-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Θα πάω για απονεύρωση στον άνω δεξιό κυνόδοντα σε λίγο...
περαστικά μου...Άουτς!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
περαστικά μου...Άουτς!
- 1
...και περαστικα
pjathan
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
περαστικά μου...Περαστικά. Με την ένεση δεν θα καταλαβαίνεις και πολλά και για αρκετές ώρες μετά θα είσαι ΟΚ. Θα πάρεις κανα παυσιπονάκι και θα είσαι μια χαρά.
Καλησπέρα σας κύριοι -
Να πω κι εγω τον πονο μου μιας και μιλαμε για δοντια. Ειχε βαλει η γυναικα μου μια γεφυρα πριν 2 μηνες. Πληρωσαμε 550 ευρω.
Πριν τρεις μερες τρομεροι πονοι στο δοντι - απονευρωμενο - που πατουσε η γεφυρα. Δυστυχως το δοντι εκεινο υποτροπίασε και επρεπε να βγει. Αποτελεσμα, η γεφυρα για πεταμα, πρεπει να μπει τωρα μια αλλη. Για κοστος δεν λεω τιποτα. Ενταξει δεν λεω αφου ετσι επρεπε να γινει τί να κανουμα αλλα τετοια ατυχια ρε παιδι μου; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
περαστικά μου...Περαστικά. Με την ένεση δεν θα καταλαβαίνεις και πολλά και για αρκετές ώρες μετά θα είσαι ΟΚ. Θα πάρεις κανα παυσιπονάκι και θα είσαι μια χαρά.
Καλησπέρα σας κύριοιΠάντως στην πρώτη επίσκεψη που καθάρισε την τεριδόνα με τον τροχό μια χαρά το καταλάβαινα όταν ακουμπούσε στο νεύρο μου. και έκανε και διπλή ένεση.
-
Mάλλον είσαι ευαίσθητος στον πόνο. Για απονεύρωση νομίζω είναι πιο δυνατή. Εγώ έχω κάνει στον τελευταίο γομφίο επειδή το κατέστρεψε ένας στραβός φρονιμήτης που έβγαινε πάνω στην ρίζα του. Αν σου καθάρισε το δόντι που είναι για απονεύρωση λογικό πάντως να πονούσες. Γενικά στην αρχή πονάς λίγο αλλά μετά είσαι ΟΚ. Τουλάχιστον έτσι έγινε με μένα
-
-
Κομματάρα εγκάθετε!!! Και το υπονοούμενο το περναω στο ντούκου!
-
-
στο 1,43-1,44 το δολαριο...γιατι πεφτει συνεχεια; τι σημαινει αυτο για την αμερικανικη οικονομια; λετε να βαρεσει κανα κανονι αποτομα;
-
μας συμφέρει γιατί αγοράζουμε πιο πολύ πετρέλαιο έτσι. Αλλά και πάλι ακριβά το χουμε
-
-
-
βρέχει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βρέχει γκολ4 τελικά.
-
Σκατά.
Και δεν εννοώ για το ποδόσφαιρο.
-
Τι έγινε ρε Νικόλα;
Πάντως +1...
-
Κουράστηκα με τα νοσοκομεία βρε Κωνσταντίνε...
-
Ναι, σε γ@μάει η φάση αυτή... Εγώ είχα πάθει κατάθλιψη σε αντίστοιχη περίπτωση από αυτά.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κουράστηκα με τα νοσοκομεία βρε Κωνσταντίνε...
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68