-
Είχες δεν είχες, την αναφορά την έκανες
-
Μόνο τι φαγαμε δεν είπε ο μαρτυριάρης!
Επίσης δεν είπε ότι κάποια στιγμή ήρθε ο 'παστό'-ιερέας!!! (Από αυτό βγαίνει και το ... πάστορας ... συνειρημένο?) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μόνο τι φαγαμε δεν είπε ο μαρτυριάρης!
Επίσης δεν είπε ότι κάποια στιγμή ήρθε ο 'παστό'-ιερέας!!! (Από αυτό βγαίνει και το ... πάστορας ... συνειρημένο?)Τα κλασικά φάγαμε. Ιερέας παστός! Πάστορας...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μόνο τι φαγαμε δεν είπε ο μαρτυριάρης!μα μονο αυτο επρεπε να αναφερθει, τα υπολοιπα μενουν εντος
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:iconcool:Επειδή σε προηγούμενη σελίδα υπήρξε μια μικρή ... 'αντίδραση' εναντίον των σουβλακίων Αγ. Προδρόμου είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με την παντσέτα, συκώτι και μπιφτέκι του 'Κτήματος'.
Αλέξανδρε ... η νοστιμότατη μελιτζανοσαλάτα είχε αρκετό σκόρδο και το ραντεβού των 11 ... μου έφαγε μια ολόκληρη οδοντόκρεμα!
-
Μαϊντανός ή τσιχλίτσα Κώστα μου. Εναλλακτικά, 2 ουισκάκια και μυρίζεις όμορφα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:iconcool:
Επειδή σε προηγούμενη σελίδα υπήρξε μια μικρή ... 'αντίδραση' εναντίον των σουβλακίων Αγ. Προδρόμου είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με την παντσέτα, συκώτι και μπιφτέκι του 'Κτήματος'.
Δεν σε πιάνω
-
Και μετά τον μαιντανό ... κάτι για την μαιντανίλα θα ήθελα!
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν σε πιάνωΚαι εγώ με αυτό που έβαλες!
Είπα μήπως υπάρξει διαφοροποίηση θέσης όπως ... εναντίον των σουβλακίων απέναντι στα φιλετάκια με το καλαμπόκι της προηγούμενης Κυριακής! -
Προς κ.κ. leonp και drdino.
Θυμάστε φαντάζομαι την συζήτηση που είχαμε την Παρασκευή και που σας φάνηκε ανήκουστο το γεγονός στο Porto Carras. Συνέβη κάτι παρόμοιο και σε μένα χθες!!! Τελικά η ρομαντική πρόσκληση σε σπίτι δεν περιλάμβανε 'γλυκό' μετά το φαγητό (το οποίο και μαγείρεψα γιατί αν περίμενα, νηστικοί θα ήμασταν ακόμα... αν είναι η γυναίκα νοικοκυρά ). Είδατε τελικά που δεν είναι και τόσο σπάνιο αυτό;
-
Δυστυχώς ισχύει και συμβαινει!
-
Τελικά είναι δεδομένο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τελικά είναι δεδομένο.Εσύ στα νότια ... φρόντισε να περάσεις καλά!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προς κ.κ. leonp και drdino.Θυμάστε φαντάζομαι την συζήτηση που είχαμε την Παρασκευή και που σας φάνηκε ανήκουστο το γεγονός στο Porto Carras. Συνέβη κάτι παρόμοιο και σε μένα χθες!!! Τελικά η ρομαντική πρόσκληση σε σπίτι δεν περιλάμβανε 'γλυκό' μετά το φαγητό (το οποίο και μαγείρεψα γιατί αν περίμενα, νηστικοί θα ήμασταν ακόμα... αν είναι η γυναίκα νοικοκυρά ). Είδατε τελικά που δεν είναι και τόσο σπάνιο αυτό;
Για πείτε και σ'εμάς να μαθαίνουμε
cosneo: το άβαταρ με το σεμεδάκι είναι
-
Να τον ακούτε τον παλιό...
Καλέ μου δικηγόρε, θα στα πω από κοντά το Σάββατο...
-
-
Αν την γνώρισες προχθές, σε κάλεσε σπίτι της χθες και δεν έγινε τίποτα, τότε είναι αδερφή αυτής του Λεωνίδα.
Που και πάλι βεβαία δεν είναι συγκρίσιμο καθώς δεν πήγατε ταξιδάκι σε ξενοδοχείο.
-
Έχω χάσει πολλά επεισόδια
υ.γ. Λεωνίδα θα φάμε κουφέτα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν την γνώρισες προχθές, σε κάλεσε σπίτι της χθες και δεν έγινε τίποτα, τότε είναι αδερφή αυτής του Λεωνίδα.Που και πάλι βεβαία δεν είναι συγκρίσιμο καθώς δεν πήγατε ταξιδάκι σε ξενοδοχείο, αφού προηγήθηκε βραδιά στα μπουζούκια
fixed
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν την γνώρισες προχθές, σε κάλεσε σπίτι της χθες και δεν έγινε τίποτα, τότε είναι αδερφή αυτής του Λεωνίδα.Που και πάλι βεβαία δεν είναι συγκρίσιμο καθώς δεν πήγατε ταξιδάκι σε ξενοδοχείο.
Την ξέρω από το 2005 και είναι πρώην μου... Αλλά όταν σε καλεί για φαγητό και μετά πάτε στο υπνοδωμάτιο, είναι λογικό να έχεις προσδοκίες. Αλλά φεύ... να κοιμηθούμε ήθελε μόνο!
ΥΓ: Μου πρότεινε να πάμε και κανένα 2ήμερο... αλλά δεν την ξαναπατάω.
Famas, ακόμα εδώ είσαι; Πότε πετάς;
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)