-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο aserf εχει τιπο..δε δικαιουται επειδη ειναι τυπικος...Κακέ άνθρωπε
Παρεπιπτόντως, θα μπορούσα να οδηγώ BMW 320 coupe μοντέλο 1992 τώρα, όταν όμως το προσέφερε ως bonus το αφεντικό του πατέρα μου στον πατέρα μου αντί 3 εκ δραχμών το 1996 αρνήθηκε ευγενικώς γιατί ήταν λέει 3-θυρο και δε θα χωρούσαμε οικογενειακώς
Αυτά που κάναμε εμείς ήταν στα 25 ευρώ, αλλά δεν το ψάξαμε και πολύ είναι η αλήθεια επειδή είχαμε 3-4 μέρες μέχρι την συνάντηση. Αν υπάρξει ενδιαφέρον, μπορώ να πάω να δω για χαμηλότερες τιμές.
Οκ, για τα 25 ευρώ, αν βρεθεί κάτι καλύτερο δε με χαλάει πάντως
-
+1!
Ένα large για μενα plz...
-
Οπότε έχουμε
Large: Αserf, Taurus.
-
Ολοι εχετε κουβαδες εκτος απ τον ασερφ που εχει Ιταλικο. Μετανοειτε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ολοι εχετε κουβαδες εκτος απ τον ασερφ που εχει Ιταλικο. Μετανοειτε.Ασε δε που σε καινούργιο θα έπαιρνα χαλαρά ένα Bravo T-Jet
Σε μεταχειρισμένο μετανοώ αλλά μάλλον για ιαπωνικό ή γαλλικό χωρίς γνωστά προβλήματα θα οδηγούμουν...
Ιαπωνικό λόγω αξιοπιστίας, γαλλικό λόγω πατήματος.
-
Σου δινω 100 ευρω να μου περασεις Μηχανικη ΙΙ .. Δεχεσαι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σου δινω 100 ευρω να μου περασεις Μηχανικη ΙΙ .. Δεχεσαι;Πρώτα απ' όλα σε ποιό τμήμα είσαι;
Εννοείς Τεχνική Μηχανική ΙΙ ή κάτι άλλο;
Για δωσε πληροφορίες
Υ.Γ. Είμαι Ηλεκτρολόγος, όχι μηχανολόγος ή πολιτικός
-
Μηχανολογος..αλλα με λιγο διαβασμα θα τα καταφερεις.. Αυτην την γ@#$%^&* εννοω... Τωρα θα μου πεις γιατι δε διαβαζω εγω να την περασω..εχεις ενα δικιο αλλα απο τις 5 Σεπτεμβρη σχεδον αυτο κανω,οποτε λιγο δυσκολο..
-
Ε καλά... και γω με 6,5 την είχα περάσει (προ 3,5 ετών) σε αντίθεση με την Ι που την είχα περάσει με 10
Αλήθεια, εκεί δε σαν ελέγχουν τα πάσα όταν δίνετε;
Εδώ δυστυχώς τα ελέγχουν, αλλιώς τα Σήματα ΙΙ θα τα 'έδιωχνα' με έμμεσο τρόπο -
10; Δεν υπαρχουν αυτοι οι βαθμοι εδω περα.. Σχεδον κανεις δε βαζει το στρογγυλο το τιμημενο.Τα πασα δεν τα ελεγχουν σχεδον ποτε.Αυτο καλο ειναι,αλλα νταξ δε λεει η αληθεια ειναι να κανεις τη μαλακια σε ευκολο μαθημα.αν ειναι την κανεις σε κανενα που σου χει βγαλει την ψυχη. Τεσπα,θα δω μηπως το σπρωξω προς τον Α-Viper7 και σε ανταλλαγμα θα του μαθω μερικα απ τα μυστικα της οδηγησης.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
10; Δεν υπαρχουν αυτοι οι βαθμοι εδω περα.. Σχεδον κανεις δε βαζει το στρογγυλο το τιμημενο.Ε καλά, δύο 10 έχω πάρει στα 64 μαθήματα που έχω περάσει. Γενικά ούτε εδώ μπαίνουν βαθμοί, για την ακρίβεια μάλιστα μπαίνουν πολύυυυυυυ χαμηλώτεροι απ' ότι στους Ηλεκτρολόγους στο ΕΜΠ.
Τα πασα δεν τα ελεγχουν σχεδον ποτε.Αυτο καλο ειναι,αλλα νταξ δε λεει η αληθεια ειναι να κανεις τη μαλακια σε ευκολο μαθημα.αν ειναι την κανεις σε κανενα που σου χει βγαλει την ψυχη.
Εγώ έχω ένα τέτοιο, αλλά εδώ τέτοιες κομπίνες δε γίνονται. Εδώ και με πάσο να είσαι μερικές φορές στη λένε ότι και καλά έχεις αλλάξει από τη φωτογραφία στο πάσο
Τεσπα,θα δω μηπως το σπρωξω προς τον Α-Viper7 και σε ανταλλαγμα θα του μαθω μερικα απ τα μυστικα της οδηγησης.
Δε νομίζω να τον πείσεις με αυτό το αντάλλαγμα
Θα σε βοηθούσα αλλά ό,τι γνώσεις είχα στο αντικείμενο τις έχω απολέσει με τα χρόνια και δε ξέρω πόσες θα επανέρχονταν ύστερα από μια επανάληψη.
-
Σ ευχαριστω,στην πλακα περισσοτερο το ειπα..
Αντε καληνυχτες...
-
Πιάshει κι ένα Large για τ' ιμένα!
Στο Βελιγράδι στέλνετε; -
Καλημέρα Κύριοι.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καλημέρα Κύριοι.καληνύχτα
-
Μετά της 12 το βράδυ λέμε καλημέρα
Βαριέμαι που ζω...
-
Pub...
-
ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
πάω να φτιάξω φραπεδιά.........
-
Καλημέρα
Τιμοκατάλογος υπάρχει; -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Καλημέρα
Τιμοκατάλογος υπάρχει;τι τιμοκατάλογος ?
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68