-
Και πάλι εδώ, κόντρα στο κατεστημένο, για μια καινούρια αυγή,για ένα καινούριο αύριο, για ένα δίκαιο και ονειρικό φόρουμ.
-
Και πάλι εδώ, κόντρα στο κατεστημένο, για μια καινούρια αυγή,για ένα καινούριο αύριο, για ένα δίκαιο και ονειρικό φόρουμ.
-
-
Αντε ρε! Καλορίζικα!!
Χαθήκανε όμως οι άοκνες προσπάθειες του Αντρέα να σας μαζέψει!!!
-
Μας το'σβησαν οι πρακτωρες του ψευδοκρατους των Αθηνών;Μας το'σβησαν οι ατιμοι οι Παλαιοελλαδιτες;Μας εχθρευτηκε το νότιο κατεστημενο;
ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ,ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!!
Καφεδακι άλλη φορα.Τωρα εχει ανταρτικο!
-
Ρε Αντρέα! Τι αίσχη είναι αυτά που κάνουν ρε οι σινεφίλ σου?!?!
Ψάρι ρε?!?!?!? Ψάρι?!?!?!?!.... ...εκτός αν εννοούν ψαρονέφρι!
-
Μόνο ψάρια και σαλάτες στις συναντήσεις. Πάει το παλιό θέμα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε Αντρέα! Τι αίσχη είναι αυτά που κάνουν ρε οι σινεφίλ σου?!?!Ψάρι ρε?!?!?!? Ψάρι?!?!?!?!.... ...εκτός αν εννοούν ψαρονέφρι!
Πέφτω απο τα συννεφα ρε Νίκο.
Εγω νομιζα οτι ψαρια τρωνε μονο οι γατες
Στη θεση σου θα τού'ριχνα μπάν,για το λόγο οτι προσπαθει να μολύνει το φόρουμ μας με τις αιρετικές του απόψεις για το φαγητο.
-
Με βάζεις σε πολύ σοβαρές σκέψεις!!!!
Θα ρωτήσω και τον κολλητό μου... -
To κατεστημένο είναι πολύ ισχυρό και έχω συνταχθεί μ' αυτό (όσο κι αν δεν μου αρέσει το ψάρι).
-
Το Κατεστημένο είναι Ένα!! Κυνηγάει αγριογούρουνα και τρώει μόνο κρέας! Γιαααα σκέψου το ξανά!!!
-
Ρε!!! 2 μερες ελειψα και το καταστραφηκε ο κοσμος??? Να το φερετε πισω τωρα το παλιο ωραιο μας θεματακι
Edit: Εχασα και καμια 100στη ποστ!! Αλητες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Το Κατεστημένο είναι Ένα!! Κυνηγάει αγριογούρουνα και τρώει μόνο κρέας! Γιαααα σκέψου το ξανά!!!
Έτσι νομίζετε όλοι εσείς οι κρεατοφάγοι. Υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις που διέγραψαν το θέμα με τα παϊδάκια και έφεραν στη θέση του θέμα συναντήσεων για ψάρια και σαλάτες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:iconcool:
Το Κατεστημένο είναι Ένα!! Κυνηγάει αγριογούρουνα και τρώει μόνο κρέας! Γιαααα σκέψου το ξανά!!!
Έτσι νομίζετε όλοι εσείς οι κρεατοφάγοι. Υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις που διέγραψαν το θέμα με τα παϊδάκια και έφεραν στη θέση του θέμα συναντήσεων για ψάρια και σαλάτες.
-
Τετάρτη ποτάκι στις 8 στο γνωστό μέρος....
Το απαιτεί ένα από τα κρεμασμ....εεεε παντρεμένα μέλη του 4ΤΦΒΕ -
η αληθεια ειναι οτι αηδιαζα καθε φορα που πηγαιναμε για κρεας...
τωρα ομως πια...με το ψαρι δε θα χουμε κανενα προβλημα υγειας..
ψαρι και παλι ψαρι!!!
-
Κολλητέ?!?!?!?! Κι εσυ με τις σκοτεινές δυνάμεις?!
Ποιός είναι ο Alphaleader στο myphone?!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τετάρτη ποτάκι στις 8 στο γνωστό μέρος....Εκείνη την ώρα παντρεύεται φίλος μου στο δημαρχείο (και είμαι μάρτυρας)
-
Λεωνίδα είναι κολλητικό, να προσέχεις...
-
Είμαστε μικροί ακόμα, δεν ξέρω πως το αποφάσισε. Ίσως επειδή η φίλη του κοντεύει να γεννήσει.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)