-
Για όσους βέβαια βρίσκονται εν Αθήναις, πόσοι ψήνεστε να βρεθούμε σε κάποια πίστα που να βολεύει όλους το επόμενο Σ/Κ για μερικούς γύρους;
-
Για όσους βέβαια βρίσκονται εν Αθήναις, πόσοι ψήνεστε να βρεθούμε σε κάποια πίστα που να βολεύει όλους το επόμενο Σ/Κ για μερικούς γύρους;
-
-
Παρον
αλλα που?εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει κατι αξιοπρεπες(χρονομετρηση , lap chart , 15ε τα 15 λεπτα).
-
Παλλήνη υπάρχει.
-
Παλλήνη εννοείς Ανθούσα; Είναι η μόνη πίστα που ξέρω ότι έχει και χρονομέτρηση. Όπως επίσης και αξιόλογα καρτ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παλλήνη εννοείς Ανθούσα; Είναι η μόνη πίστα που ξέρω ότι έχει και χρονομέτρηση. Όπως επίσης και αξιόλογα καρτ.Δίπλα στην είσοδο/έξοδο της αττικής οδού επί της μεσογείων, λίγο πριν την Παλλήνη...
-
Είναι αρκετά αξιόλογη σαν πίστα όπως και τα καρτ που δίνει (σαν μοτέρ τουλάχιστον...).
Νομίζω ότι είναι κάπου 11 ευρώ τα 12 λεπτά ή κάτι τέτοιο.
Άντε ψηθείτε... -
Εγώ μέσα είμαι πάντως.
-
-
Παρασκευή αύριο. Μήπως να μαζευόμαστε όσοι ψήνονται για αυτό το Σ/Κ;
-
τρεις ειμαστε
παντως το πακετο της πιστας που λετε φαινεται γαματο -
Εγώ μένω πολύ κοντά στην πίστα, οπότε οι υπόλοιποι πέστε αν βολεύεστε ή όχι για να πούμε μέρα, ώρα κλπ
-
Και γω λογικα θα μπορεσω.
-
Το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά, αν προλαβαίνω. Είναι κανονισμένο ότι θα γίνει?
-
Εγώ θα μπορώ να είμαι εκεί αύριο Σάββατο, 11 το πρωί.
-
11 το πρωί;;;; Δεν το κάνουμε λίγο προς μεσημέρι ρε παιδιά....... Say 1?
-
οτι ωρα θελετε εκτος απο αργα το απογευμα
-
Αν γίνει κατά τες 1-2 ίσως τα καταφέρω κι εγώ.
-
με wets??
Meeting για καρτάκι...