-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Για τον πυροκροτητή με SMS που έχει ο Cobra σου είπα?
Πικι πικι πληκτρολογείς και τσαααααααααααν παίρνει!
Ωχ Cobra του έβαλες?
Ναι, γιατί? Έχεις βάλει πολλούς και σου γύρισαν πίσω με πρόβλημα?
Γιαα λεγ' γιααα λεγ'.........
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Ωχ Cobra του έβαλες?
Εγώ όχι... Κάποιοι γνωστοί μου όμως ακόμα τους καταριούνται...
Βασικά με τα χρόνια τα προβλήματα ήταν ότι όσα είχαν το κοντρόλ το μαύρο (που ήταν σαν σταγόνα με 2 κουμπιά) έσπαγε το πλαστικό που κρεμόταν από το μπρελόκ. Επίσης αρκετοί την 'άκουγαν' με προβλήματα κατά τη λειτουργία τους (όταν τους όπλιζες).
-
και μας εχει σπασει...
-
Καλα ρε γμτ κομπρα του βαλατε?
Βασιλη, το πλαστικο που λες εμενα μου κοπηκε στα 4+ χρονια...ενταξει μην εχουμε και τρελες απαιτησεις.
-
Έχω καμιά 10ρια τα τελευταία 2 χρόνια και δεν έχουν γυρίσει ούτε για ρύθμιση. Αυτό με το λαστιχάκι του κοντρόλ διορθώνεται εύκολα.
Παράπονα ακούγονται για του ΜΕΤΑ επίσης αλλά και πάλι 4-5 που έχω βάλει δεν έχουν κάνει κιχ. Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να παίζει ρόλο ο τοποθετητής και όχι το ίδιο το μηχάνημα? -
Κι εγω COBRA εχω
-
και? κόπηκε το λαστιχάκι? στο κάναν δώρο στην αντιπροσωπεία?
-
ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ!!!
Αγαθός και ήρεμος kouk:'Χρουμπελίξ, να βάλουμε κρίκο σε αυτή την μαλακία που μοιάζει με ποντίκι, μη χέσω για τηλεχειριστήριο?που σου είπα να μην πάρεις τέτοιο, αλλά εσυ που?!?!..του κεφαλιού σου'...
Χρουμπελίξ:'Οχι'..
-
Δεν λεω οτι εχεις αδικο, εχεις σκεφτει ομως οτι 15 συναγερμοι (10+5) που εχεις βαλει δεν αποτελουν ασφαλες δειγμα?
-
Έλα αύριο να τον βγάλω και άντε πάρε ότι θες. Ασταδιάλα
-
Φανταστικέ ηλεκτρολόγε?!?!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν λεω οτι εχεις αδικο, εχεις σκεφτει ομως οτι 15 συναγερμοι (10+5) που εχεις βαλει δεν αποτελουν ασφαλες δειγμα?Το συζητάγαμε με έναν φίλο που έχει μαγαζί. Αυτός κι εγώ θέλουμε 3-4 ώρες για έναν συναγερμό. Στην αντιπροσωπεία σας τους βάζουν σε 1 ώρα. Συμπέρανε. Το ότι κι εγώ στο δικό θα βάλω το ίδιο δεν λέει κάτι?
-
Δωρο στον Κοντελλη μου το κανανε
- Χαλασε (αμεσως...) ενα σκατολοϊδι κλιπσακι στο καπο και χτυπαγε ανευ λογου και αιτιας και καναν αμαν να βρουνε οι ασχετοι (ασε που επρεπε να περιμενω να δεησει να παει στο συνεργειο ο τεχνικος της Κομπρα -δυο βδομαδες - γιατι αυτοι οι αχρηστοι δε βαζαν χερι )
- Κοπηκε το λαστιχακι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ
- Τα παραθυρα δεν ανεβαινουν αυτοματα
- Αυτο το σαν ποντικι εμφανισιακα ειναι αθλιο. Εχουμε κι ενα πρεστιζ, δε μπορουμε να κυκλοφορουμε με μπαναλ κλειδια
-
Η Αλίκη έχει ένα Cobra από το 2000. Μόνο το λαστιχάκι κόπηκε, και τις έβαλε κρίκο ο φανταστικός ηλεκτρολόγος.
