-
Εντάξει Τάτσιε!!
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
τα υποψηφια μαγαζια ειναι τα αστερια και το λα-νοτε...Πατρινός είσαι ε;
-
toyotaman--->εκει που ειχα παει δεν ειδα τιποτε σαμπανιες να ανοιγουν ,μονο λουλουδια, οι τραγουδιστριες δεν ελεγαν πολλά ουτε απο εμφανιση ουτε απο φωνη...το προγραμμα ξεκινουσε με οτι θεωρειτε επιτυχια αυτη την στιγμη στην συνεχεια ελαχιστα παλιά ζεμπεκικα-ρεμπετικα-νησιωτικα και ολο το υπολοιπο βραδυ βγηκε η 'φιρμα' με καψουροτραγουδα δεν τα ειχα ξανα ακουσει στην ζωη μου που τα βρηκανε
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
δεν εχεις αδικο βεβαια δεν εχω παει σε μαγαζι φιρμα εκει μπορει να ειναι καλυτερα τα πραγματα. εισαι φανατικος ροκας;
δεν θα το ελεγα, αλλα συχαινομαι αυτου του ειδος lifestyle και lifestance
οριστε τωρα, πρεπει να βαλω pain of salvation
ειναι ενα περιεργο λάϊφ στάϊλ, ειδικα οταν δεις τις διαφορες κακοντυμενες-που προσπαθουν να μιμηθουν οτι βλεπουν στα περιοδικα, να βγαζουν τα παπουτσια, να ανεβαινουν στις καρεκλες και να εξτασιαζοντε ακουγοντας τα τσιριγματα να βγαινουν απο τα μεγαφωνα
μπορει σε αρκιβα μαγαζια να ειναι καλυτερα τα πραγματα...
-
toyotaman--->εκει που ειχα παει δεν ειδα τιποτε σαμπανιες να ανοιγουν ,μονο λουλουδια, οι τραγουδιστριες δεν ελεγαν πολλά ουτε απο εμφανιση ουτε απο φωνη...το προγραμμα ξεκινουσε με οτι θεωρειτε επιτυχια αυτη την στιγμη στην συνεχεια ελαχιστα παλιά ζεμπεκικα-ρεμπετικα-νησιωτικα και ολο το υπολοιπο βραδυ βγηκε η 'φιρμα' με καψουροτραγουδα δεν τα ειχα ξανα ακουσει στην ζωη μου που τα βρηκανεαυτό είναι τα μπουζούκια της κακιάς ώρας....μιά φορά είχα πάει και εγώ ( με τραβάγανε για να πάω) και έφυγα αφού πήρα Λοναρίντ για την ημικρανία......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εντάξει Τάτσιε!!
Έτσι είναι το σωστό, δεν έκανες και κανα κατόρθωμα
Tazio=τάτσιο
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
toyotaman--->εκει που ειχα παει δεν ειδα τιποτε σαμπανιες να ανοιγουν ,μονο λουλουδια, οι τραγουδιστριες δεν ελεγαν πολλά ουτε απο εμφανιση ουτε απο φωνη...το προγραμμα ξεκινουσε με οτι θεωρειτε επιτυχια αυτη την στιγμη στην συνεχεια ελαχιστα παλιά ζεμπεκικα-ρεμπετικα-νησιωτικα και ολο το υπολοιπο βραδυ βγηκε η 'φιρμα' με καψουροτραγουδα δεν τα ειχα ξανα ακουσει στην ζωη μου που τα βρηκανε
αυτό είναι τα μπουζούκια της κακιάς ώρας....μιά φορά είχα πάει και εγώ ( με τραβάγανε για να πάω) και έφυγα αφού πήρα Λοναρίντ για την ημικρανία......
192984 κατηγοριας βαζουν τοσο δυνατα την μουσικη, ειδικα το μπουζουκι και την φωνη του τραγουδιστη σου περνει το κεφαλι...
-
δεν εχεις αδικο βεβαια δεν εχω παει σε μαγαζι φιρμα εκει μπορει να ειναι καλυτερα τα πραγματα. εισαι φανατικος ροκας;
δεν θα το ελεγα, αλλα συχαινομαι αυτου του ειδος lifestyle και lifestance
οριστε τωρα, πρεπει να βαλω pain of salvation
ειναι ενα περιεργο λάϊφ στάϊλ, ειδικα οταν δεις τις διαφορες κακοντυμενες-που προσπαθουν να μιμηθουν οτι βλεπουν στα περιοδικα, να βγαζουν τα παπουτσια, να ανεβαινουν στις καρεκλες και να εξτασιαζοντε ακουγοντας τα τσιριγματα να βγαινουν απο τα μεγαφωνα
μπορει σε αρκιβα μαγαζια να ειναι καλυτερα τα πραγματα...
ειλικρινα, ορισμενες τετοιες κοπελες τις λυπαμαι...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
τα υποψηφια μαγαζια ειναι τα αστερια και το λα-νοτε...
