-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Ρε ποιος καφρος μπηκε με γυναικειο nick?
Αυτό δεν περίμενα να το ακούσω από κάποιον με νικ σκύλου!
Με νικ χαζου σκυλου.
Θα περιμενω 2-3 μερες να δω την διαγωγη σου...αν ανοιξεις τπτ εγκαθετα τοπικ (πρεπει να θυμουντε μερικοι για την εμανουελα) απλα στηλε μου πμ ποιος εισαι γιατι την προηγουμενη φορα δεν εμαθα ποιος φουστης ηταν!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πασχο την πεμπτη φροντισε να ειναι ετοιμο το καρουλι σου κατι ακουσα για συναντηση στα βορειαΡΕ χαζοσκυλο,αφου δεν κανονιστηκε για Πεμπτη,ειπαμε..ΜΕΤΑ την πεμπτη. Ελεος με τη χαζοσυνη σου.. (το λεω κι ευγενικα)
Το καρουλι θα ναι ετοιμο,αυριο μπαινει συνεργειο και πεμπτη οι καλτσες οι καινουριες..
Vasgti,μετα τον καφε θα σου πω να παμε μερκουρη,μη μου πεις μα μου σου του,εχω να παω σε γαμο και δε μπορω επειδη γεννησε η κατσικα του γειτονα..
-
ratanplan
Ελπίζω να μην είσαι αυτό που λες, δλδ το χαζό σκυλί του φόρουμ.
Και, κύριε, είμαι εδώ πάνω από 2 - 3 μέρες που λες.
Και για να χουμε καλό ρώτημα, σαν τι υπολογίζεις ότι μπορείς να μου κάνεις, δλδ;
Και τι εννοείς ακριβώς με το αν ανοιξεις τπτ εγκαθετα τοπικ; (εδώ θέλω απάντηση). -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πασχο την πεμπτη φροντισε να ειναι ετοιμο το καρουλι σου κατι ακουσα για συναντηση στα βορεια
Φήμες κάνουν λόγο για 3 μαύρα αυτοκίνητα πως θα κινούνται σε εκείνη την περιοχή...
Αν δε τα φτυσει παλι το πεζω του,θα μαστε 3,αλλιως... 1 1/2... Δε νομιζω να πιανεται και γ ια ενα ολοκληρο αμαξι η γκολφω..
-
Δεν ειπα πουθενα οτι θα σου κανω κατι!
Βλεπω ποσες μερες εισαι μεσα....απο 16/10...θα περιμενω λεω να δω 2-3 μερες την διαγωγη σου....τα εγκαθετα τοπικ ειναι παλια ιστορια (1-2 μηνες ) και εχω να παω να θαψω ενα κοκαλο στον κηπο και βαριεμαι να γραφω τωρα!
Πασχε, δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα? αν θες πεμπτη βορεια....δεν φτανει που ανηφορισω προς το χωριο σου κανεις και κονξες.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πασχε, δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα? αν θες πεμπτη βορεια....δεν φτανει που ανηφορισω προς το χωριο σου κανεις και κονξες.Τι λε ρε αστραπογιαννε;Οταν κατεβηκα εγω δλδ στην αλλη ακρη της Ελλαδας ηταν καλα; Πες οτι εισαι κοτα και ασε τα αλλα...
Ρε Βασιλη,τι λεει το ατομο;Θα μας κανει και χαρη δλδ;
-
Ο pasxos είναι ο Πάσχερν που μου έλεγαν πριν από μερικές μέρες ότι είχε βάρδια;
Το κλείσατε το μαγαζί, τελικά; Βάλτε μια ταμπέλα , να μην μπαίνουμε, λοιπόν! -
Στέλιο ξέρεις... πάντα η πλειοψηφία κανονίζει. Οπότε δεν σου γίνεται καμία χάρη...
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Το κλείσατε το μαγαζί, τελικά; Βάλτε μια ταμπέλα , να μην μπαίνουμε, λοιπόν!Ναι φυσικα,εγω ειμαι και το μαγαζι δεν το κλεισαμε..τον Στελιο μην τον παρεξηγεις,θα στρωσει με την ωρα..
Στέλιο ξέρεις... πάντα η πλειοψηφία κανονίζει. Οπότε δεν σου γίνεται καμία χάρη...
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Το κλείσατε το μαγαζί, τελικά; Βάλτε μια ταμπέλα , να μην μπαίνουμε, λοιπόν!Σε αυτό το τοπικ πειραζόμαστε μεταξύ μας για να μην κάνουμε μπάχαλο τα υπόλοιπα (έτσι λέμε τουλάχιστον)...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το κλείσατε το μαγαζί, τελικά; Βάλτε μια ταμπέλα , να μην μπαίνουμε, λοιπόν!Σε αυτό το τοπικ πειραζόμαστε μεταξύ μας για να μην κάνουμε μπάχαλο τα υπόλοιπα (έτσι λέμε τουλάχιστον)...
Ναι, το κατάλαβα.
-
κοίτα που σας πήρε και χαμπάρι
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Ήταν ένα μιιιικρό παμπάκι
ήταν ένα μιιιικρό παμπάκι
που κάποιος το το το το'βαψε μωβ
που κάποιος το το το το'βαψε μωβ
οε οεεε οεεε οοο εεεΚαι, που λέτε καλοί μου, πάει στο καλό του το καλό, μικρό παμπάκιιιι.
Στέρεψαν οι κάνουλές του, ερήμωσαν τα τραπέζια του, μπαγιάτεψε ο καφές του...Σου έδωσαν και το χάπι εγκαθετοσύνης με τον καφέ?
-
Δεν έχεις εσύ μόνο πράκτορες αγαπητέ...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κοίτα που σας πήρε και χαμπάριτωρα παλι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχεις εσύ μόνο πράκτορες αγαπητέ...Ναι ε?....Κολλητέεεε!!! Για πρόσθεσε ακόμα ένα PC στην λίστα!!!
-
Παρακαλείται ο άδης, μιας και παρακολουθεί το πισι μου, να ξεφορτώσει λίγο τους σκληρούς μου καθώς έχουν τιγκάρει.
Ευχαριστώ. -
παπαρμακ στον υπνο σου με βλεπες?
κουκ βαλλεσαι πανταχοθεν αλλα θα τους σιγυρισω εναν εναν..
γιατι ειμαι νιντσα... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γιατι ειμαι σνιντσα...
έτσι, με οξμπριτζ προφορα
-
εφαγα κατι παντσετουλες πρωτο πραγμα!
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68