-
-
Εσένα Πετσικαικοκκαλίξ θα σε φτιάξω!!!!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τί ωραία φωνή. Δεν γίνεται να με ξυπνάει κάθε πρωϊ αυτή η φωνούλα?ΟΧΙ!!
Eπεσε πελατεια σημερα ε; Ο αντικαταστατης μου ηταν μετριςο σε γενικες γραμμες.. Δε λεω εχει ακομα δρομο βεβαια αλλα το αφεντικο αμα ακουει θα γινει σωστος.
**Vasgti **αν και βαριεμαι,θες να ρθεις απο Εθνικη να μου δειξεις εσυ τις στροφες κι εγω την ευθεια της Θηβας;
Ζητειται ατομο να μου περασει μαθημα.
-
καλησπερα!!!!
-
Ωχουυυυυ
-
καλημέρα
εχθές που ήμασταν η παρέα και το διασκεδάζαμε ήρθε αυτή που πήγαν να μου πασσάρουν τη περασμένη βδομάδα κ μαζί με κάτι άλλα ψιλοέπεσα αλλά δε το άφησα να με κυριαρχήσει για πολύ -
-
Eγώ εκεί που καθόμουν το πρωι και έλεγα τι ησυχία που έχει και πόσο βαριόμουν,έκανε ένα σεισμό και ήρθα στα ίσα μου!
Είχαμε και μερικές απώλειες σε γυαλικά παυ έπεσαν και έσπασαν.
-
@ Billy The Kid
@ Πυργιώτη ( ) Ολα καλά τώρα? Μόνο αυτές ήταν οι ζημιές? Στα χωριά?
-
@ kouk όλα καλά,απλά ήταν επιφανειακός και κούνησε λίγο παραπάνω.Είχε επίκεντρο κοντά στην Αμαλιιιάδα( ).2 γυάλινα βάζα έσπασαν και ένα ποτήρι μπύρας στο σπίτι.Τι να κάνουμε,έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό.
Α και η μάνα μου έγινε ΜΩΒ από το φόβο της!
-
Τα ξημερωματα αλλαζει η ωρα,σωστα;Πριν λιγο που ήμουν σπιτι εβλεπα στο σταρ ειδησεις (ο θεος να τις κανει )και ελεγε οτι στις 03:00 θα πρεπει να αλλαξουμε τα ρολογια και να δειχνουν 04:00!!
Αναποδα απο οτι πρεπει δλδ!! -
Ποιός άλλαξε τον τίτλο Pub.... σε ...πωλούνται μπλε μπλουζάκια.. έχει μπερδέψει το χρώμα μάλλον.
-
Μπλε είναι τα μπλουζάκια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπλε είναι τα μπλουζάκια.+Ε36 montrealblaumetalik
-
Δεν αισθανομαι καλα Πρεπει να παω σε οφθαλμιατρο,εχω παθει αχρωματοψία εδω μεσα!!!!
-
Kαι εγώ Σαββατιάτικα να δουλεύω
Ευτυχώς τέλειωσε το θέμα και ευτυχώς ήταν κάτι σαν δουλειά και όχι δουλειά. Πάω να χλαπακιάσω -
Α μπλε είναι; Τι διάολο μου είπε προχθές ο οφθαλμίατρος ότι βλέπω μια χαρά,μάλλον μεθυσμένος θα ήταν.
-
Ωραίος τίτλος!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τί ωραία φωνή. Δεν γίνεται να με ξυπνάει κάθε πρωϊ αυτή η φωνούλα?
ΟΧΙ!!
Eπεσε πελατεια σημερα ε; Ο αντικαταστατης μου ηταν μετριςο σε γενικες γραμμες.. Δε λεω εχει ακομα δρομο βεβαια αλλα το αφεντικο αμα ακουει θα γινει σωστος.
**Vasgti **αν και βαριεμαι,θες να ρθεις απο Εθνικη να μου δειξεις εσυ τις στροφες κι εγω την ευθεια της Θηβας;
Ζητειται ατομο να μου περασει μαθημα.
Θα είμαι Ολυμπιακό Χωριό κάποια από αυτές τις μέρες...
Ο ρατ που εξαφανίστηκε? Θα πάμε για τον καφέ που λέγαμε?
Βρε μπας και του σαμποτάρισες τη γραμμή και τον έχεις αφήσει χωρίς τηλέφωνο?
-
Οχι ρε,αυτος σαμποταρει τον εαυτο του με το γαλλικο που εμπλεξε και του βγαζει συνεχεια προβληματα.. Τι να πεις; Για τον καφε ειπαμε.Να τον παρω λες τηλ ή οχι;Γιατι οποτε τον παιρνω (τηλεφωνο) ολο κατι μου συμβαινει,και μετα μιλαει για την Ηλεκτρα η μαυρογατα..
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68