-
Καλά μου παιδάκια ακούστε τα νέα σχέδια: Ο αγαπητός Volvozeus βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα (συμβασιλεύουσα για τους παλαιότερους) συν γυναιξί και τέκνου (πανέμορφη κορούλα) και για αυτό τροποποιείται το πρόγραμμα μας. Συνάντηση στην Αρετσού περί της 19:00 για καφέ. Μετά το πέρας 90-120 λεπτών (ήτοι 20:30-21:00) θα μεταφερθούμε οικογενειακώς (Κωνσταντίνος+Βιβή+κοράκλα + Μάρκος+Νατάσα+κοράκλα και όσοι καλοί θέλουν να προσέλθουν) σε ταβέρναν για τα προσήκοντα.
Γιώργο, σε απάντηση του ως άνω σχετικου ενημερώνεσαι ότι α) πρέπει να σηκώνεις το τηλέφωνο και β) τσακίσου και έλα!
-
Γιατί, πότε με πήρες ρε μ@$%@^κα!??? Τελευταία φορά που μιλήσαμε νομίζω ήταν την Παραακευή το βράδυ, όταν σε πήρα και εσύ @%^$#@###$%! Ξέχασες???
-
Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
Γιατί, πότε με πήρες ρε μ@$%@^κα!??? Τελευταία φορά που μιλήσαμε νομίζω ήταν την Παραακευή το βράδυ, όταν σε πήρα και εσύ @%^$#@###$%! Ξέχασες???Βρε #$%^#$%^#$@#@& για τωρα λέει ο άνθρωπος να σηκώνεις το τηλέφωνο!!!
-
Άστα αυτά και έλα να τα πούμε από κοντά!
-
Το τηλέφωνό μου το έχω δίπλα μου ΤΩΡΑ και είναι ΒΟΥΒΟ! Άντε και οι δυό σας #$#%$@%$^#^#%$#@^!!!!!
-
Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
Το τηλέφωνό μου το έχω δίπλα μου ΤΩΡΑ και είναι ΒΟΥΒΟ! Άντε και οι δυό σας #$#%$@%$^#^#%$#@^!!!!!Κάτσε να σε πάρω για να χτυπήσει!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλά μου παιδάκια ακούστε τα νέα σχέδια: Ο αγαπητός Volvozeus βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα (συμβασιλεύουσα για τους παλαιότερους) συν γυναιξί και τέκνου (πανέμορφη κορούλα) και για αυτό τροποποιείται το πρόγραμμα μας. Συνάντηση στην Αρετσού περί της 19:00 για καφέ. Μετά το πέρας 90-120 λεπτών (ήτοι 20:30-21:00) θα μεταφερθούμε οικογενειακώς (Κωνσταντίνος+Βιβή+κοράκλα + Μάρκος+Νατάσα+κοράκλα και όσοι καλοί θέλουν να προσέλθουν) σε ταβέρναν για τα προσήκοντα.Γιώργο, σε απάντηση του ως άνω σχετικου ενημερώνεσαι ότι α) πρέπει να σηκώνεις το τηλέφωνο και β) τσακίσου και έλα!
Καλά να περάσετε
-
Πού στην Αρετσού;
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Να είσαι καλά Ορέστη! Να μας ξανάρθετε!
Ντίνο μάλλον στο Beer Art για αρχή και μετά Περαία για φαγητό.
-
Να είσαι καλά Ορέστη! Να μας ξανάρθετε!Ντίνο μάλλον στο Beer Art για αρχή και μετά Περαία για φαγητό.
Να σας έρθω υπάρχει περίπτωση μέσα στο Νοέμβρη
Να σας έρθουμε έτσι όπως σκορπίσαμε μάλλον σε κανένα χρόνο πάλι -
Ο ψαρούλης τι κάνει στο ΚΕΤΘ; Δεν με πήρε, άρα δεν είχε κανένα θέμα...
-
Ο ψαρούλης τι κάνει στο ΚΕΤΘ; Δεν με πήρε, άρα δεν είχε κανένα θέμα...Μοιράζει ρούχα τον ταΐζουν καλά και γενικά τον ακούω πολύ ευδιάθετο
-
πολύ ωραίοι είστε ρε.Άλλη φορά άν γίνεται ακυρώστε το πιό αργά
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
πολύ ωραίοι είστε ρε.Άλλη φορά άν γίνεται ακυρώστε το πιό αργάΟι Αθηναίοι φταίνε για όλα και οι καραβανάδες!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
πολύ ωραίοι είστε ρε.Άλλη φορά άν γίνεται ακυρώστε το πιό αργά
Οι Αθηναίοι φταίνε για όλα και οι καραβανάδες!
Οι Αθηναίοι τι σου έφταιξαν ρε;
-
Έχουν αθηναϊκές πινακίδες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχουν αθηναϊκές πινακίδες. -
Για όλα φταίνε οι Αθηναίοι!
-
Οι Αθηναίοι φταίνε για όλα και οι καραβανάδες!
Οι Αθηναίοι τι σου έφταιξαν ρε;
Τον Μάρκο τον ενόχλησαν:
1/ Οι 'παρεμβολές στο κύκλωμα (τοπικό)' απο τους Αθηναίους, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η ακρόαση.
2/ Οι συνεχείς αλλαγές του προγράμματος, ώστε ο Αθηναίος Zeus (Volvo) να καταφέρει να παρακολουθήσει το 'Ταχύρυθμο σχολείο Θεσσαλονικιώτικης μάσας και φιλοξενείας' !εδιτ : ορθογραφικό
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΥΓ:Υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί ξύπνιοι κυριακή στις 10 το πρωί;
Ασφαλώς από τις 7.30 το πρωί .
6:30!
Λόγω βίτσιου...
4:30!
το μεσημερι
εdit : ωμπα επεσα καποιες σελιδες πισω
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)