Πατρινός είσαι ε;
οχι η σχολη ειναι στην Πατρα... εσυ απο Πατρα; Στα αστερια εχω παει ηταν η πρωτη μου επαφη με μπουζουξιδικο και δεν μου αρεσε καθολου...
-
αυτό είναι τα μπουζούκια της κακιάς ώρας....μιά φορά είχα πάει και εγώ ( με τραβάγανε για να πάω) και έφυγα αφού πήρα Λοναρίντ για την ημικρανία......
192984 κατηγοριας βαζουν τοσο δυνατα την μουσικη, ειδικα το μπουζουκι και την φωνη του τραγουδιστη σου περνει το κεφαλι...
τουλάχιστον να ήταν η τραγουδίστρια ωραία να την χαζεύεις....διαφορετικά....'φτού να πάρει τι ήθελα και πήγα' λές.....
-
παρήλασαν σιγουρα 3 τραγουδιστριες πριν βγει η 'Φιρμα' δε ηταν και ιδιαιτερα ομορφες.... εχεις παει και σε ακριβα-μεγαλα μαγαζια της Αθηνας; ειναι καλυτερα;
-
τα υποψηφια μαγαζια ειναι τα αστερια και το λα-νοτε...
Πατρινός είσαι ε;
οχι η σχολη ειναι στην Πατρα... εσυ απο Πατρα; Στα αστερια εχω παει ηταν η πρωτη μου επαφη με μπουζουξιδικο και δεν μου αρεσε καθολου...
Οχι απο Κρητη ειναι, το σπιτι της ειναι μεσοτοιχεια με το πατρικο του Μητσοτακη, ενας παλιος μυθος λεει οτι την εχει βαφτισει κιολας!
-
φτου! φτου! σκορδα
-
παρήλασαν σιγουρα 3 τραγουδιστριες πριν βγει η 'Φιρμα' δε ηταν και ιδιαιτερα ομορφες.... εχεις παει και σε ακριβα-μεγαλα μαγαζια της Αθηνας; ειναι καλυτερα;λοιπόν είχαμε κλείσει μεγάλη παρέα για Χριστούγεννα στον Πάριο.....αφού πήγαμε, το μαγαζί γεμάτο, το πρόγραμμα άρχισε κατά τις 10:30, ο Πάριος βγήκε στις 1 το πρωί και αφού είπε 6 τραγούδια μας είπε: 'Τώρα δεν πρέπει να πάτε σπίτια σας ?' Λοιπόν από τότε, όποιος μου πεί για τέτοια μαγαζιά μου την δίνει στα νεύρα........
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Ο Obelix είναι φίλος μου.
Ωχ.... που το πάει άραγε?
Ο αγαθός και άδολος Τάτσιος ρε?!
Για τον πυροκροτητή με SMS που έχει ο Cobra σου είπα?
Πικι πικι πληκτρολογείς και τσαααααααααααν παίρνει!
Χρουμπ-σαν ετοιμάσουυυυ!!!!
ΜΠΑ?????
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΛΕ?????Πές τα ρε Λουλούδη!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
παρήλασαν σιγουρα 3 τραγουδιστριες πριν βγει η 'Φιρμα' δε ηταν και ιδιαιτερα ομορφες.... εχεις παει και σε ακριβα-μεγαλα μαγαζια της Αθηνας; ειναι καλυτερα;
λοιπόν είχαμε κλείσει μεγάλη παρέα για Χριστούγεννα στον Πάριο.....αφού πήγαμε, το μαγαζί γεμάτο, το πρόγραμμα άρχισε κατά τις 10:30, ο Πάριος βγήκε στις 1 το πρωί και αφού είπε 6 τραγούδια μας είπε: 'Τώρα δεν πρέπει να πάτε σπίτια σας ?' Λοιπόν από τότε, όποιος μου πεί για τέτοια μαγαζιά μου την δίνει στα νεύρα........
σε τετοια μαγαζια πρεπει να κοστιζει το τραπεζι...
-
λοιπόν είχαμε κλείσει μεγάλη παρέα για Χριστούγεννα στον Πάριο.....αφού πήγαμε, το μαγαζί γεμάτο, το πρόγραμμα άρχισε κατά τις 10:30, ο Πάριος βγήκε στις 1 το πρωί και αφού είπε 6 τραγούδια μας είπε: 'Τώρα δεν πρέπει να πάτε σπίτια σας ?' Λοιπόν από τότε, όποιος μου πεί για τέτοια μαγαζιά μου την δίνει στα νεύρα........
σε τετοια μαγαζια πρεπει να κοστιζει το τραπεζι...
εσύ τί λές...?
-
το τραπεζι δεν κοστιζει....το κρεβατι κοστιζει.....πολλες φορες φτανει να στοιχιζει σπιτια ολοκληρα, μεταφορικα και κυριολετκικα.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Ωχ Cobra του έβαλες?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ωχ Cobra του έβαλες?
Ναι, γιατί? Έχεις βάλει πολλούς και σου γύρισαν πίσω με πρόβλημα?
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68