-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
κοιτα ψαχνω για μινι εδω και 3 μηνες και δεν εχω δει ουτε ενα καλο , περαν απο ενα μοντελο 2000 το οποιο ειναι πανακριβο.καταλαβαινω ποσοδυσκολο ειναι..
επισης επειδη μαρεσει το sportspack πολυ και μαρεσενα ειναι και γνησιο το αμαξι οπως εβγαινε απο την μανα του, καταληγουμε στο να παρω μοντελο 97 και πανω !!! το θεμα ειναι οτι και ενα καλο να βρεις τα σαπισματα αργα η γρηγορα θα εμφανιστουν αποτι καταλαβα αν κυκλοφορει καθε μερα.. κανω λαθος ? μπορει να αποφευχθει αυτο ?σας ευχαριστω πολυ !!!!!
όπα φίλε μου εδώ μιλάμε για ιστορικά και εσύ έχεις ξεφύγει 10ετιες μπροστά και μιλάς για γερμανικά κονσερβοκούτια.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κοιτα ψαχνω για μινι εδω και 3 μηνες και δεν εχω δει ουτε ενα καλο , περαν απο ενα μοντελο 2000 το οποιο ειναι πανακριβο.καταλαβαινω ποσοδυσκολο ειναι..
επισης επειδη μαρεσει το sportspack πολυ και μαρεσενα ειναι και γνησιο το αμαξι οπως εβγαινε απο την μανα του, καταληγουμε στο να παρω μοντελο 97 και πανω !!! το θεμα ειναι οτι και ενα καλο να βρεις τα σαπισματα αργα η γρηγορα θα εμφανιστουν αποτι καταλαβα αν κυκλοφορει καθε μερα.. κανω λαθος ? μπορει να αποφευχθει αυτο ?σας ευχαριστω πολυ !!!!!
όπα φίλε μου εδώ μιλάμε για ιστορικά και εσύ έχεις ξεφύγει 10ετιες μπροστά και μιλάς για γερμανικά κονσερβοκούτια.
Μα ο φιλος λεει για τις τελευταιες εκδοσεις του κλασσικου Mini που εβγαζε η Rover μεχρι το 2000, δεν λεει για το νεο Mini της BMW
-
τι έβγαζε η rover συγνώμη η honda ήθελα να πω.
-
μαλλον εχετε μπερδευτει...δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βρεις καλο κ γνησιο μινακι ... και ενα σαλονι να θελει η ενα ταμπλο γιατι συνηθως βαζουν κατι ξυλινα.. και στη τελικη παλιο αυτοκινητο παιρνουμε ας αφιερωσουμε λιγο χρονο κ χρημα να το κανουμε σωστο .. φτανει να εχει καλες βασεις....
3 αυτοκινητα.. που αξιζουν με
μια προχειρη ματια...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1583652/
-
τι έβγαζε η rover συγνώμη η honda ήθελα να πω....και BMW απο το 94 εως το 2000. Για το Mini Mk VII λεω, ενταξει μπορει να ηταν η μερα με την νυχτα σε σχεση με τις πρωτες γενιες αλλα δεν ηταν και εντελως ασχετα οπως με το νεο Mini της BMW του 2001
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
μαλλον εχετε μπερδευτει...δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βρεις καλο κ γνησιο μινακι ... και ενα σαλονι να θελει η ενα ταμπλο γιατι συνηθως βαζουν κατι ξυλινα.. και στη τελικη παλιο αυτοκινητο παιρνουμε ας αφιερωσουμε λιγο χρονο κ χρημα να το κανουμε σωστο .. φτανει να εχει καλες βασεις....3 αυτοκινητα.. που αξιζουν με
μια προχειρη ματια...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1583652/
έχω βάλει στο σαφάρι την δεύτερα την φώτο ενος mini που είναι στην Χαμοστερνας και πωλείτε.
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
......http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1610937/......Αυτο ειδικα ειναι
To χρωμα ειναι british racing green; -
εξωτερικα φαίνονται καλα κ τα 3,
το κλαμπι με ανοιχτο το καπω ηδη διακρίνονται οι πρωτες πατεντες....με τη τρομπα βενζινης πανω στο ψυγειο!!!!!!
το πρασινακι λεει 'αυθεντικός κινητήρας εργοστασίου' δλδ απο το 1975 εχει να ανοιχτει.....
αρα θα θελει πολυ συντομα μια σειρα ελατηρια ..........τουλαχιστον!αν σηκωσουμε τα κ πατακια θα δουμε περισσοτερα......
-
ναι αναφερομαι στα κλασσικα μινι παντα. οχι στα καινουρια. γιατι γερμανικα κονσερβοκουτια ρε παιδια ? δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο. ισα ισα ....
-
αυτο ας πουμε ? τι ειναι ? χαλια ? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1269080/
ασχετα που ζηταει τα μαλια της κεφαλης του
-
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
εξωτερικα φαίνονται καλα κ τα 3,
το κλαμπι με ανοιχτο το καπω ηδη διακρίνονται οι πρωτες πατεντες....με τη τρομπα βενζινης πανω στο ψυγειο!!!!!!ειναι γεγονος, οτι αν καποιος θελει με το ''καλημερα'' να μην βλεπει τετοια κολπα κατω απ το καπω του, πρεπει να δωσει πολλα χρηματα, η να ψαχνει για χρονια
το πρασινακι λεει 'αυθεντικός κινητήρας εργοστασίου' δλδ απο το 1975 εχει να ανοιχτει.....
