και το χαιροσαστε μαζι. Μπραβο παλι που εχετε τοσο καλο φιλο μηχανικο που σας επισκευαζει τοαυτοκινητο τοσο καλα και σχεδον δωρεαν. Σπανια πραγμα.
Υπαρχει και αυτο το φορουμ για τα παλια μινακια. Γινονται συναντησεις που και που και μαζευομαστε αρκετοι.
http://historic-mini.gr/forum/index.phpΑν θες ανεβασε καμμια φωτο απο το αυτοκινητο να το θαυμασουμε.
-
Ευχαριστω συμφορουμιτη ronnie για τα λογια σου.Αν γινεται μπορεις να μου πεις ή οποιοι ξερετε πως ανεβαζουμε φωτογραφιες ωστε να βγαλω το μινι και να τις ανεβασω για να τις δειτε?
-
Ο χρήστης panosbp13 έγραψε:
Ευχαριστω συμφορουμιτη ronnie για τα λογια σου.Αν γινεται μπορεις να μου πεις ή οποιοι ξερετε πως ανεβαζουμε φωτογραφιες ωστε να βγαλω το μινι και να τις ανεβασω για να τις δειτε? -
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
http://www.wix.com/austinbeachcar/register#!το ονειρο καθε μινακια, οι υπολοιποι μπορουμε να τα καψουμε!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
το ονειρο καθε μινακια, οι υπολοιποι μπορουμε να τα καψουμε!!!
Τελικά 8 έχουν 'ανακτηθεί' παγκοσμίως?
Σας εχω πει οτι το συγκεκριμένο Ελληνικό το εβλεπα επι πολλά χρόνια και δεν του ειχα δωσει καμια σημασία ?
Είμαι όμως πολύ χαρούμενος που πηγε στα πλεον κατάλληλα χέρια -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
το ονειρο καθε μινακια, οι υπολοιποι μπορουμε να τα καψουμε!!!
κατω τα χερια σου απο το κλαμπμαν!
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
το ονειρο καθε μινακια...
Ναι, με σπόρτσπακ, μωβ - πράσινη πέρλα, μπουριά DTM, εϊντζελ άϊς ...
Μπράβο για το ρέτζιστερ!
και τετραπετάλουδο (fourbutterflied) με καρούμπαλο...
Ευτυχώς που ο Γιον δεν είναι ο κάθε μινάκιας...
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Ναι, με σπόρτσπακ, μωβ - πράσινη πέρλα, μπουριά DTM, εϊντζελ άϊς ...
...ξεχασες τα τεραστια μπακετ σε λευκο δερμα, ξυλινο ταμπλο λουστρο γεματο οργανα και CD player, φιμε τζαμια, λευκα πισω φωτα,.....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
και τετραπετάλουδο (fourbutterflied) με καρούμπαλο...
Α, όλα κι όλα, το οχτάπορτο (με ή χωρίς καρούμπαλο...) είναι εποχής και ως εκ τούτου έχει κάποια θέση στην ιστορία.
-
μη με πιεζετε, δεν θελω και πολυ για να κανω μια ''σκουπα'' στο γκαραζ.....μ ολους αυτους τους καφρους που εχουν γινει μινακιδες και βρισκομαστε στις συναντησεις.....
μηνες γυριζει στο μυαλο μου....
αντε καλη χρονια! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μη με πιεζετε, δεν θελω και πολυ για να κανω μια ''σκουπα'' στο γκαραζ..... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μη με πιεζετε, δεν θελω και πολυ για να κανω μια ''σκουπα'' στο γκαραζ.....μ ολους αυτους τους καφρους που εχουν γινει μινακιδες και βρισκομαστε στις συναντησεις.....
μηνες γυριζει στο μυαλο μου....
αντε καλη χρονια!αααα ρε τι κανει η ιουλια...ερωτας
-
Να και το μινι που εχει ο πατερας μου απο το 1978 εδω και 34 χρονια δηλαδη με τον χιλιαρι κινητηρα και ολα τα εξτρα και βελτιωσιμα βγαλμενα ωστε να ειναι οσο γινεται οικονομικο με την παλια εξατμιση και οπως βλεπεται ακρως σε οικογενειακη κατασταση αφου ειναι το μοναδικο μας αυτοκινητο που κανει τα παντα.Ελπιζω να σας αρεσει .
-
Ωραιο το Μινακι. Τι ζαντες φοραει. 10αρες?
-
Ναι τις 10αρες ζαντες φοραει.
-
Παιδια εσεις τι λαστιχα φορατε στο μινι σας (10αρες ζαντες εχουμε)και ποια προτεινεται επειδη απαιτειται αλλαγη λαστιχων και εμεις φοραγαμε και φοραμε yokohama και δεν βρισκουμε.
Classic Mini forum