Μέχρι τώρα ο δικός μου δουλεύει εξαιρετικά.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δωρο στον Κοντελλη μου το κανανε- Χαλασε (αμεσως...) ενα σκατολοϊδι κλιπσακι στο καπο και χτυπαγε ανευ λογου και αιτιας και καναν αμαν να βρουνε οι ασχετοι (ασε που επρεπε να περιμενω να δεησει να παει στο συνεργειο ο τεχνικος της Κομπρα -δυο βδομαδες - γιατι αυτοι οι αχρηστοι δε βαζαν χερι ) Δεν ήξερες δεν ρώταγες? Πισιμίσης στον σταθμό της αττικής ο αντιπρόσωπος ας πήγαινες σε 2 λεπτά θα το είχαν βρει.
- Κοπηκε το λαστιχακι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ
Σοβαρό πρόβλημα (υπάρχει πατεντούλα που δεν ξανακόβεται) - Τα παραθυρα δεν ανεβαινουν αυτοματα
**Με το κλειδί σου ανεβαίνουν?, Ανεβαίναν και σταμάτησαν κάποια στιγμή? ** - Αυτο το σαν ποντικι εμφανισιακα ειναι αθλιο. Εχουμε κι ενα πρεστιζ, δε μπορουμε να κυκλοφορουμε με μπαναλ κλειδια Ας το παράγγελνες με εργοστασιακό να είσαι λαρζ
-
+miata στον Obelix.
Ε οχι και να μας μάθει ο κούκος τη δουλειά μας!
Ειδικά ο τσίπης λαρτζ τύπος...ασχολίαστος!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Δεν λεω οτι εχεις αδικο, εχεις σκεφτει ομως οτι 15 συναγερμοι (10+5) που εχεις βαλει δεν αποτελουν ασφαλες δειγμα?
Το συζητάγαμε με έναν φίλο που έχει μαγαζί. Αυτός κι εγώ θέλουμε 3-4 ώρες για έναν συναγερμό. Στην αντιπροσωπεία σας τους βάζουν σε 1 ώρα. Συμπέρανε. Το ότι κι εγώ στο δικό θα βάλω το ίδιο δεν λέει κάτι?
Στα της εγκατάστασης έχεις δίκιο.
Σαν μάρκα πάντως ευχαριστημένος είμαι από Spyball.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ωχ Cobra του έβαλες?
Το ίδιο του είπα κι εγώ, αλλά επειδή ο Obelix είναι φίλος μου καλά έκανε και έβαλε.
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ωχ Cobra του έβαλες?
Γιαα λεγ' γιααα λεγ'.........
Ο φίλος μου ο Obelix σου έκανε καλή δουλειά μη φοβάσαι.
Έχω καμιά 10ρια τα τελευταία 2 χρόνια και δεν έχουν γυρίσει ούτε για ρύθμιση. Αυτό με το λαστιχάκι του κοντρόλ διορθώνεται εύκολα.
Παράπονα ακούγονται για του ΜΕΤΑ επίσης αλλά και πάλι 4-5 που έχω βάλει δεν έχουν κάνει κιχ. Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να παίζει ρόλο ο τοποθετητής και όχι το ίδιο το μηχάνημα?Πολύ καλά τα λέει ο φίλος μου.
ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ!!!
Αγαθός και ήρεμος kouk:'Χρουμπελίξ, να βάλουμε κρίκο σε αυτή την μαλακία που μοιάζει με ποντίκι, μη χέσω για τηλεχειριστήριο?που σου είπα να μην πάρεις τέτοιο, αλλά εσυ που?!?!..του κεφαλιού σου'...
Χρουμπελίξ:'Οχι'..
Ασύμβατες έννοιες.
Καλά σου είπε ο φίλος μου. -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Το συζητάγαμε με έναν φίλο που έχει μαγαζί. Αυτός κι εγώ θέλουμε 3-4 ώρες για έναν συναγερμό. Στην αντιπροσωπεία σας τους βάζουν σε 1 ώρα. Συμπέρανε. Το ότι κι εγώ στο δικό θα βάλω το ίδιο δεν λέει κάτι?
Σε αυτο εχεις δικιο.
+οτι τους συναγερμους ερχεται ανθρωπος απ'έξω και τους βαζει.
Εγω παντος τον κομπρα το 2003 ειχα παει εξω και τον ειχα βαλει, η πεζο δεν θυμαμαι καν τι συναγερμο ηθελε να μου βαλει για δωρο!
-
Τάζιε, με προβληματίζεις!
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68