αρα θα θελει πολυ συντομα μια σειρα ελατηρια ..........τουλαχιστον!αν σηκωσουμε τα κ πατακια θα δουμε περισσοτερα......
το οτι εχει τον αυθεντικο του κινητηρα, δεν σημαινει οτι θελει επισκευη η οτι δεν εχει ανοιχτει
-
το οτι εχει τον αυθεντικο του κινητηρα, δεν σημαινει οτι θελει επισκευη η οτι δεν εχει ανοιχτει[/quote]
τι εννοει ο ποιητης λεγοντας αυθεντικος κινητηρας?
οτι ειναι a-series ή οτι εχει να ανοιχτει απο το 1975?
γιατι μετα απο 36 χρονια ενα καημενο 850 μαλλον τα εχει φαει τα ψωμια του κ μετραει ωρες, εκτος αν το ειχε κλεισμενο για πολλααααα χρονια σε γκαραζ οποτε μιλαμε για χειροτερες φθορες λογω μακρας ακινησιας.τεσπα αν δε το δεις απο κοντα κ να σου εξηγησει τι εννοει, μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε
-
οτι πληρωσεις παιρνεις ...!!! και ξαναλεμε οταν λεμε κινητηρας της μανας του δεν σημαινει οτι δεν εχει ανοιχτει ποτε η δεν εχει κανει επισκευες... σε πληροφορω οτι υπαρχουν μινι που εχουν κανει επισκευη καπακιου μονο και πανε ακομα...και σβελτα κιολλας...
δυστηχως για μινι μετα το 1980 δεν μπορω να σε βοηθησω με το αν ειναι καλη βαση.. η οχι.. -
γιατι μετα απο 36 χρονια ενα καημενο 850 μαλλον τα εχει φαει τα ψωμια του κ μετραει ωρες, εκτος αν το ειχε κλεισμενο για πολλααααα χρονια σε γκαραζ οποτε μιλαμε για χειροτερες φθορες λογω μακρας ακινησιας.στο ενα μινακι μου(μαρκ1 998 του 1964) ο κινητηρας ειναι αυθεντικος (ο δικος του) εχει κανει μια επισκευη προ 10ετιας και ενα συμπλεκτη προ 4ετιας, και ειναι ακομα αψογο
σε ενα αλλο μινακι μου (clubman 850 1969-70) ο κινητηρας ειναι επισης ο αυθεντικος (ο δικος του) δειχνει υγιεστατος και δεν εχει σημαδια ''ανοιγματος'' της τελευταιας 10ετιας
σε αντιθεση μ ενα 1275, απο φουλ ριμπιλντ, που εσκασε στα μεγαρα μετα απο 9 γυρους
με τα παραπανω θελω να πω, οτι ολα ειναι ρευστα, για μινι μιλαμε.....
-
αυτο ας πουμε ? τι ειναι ? χαλια ? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1269080/ασχετα που ζηταει τα μαλια της κεφαλης του
αυτο τελλικα τι λεει ?
επισης υπαρχει τροπος να αποφευχθουν οι σκουριες αν χρησιμοποιειται καθε μερα ?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
γιατι μετα απο 36 χρονια ενα καημενο 850 μαλλον τα εχει φαει τα ψωμια του κ μετραει ωρες, εκτος αν το ειχε κλεισμενο για πολλααααα χρονια σε γκαραζ οποτε μιλαμε για χειροτερες φθορες λογω μακρας ακινησιας.στο ενα μινακι μου(μαρκ1 998 του 1964) ο κινητηρας ειναι αυθεντικος (ο δικος του) εχει κανει μια επισκευη προ 10ετιας και ενα συμπλεκτη προ 4ετιας, και ειναι ακομα αψογο
σε ενα αλλο μινακι μου (clubman 850 1969-70) ο κινητηρας ειναι επισης ο αυθεντικος (ο δικος του) δειχνει υγιεστατος και δεν εχει σημαδια ''ανοιγματος'' της τελευταιας 10ετιας
σε αντιθεση μ ενα 1275, απο φουλ ριμπιλντ, που εσκασε στα μεγαρα μετα απο 9 γυρους
με τα παραπανω θελω να πω, οτι ολα ειναι ρευστα, για μινι μιλαμε.....
στο 1275 που εσκασε ο κινητηρας δεν ηταν αυθεντικος?
-
επισης υπαρχει τροπος να αποφευχθουν οι σκουριες αν χρησιμοποιειται καθε μερα ?
πολλοι τροποι,
μολλις το παρεις πας για ενα check up k φρεσκο πισσαρισμα απο κατω κ ελεγχο καθε φθινόπωρο! -
σε αλλο μινι θα ηταν αυθεντικος, αλλα σ αυτο που τον φορουσε, οχι δεν ηταν
λες γιαυτο να εσκασε? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
λες γιαυτο να εσκασε?παρεξηγήθηκε η καρότσα που της άλλαξες κινητήρα και τον έσκασε.
μου χάλασες και τα πλάνα μου, και σου είχα πει μην τρέχεις. -
λες γιαυτο να εσκασε?παρεξηγήθηκε η καρότσα που της άλλαξες κινητήρα και τον έσκασε.
μου χάλασες και τα πλάνα μου, και σου είχα πει μην τρέχεις.στο 1275 που εσκασε ο κινητηρας δεν ηταν αυθεντικος?
λες γιαυτο να εσκασε?ειναι αυτο που λενε με το ζορι παντρεια δε γινετε!?!?
υ.γ.δε πατε καλα εσεις οι δυο!!!!
Classic Mini forum