-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άλλο κιμαδόπιτα άλλο μπουγάτσα με κιμά
Είναι κρίμα που η παλιά καλή Δωδώνη δεν υπάρχει ποια....
Χαίρομαι που έχω φάει σε αυτό τον ναό της μπουγάτσας, λυπάμαι που δεν υπάρχει ποια...exei ena kalo stin aristetlous, mpougatsa ksan8is i kapws etsi
-
mirage
+1 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άλλο κιμαδόπιτα άλλο μπουγάτσα με κιμά
Είναι κρίμα που η παλιά καλή Δωδώνη δεν υπάρχει ποια....
Χαίρομαι που έχω φάει σε αυτό τον ναό της μπουγάτσας, λυπάμαι που δεν υπάρχει ποια...- άπειρο
-
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
And I will wait for ever, beside the silent mirror
And fish for bitter minnows amongst the weeds and slimy water.I, I...said I want to sit down
I, I...said I want to sit down.
I want a drink - I want a drink,
To take all the dust and the dirt from my throat,
I want a drink - I want a drink,
To wash out the filth that is deep in my guts,
I want a drink.THEN LET US DRINK - THEN LET US SMILE
- THEN LET US GO.
γουστάρω.....με έφτιαξες τώρα.......
-
να δεις τι μπαινει μετα..
-
να δεις τι μπαινει μετα..περίμενε....να ανοίξω Γκίνες.......
-
Searching for diamonds in the sulphur mine,
leaning on props that are rotten,
hoping for anything, looking for a sign
that I am not forgotten;
lost in a labyrinth of future mystery,
tracing my steps, all mistaken,
trusting to everything, praying it can be
that I am not forsaken.. -
Searching for diamonds in the sulphur mine,
leaning on props that are rotten,
hoping for anything, looking for a sign
that I am not forgotten;
lost in a labyrinth of future mystery,
tracing my steps, all mistaken,
trusting to everything, praying it can be
that I am not forsaken..φτιάχτηκααααααααααααααααααα............................
-
ama ksereis kai ayto se paradexomai
-
ama ksereis kai ayto se paradexomaiλίγο δύσκολο.....
-
Ρε παιδια εβλεπα Θεμο και πραγματικα μου εφυγε το σαγονι. Ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσο καθυστερημενες κοπελες οπως η Νταιανα, η αλλη που βγηκε playmate και η Σασα Μπαστα? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. Δεν μπορει πρεπει να υποκρινονταν.
Παντως εγω θα προτιμουσα να πηδηξω μια πλαστικη κουκλα παρα αυτα τα ζωα.
Ευτυχως που πολλες γυναικες δεν ειναι σαν αυτες που μας παρουσιαζουν στα καναλια, αν και τωρα τελευταια παρατηρω μια αυξηση της ηλιθιοτητας στις νεαρες κοπελες.
Μακαρι ολες οι γυναικες να ειχαν το 10% του μυαλου της funis
-
Σκέφτεσαι εν θερμώ σε καμιά ωρίτσα θα αλλάξεις γνώμη. Ίσως και να έκανες το ψυχικό
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σκέφτεσαι εν θερμώ σε καμιά ωρίτσα θα αλλάξεις γνώμη. Ίσως και να έκανες το ψυχικόΜπα. Αν και πιτσιρικας δεν εντυπωσιαζομαι πλεον απο τις ωραιες γυναικες χωρις μυαλο. Αν θελεις με πιστευεις. Και να ηθελαν να μου κατσουν θα ετρωγαν μαπες.
Γιατι να βαλω το π@ος μου ρε σε ενα αχυρο? Τι θα καταλαβω?
-
Σε καταλαβαίνω και είναι υγιής η σκέψη σου. Μπράβο σου. Βέβαια προσωπικά τις μάπες θα τις έριχνα κάπου αλλού λίγο πιό κάτω
-
Τζα... Συμφωνώ με τον κόκκινοστρατό. Φτάνει πια με τα χαζοχαρούμενα που διαβάζουν cosmο και young. (ζήτω οι χαζοχαρούμενοι μαντραχαλάδες που διαβάζουν 4Τ )
-
Κωνσταντίνε και να μην διαβάζουν cosmo και young βλέπουν τηλεόραση...το ίδιο κάνει
-
Έστω... το ίδιο κακό κάνει. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω συνομήλικες μου να διαβάζουν και να παίρνουν σοβαρά άρθρα του στυλ 'πως να σε φυστικώσει ο πιο χοτ κούκλος της παραλίας'.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έστω... το ίδιο κακό κάνει. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω συνομήλικες μου να διαβάζουν και να παίρνουν σοβαρά άρθρα του στυλ 'πως να σε φυστικώσει ο πιο χοτ κούκλος της παραλίας'.Αυτο ξαναπεστο. Επισης εχω βαρεθει να τις βλεπω να παιρνουν ποζες για να δειχνουν ωραιες. Και δεν μιλαω μονο οταν βγαινουν στην τηλεοραση. Ειχα βγει με μια κοπελα και καθως της μιλουσα επαιρνε ποζες για να δειχνει πιο ωραια. Ελεος ρε γαμωτο μου. Σε αυτο δεν ευθυνονται μονο τα περιοδικα και οι τηλεορασεις ,αλλα και οι γονεις που τις μεγαλωνουν σαν barbie. Πλεον οι μαναδες πηγαινουν με τις 16χρονες κορες τους και κανουν μαζι πλαστικες κ.τ.λ
-
Μην το πολυψάχνεις τις βλέπεις δεν τις βλέπεις drdino το ίδιο κάνουν. Απλά άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Το έχουν στο dna τους http://www.youtube.com/watch?v=Hy-YeOpFbg4
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68