-
Θέρος;
-
Πολύ ντιντίδικο μέρος το Θέρος...
Σαφώς καλύτερο το Wet Red Rose στον Μπαξέ.
-
Yγρό Κόκκινο 30φυλλο: χμμμ, σαφώς λιγότερο ντιντίδικο
-
Μη στεναχωριέσαι. Για σένα θα το μετονομάσουμε σε Dry Black Cactus.
-
Much better!
-
Αν είναι για εκτός πόλης παρακαλώ ας με 'μαζέψει' κάποιος απο το Καρφούρ!!! Δίοτι θα βρίσκομαι εκτός μόνιμης ή γονικής κατοικίας!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν είναι για εκτός πόλης παρακαλώ ας με 'μαζέψει' κάποιος απο το Καρφούρ!!! Δίοτι θα βρίσκομαι εκτός μόνιμης ή γονικής κατοικίας!Από το Καρφουρ; Οκ! Θα έρθω εγώ
-
Τελικά ποιοι θα είμαστε και πού θα πάμε; Η ώρα υποθέτω 19.00.
Το τονίζω για αυτούς που έρχονται αλεξιπτωτιστές και μπορεί να καταλήξουν μόνοι τους στο λεζαμί.
-
Ναι. Για ώρα φαντάζομαι ... τις 7!
-
Άρα στο Wet Red Rose στις 19:00;
-
Οκ. Έκλεισε με πλειοψηφία 3 και πιστεύω 4ου του drdino.
19.00 στην παραλία Νέων Επιβατών στο Wet Red Rose που είναι λίγο πιο πέρα από το χοτ-ντογκάδικο του Καβατζίκη. Όποιος θέλει αγώι, στέλνει πμ ή σμς στο κντ.
-
Τυχεροί συμφορουμίτες. Εσείς εκείνη την ώρα θα μπανίζετε 'μωρά' με μπικίνι και εγώ θα ακούω τις τσιρίδες πραγματικών μωρών σε έναν παιδότοπο (μία ωρίτσα θα κάτσω το πολύ και μετά σας έρχομαι όμως!)...
-
καλά να περάσετε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τυχεροί συμφορουμίτες. Εσείς εκείνη την ώρα θα μπανίζετε 'μωρά' με μπικίνι και εγώ θα ακούω τις τσιρίδες πραγματικών μωρών σε έναν παιδότοπο (μία ωρίτσα θα κάτσω το πολύ και μετά σας έρχομαι όμως!)...Κυνηγι;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
καλά να περάσετε...Γιατί δεν αφήνεις το αυτοκίνητο στο Carrefour και να πας μετά με τον Αλέξη ή τον Νίκο που προσφέρθηκαν;
Κυνηγι;
Ίσως μαμάδων!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
καλά να περάσετε...
Γιατί δεν αφήνεις το αυτοκίνητο στο Carrefour και να πας μετά με τον Αλέξη ή τον Νίκο που προσφέρθηκαν;
Δεν είναι θέμα αυτοκινήτου ή βενζίνης, ευχαριστώ.
Δεν μου άρεσε που χαρακτήρισες το Θέρος, λες και πάμε για το μαγαζί ή θα καθίσουμε μέσα...
Είχα την εντύπωση ότι από τη στιγμή που κανονίζει συνάντηση ιντερνετικό φόρουμ αυτοκινήτων, είναι απαραίτητο το μέρος συνάντησης να διαθέτει ευκολία πρόσβασης, άνετο πάρκινγκ, γνωστό όνομα στη περιοχή. Όλα αυτά γιατί πάντα θέλουμε να έρχονται και νέα μέλη. Εάν κανόνιζε η τσακαλοπαρέα να πάει για καφέ, ας πηγαίναμε όπου να είναι. Αλλά εδώ μιλάμε για τη καθιερωμένη συνάντηση της εβδομάδας. Αυτή είναι η άποψη μου για το θέμα. -
Άσχημη μέρα Βασίλη; Πάμε παρακάτω...
Το μαγαζί παίζει έναν ρόλο και αναφέρομαι κυρίως στην ποιότητα του κόσμο που μαζεύει. Ε το Θέρος είναι ντιντίδικο, πως να το κάνουμε τώρα; Κι εγώ έχω πάει αλλά δεν είναι και η καλύτερη μου εκεί... Ευκολία πρόσβασης, άνετο πάρκινγκ και όνομα έχει το Θέρος και το Wet, να φάνε και οι κότες και σαφώς περισσότερο σε σχέση με το άγνωστο Les Amis. Όποιος θέλει να μας γνωρίσει μπορεί να το κάνει εύκολα ερχόμενος στο νέο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης που δεν προτάθηκε καν από εμένα αλλά βρίσκομαι τώρα εκ του μηδενός να πρέπει να το υπερασπιστώ. Τονίζω ότι δεν με βολεύει καν, εγώ στα Κωνσταντινουπολίτικα θα είμαι εκείνη τη ώρα και άρα με βόλευε το Carrefour.
Παρακαλώ.
-
-
Έχεις δίκιο Αλέξανδρε, όντως το LesAmi είναι άγνωστο εξ ου και δεν γίνονται εκεί συναντήσεις club αυτοκινήτων. Στο Θέρος είχα πάει παλαιότερα σε συναντήσεις με το GRC, δεν παρατήρησα κάτι από αυτό που λες, ούτως ή άλλως δεν πάμε για να δούμε, αλλά για να βρεθούμε. Απλά οι όμορφες γυναικείες παρουσίες ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα.
-
Μάλλον παρεξήγησες τα λεγόμενά μου. Με την λέξη ντιντίδικο δεν εννοούσα το gay bar αλλά το trendy-φλώρικο. Ας μη χαλάμε τώρα τις καρδιές μας για χαζομάρες.
Το ξέρεις ότι εγώ θα χαρώ να σε δω σήμερα, όπου και αν πάμε!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)