-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
με wets??Μακάρι.....................
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
με wets??
Μακάρι.....................
Ξανασκέψου το αυτό...
-
Έχω ξανατρέξει σε demi βρεγμένη πίστα (με slicks ) και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον από σκέτο στεγνό.
Γενικά εγώ μπορώ και αύριο και Κυριακή, απλά την Κυριακή αν είναι μετά τις 3 γιατί το Σάββατο το βράδυ έχουμε και υποχρεώσεις.
Αύριο αν μπορείτε κατά τις 1 (που απ' ότι είδα βολεύει και άλλους) πείτε ποιοί θα είστε για να μαζευτούμε.
Σημείωση: δεν ξέρω κανέναν σας οπότε αν τελικά συμφωνήσετε για αύριο στείλτε μου ένα τηλ ή κάτι κατατοπιστικό (κόκκινο γαρύφαλο κλπ) για να μην χαθούμε. -
και γω μπορω αυριο στις 1!Εγω λεω να φοραω μπλουζα αλονσο για να με γνωρισετε
-
Έχω ξανατρέξει σε demi βρεγμένη πίστα (με slicks ) και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον από σκέτο στεγνό.Καλά σίγουρα είναι πιο ενδιαφέρον από στεγνό αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει ανωμαλία...
-
Ωραία. Για στοιχηθείτε........
-
να πουμε μια ? ο καβαλινο μπορει?
-
Mπορεί.
-
εγινε! δωστε οδηγιες!
απο αττικη οδο ειναι κοντα?
θα τα δω αυριο πρωι. -
Η kartland είναι στην διεύθυνση Λ. Ανθούσας 8, Παλλήνη.
Μέσω Αττικής Οδού
Έξοδος ΓΕΡΑΚΑΣ /ΑΝΘΟΥΣΑ ( Νο 14 ) Από Ελευσίνα
Έξοδος ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ / ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ( Νο 15 ) Από Μαρκόπουλο -
Κι εγώ, αν και με βλέπω κατά τες 2.
ΠραΧτικές οδηγίες: Ερχόμενοι από Μεσογείων προς Ραφήνα, με το που περάσετε την Αττική Οδό (περνά από κάτω σας) κάνετε αριστερά στο πρώτο φανάρι. Έχει κάτι κυπαρίσσια στοιχισμένα στην απέναντι αριστερή γωνία, γύρω από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Με το που κάνετε αριστερά (το φανάρι αργεί γενικά), στα 200 μέτρα θα δείτε την πίστα στα αριστερά σας. Στρίβετε και παρκάρετε.
-
Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 13:30. Έστειλα το κινητό μου σε pm στον cavallino.
Geo F1 θα ψάχνω για μπλούζα alonso... -
Geo F1 θα ψάχνω για μπλούζα alonso...
Shoot at sight!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Geo F1 θα ψάχνω για μπλούζα alonso...
Shoot at sight!
και ελεγα να βαλω και το καπελακι..
-
ναι , τελικα ξερω ποια λετε , εχω περασει απεξω.
θα ειμαι εκει γυρω στις 1.θα φωραω μπλε και θα καπνιζω muratti
-
Moutra, upostrofh is in my blood, it's part of me, I've been doing it all my life...
Όπως διανοείσθε σήμερα έγινε χαμός. Βασικά η άσφαλτος δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση από πλευράς θερμοκρασίας και υγρασίας με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσφυση.
Ως τελευταίος τη κατάταξη μπήκα να δώσω αναφορά πρώτος...
Δεν μπορούσα με τίποτα να το πάω όπως είχα συνηθίσει.
Είχαμε και ένα racing incident με τον Phaethon αλλά όλα καλά.
Ελπίζω να ξανακανονίσουμε σύντομα λίγο πιο αργά και να για να μην τρέχουμε με τα ξυπνητήρια και για να είναι σε καλύτερη φάση η πίστα. -
Moutra, upostrofh is in my blood, it's part of me, I've been doing it all my life... -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Moutra, upostrofh is in my blood, it's part of me, I've been doing it all my life...
Tι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει..?
-
Ποιος νικησε?
-
Είχα καιρό να κάνω αλλά ειλικρινά τέτοια μούτρα.....
Το μόνο καλό ότι έμαθα απ' έξω τις στροφές..... στην πίστα του Fiorano από την μπλούζα του Μάνου που είδα να περνάει μπροστά μου αρκετές φορές...EDIT: Phaethon νομίζω. Τα άλλα δεν τα θυμάμαι. Ήμουνα και αγουροξυπνημένος.....
Meeting για καρτάκι...