-
Λοιπον εχει μεινει αναμενο το τριτο φως των φρενων,εννοειτε αφου εχω βγαλει το κλειδι και το εχω κλειδωσει.Οταν παταω φρενο αναβει μονο το αριστερο και το τριτο μενει μονιμα ανναμενο.Επειδη δε θελω να το αφησω το βραδυ ετσι μην τα κακαρωσει η μπαταρια,και αυριο ισως το μεσημερι μπορεσει να παει συνεργειο αλλιως απο δευτερα γιαυτο γρηγορα ιδεες!!!
πρωτη σκεψη να βγαλω την ασφαλεια?αν ναι που ειναι το κουτι και ποια ειναι αυτη?αλλες σκεψεις???το αμαξι ειναι πολο 4γενιας,prefacelift
http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Polo_Mk_IV -
Λοιπον εχει μεινει αναμενο το τριτο φως των φρενων,εννοειτε αφου εχω βγαλει το κλειδι και το εχω κλειδωσει.Οταν παταω φρενο αναβει μονο το αριστερο και το τριτο μενει μονιμα ανναμενο.Επειδη δε θελω να το αφησω το βραδυ ετσι μην τα κακαρωσει η μπαταρια,και αυριο ισως το μεσημερι μπορεσει να παει συνεργειο αλλιως απο δευτερα γιαυτο γρηγορα ιδεες!!!
πρωτη σκεψη να βγαλω την ασφαλεια?αν ναι που ειναι το κουτι και ποια ειναι αυτη?αλλες σκεψεις???το αμαξι ειναι πολο 4γενιας,prefacelift
Κάνε βόλτες όλη τη νύχτα...
Βγάλε τους πόλους. Δεν ξέρω βέβαια μήπως μετά απορρυθμιστεί τπτ.
-
καλη σκεψη αυτη με τους πολους,μαλλον αυτο θα κανω....
αλλα πριν,τιποτα ποιο ντελικατο υπαρχει? -
ή βγάλε τον πόλο της μπαταρίας...
-
εγω αυτο καταλαβα,αλλους πολους ελεγε ο κωνσταντινος?
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
εγω αυτο καταλαβα,αλλους πολους ελεγε ο κωνσταντινος?Ξεκίνησα να γράφω την απάντηση πριν κάνει edit και προσθέσει το: 'Βγάλε τους πόλους. Δεν ξέρω βέβαια μήπως μετά απορρυθμιστεί τπτ.'
Όταν απάντησα είχε μόνο το: 'Κάνε βόλτες όλη τη νύχτα... '
-
το ίδιο λέμε
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
το ίδιο λέμεΕσύ editάρεις όμως
-
δεν φταίω εγώ το σύστημα μου το επιτρέπει....
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:ysterical: δεν φταίω εγώ το σύστημα μου το επιτρέπει....Κλασσικός Έλληνας... για όλα φταίει το σύστημα
Off-topic σου 'ρχόμαστε
-
Λογικά στο βιβλιαράκι θα περιγράφεται η θέσης της ασφαλειοθήκης (κατα παράδοση στα VW αντικριστά της πόρτας του οδηγού απή την πλευρά του ταμπλό), οι ασφάλειες και τι κάνουν...
RTFM
_
-
ευχαριστω παιδια παω να το ξεκοιλιασω το ατιμο
α και για να μη μεινουν λαθος εντυπωσεις ΔΕΝ ειναι δικο μου,ου μακρια απο VW,666 του σατανου ξου-ξου
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Λογικά στο βιβλιαράκι θα περιγράφεται η θέσης της ασφαλειοθήκης (κατα παράδοση στα VW αντικριστά της πόρτας του οδηγού απή την πλευρά του ταμπλό), οι ασφάλειες και τι κάνουν...RTFM
_
Απλά θες καλό φωτισμό για να διαβάσεις τους αριθμούς μινιατούρες που δείχνουν ποιά ασφάλεια είναι ποιά
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
ευχαριστω παιδια παω να το ξεκοιλιασω το ατιμοα και για να μη μεινουν λαθος εντυπωσεις ΔΕΝ ειναι δικο μου,ου μακρια απο VW,666 του σατανου ξου-ξου
Μην τα πετάς έτσι απότομα αυτά... διαβάζει και ο tommaso
-
Kαποια γειωση γινεται φιλε μου
-
Εχουν ολα του γκρουπ,μια περιεργη ασφαλεια στα φρενα,νομιζω οτι εχει σχεση με το να καταλαβαινει ο εγκεφαλος ποτε το φρενο ειναι πατημενο και να μη δινει γκαζι λ.χ.Εχω δει πολλα πασσατ και οκταβια με ανμμενο το 3ο φως.
Καποτε το ειχε παθει και το δικο μου ιμπιζα και μου αναψε το EPC.
προβλημα με μονιμο αναμενο φως σε πολο