-
K του χρονου ετσι Scotsezos???Οπως φετος...??
-
http://f1.gpupdate.net/en/news/2007/10/ ... mpionship/
Ecclestone: Dennis handed Raikkonen the championship
25 October 2007'Ron gave Raikkonen the championship,' Ecclestone told The Mirror. 'If he hadn't called Hamilton in for that silly low fuel and soft tyres stint he could have won the championship. He made no time on the road and lost 25 seconds making the stop. If he had only lost 15 seconds he would have been fourth.
'I feel sorry for Lewis after his performances this year as a rookie. Raikkonen is champion. I just hope he starts talking more.'
Ετσι, ετσι. Kimi αγορι μου, εσυ σφιγγα κι ας τους να κουρευονται τους marketeers...
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
K του χρονου ετσι Scotsezos???Οπως φετος...??Όχι όπως φέτος. Ο καθένας με τις δυνάμεις του, όχι με κλεψιές.
-
Ακουω οτι ο Brawn ξενοικιασε το σπιτι του στην Ιταλια και επιστρεφει οριστικα Αγγλια. Καποιοι βιαζονται να το αποδωσουν σε διπλο χτυπημα της Red Bull με Alonso, Brawn, παραμονη Kova με παρεα τον Piquet σε Renault και μετακινηση-σπονδη Webber σε McLaren.
-
Είναι τόσο απίστευτο, που φαντάζει εξαιρετικά πιθανό.
-
Πρώτη χρονιά η silly season συνεχίζεται μετά το τέλος της κανονικής σεζόν.
Alonso-McLaren έχουν αφήσει τους πάντες στην αναμονή.
Τουλάχιστον έχει ενδιαφέρον ο χειμώνας! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πρώτη χρονιά η silly season συνεχίζεται μετά το τέλος της κανονικής σεζόν.
Alonso-McLaren έχουν αφήσει τους πάντες στην αναμονή.
Τουλάχιστον έχει ενδιαφέρον ο χειμώνας!Λογικα μεσα στο πρωτο δεκαημερο του Νοεμβρη, θα ξερουμε τι θα γινει τελικα με τον Nando..
-
Δeν αποκλείεται πάντως να το τρενάρει περισσότερο ο Dennis.
Μου φαίνεται ότι θα βρει πρώτα τον αντικαταστάτη του (αν φύγει) και μετά θα ανακοινώσει οτιδήποτε.
Κάνει τις κινήσεις του και αφήνει τους ανιπάλους στην αναμονή. -
Δε νομιζω οτι θα το καθυστερησει πολυ o Dennis, μιας και στο τελος του επομενου μηνα αρχιζουν και οι χειμερινες δοκιμες..
-
εδω ταιριαζει το σχετικο
(γελασε καθε πικραμενος)
-
Coulthard κατά Dennis
Ο Coulthard τονίζει στην αυτοβιογραφία του πως ο Dennis πάντα έχει προτίμηση σε έναν πιλότοΟ Coulthard μετά τα όσα έχουν συμβεί στο πρωτάθλημα του 2007, δεν μπορούσε παρά να συγκρίνει τον εαυτό του και τα όσα έζησε με τον Fernando Alonso σε σχέση με τον Lewis Hamilton. Έτσι στο βιβλίο του αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο Dennis πάντα έχει έναν αγαπημένο πιλότο. Το πρώτο σημάδι προτίμησης στον Mika ήταν στην Μελβούρνη το 1996. Ο μηχανικός μου και ο Mika συζητούσαν τη στρατηγική για τον αγώνα και ήμουν και εγώ εκεί. Κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο Ron Dennis. Σηκώθηκα να τον χαιρετήσω και με αγνόησε. Κάθισε δίπλα στον Mika και ρώτησε ποια είναι η στρατηγική μας για τον αγώνα. Όλοι άκουσαν το σχέδιο του Mika και ο Ron είπε “Ωραία αυτό θα κάνουμε”. Ο διευθυντής της ομάδας μου αναφερόταν σε εμένα σαν να ήμουν σε αντίπαλη ομάδα».
30/10/2007 | MSFREE.GR
ρε το καραφλάκια...
-
Toυ έδιναν ίδιο μονοθέσιο όμως.
-
Στη ΜακΛαρεν δε θα δωσουν μονοθεσιο στον Αλόνσο να οδηγησει στις δοκιμες και δεν του εχουν πει τιποτα σχετικα με το νεο μονοθεσιο.
Ο ίδιος λέει οτι μπορει να γινει ανταλλαγη με τον Ρόσμπεργκ και να πάει στη Γουίλλιαμς
για ενα μονο χρονο και μετα να διεκδικησει μια θεση στις BMW, Renault και διολου απίθανο και στη Φερραρι(με το Μασα να γινεται δοκιμαστης??)
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Coulthard κατά Dennis
Ο Coulthard τονίζει στην αυτοβιογραφία του πως ο Dennis πάντα έχει προτίμηση σε έναν πιλότοΟ Coulthard μετά τα όσα έχουν συμβεί στο πρωτάθλημα του 2007, δεν μπορούσε παρά να συγκρίνει τον εαυτό του και τα όσα έζησε με τον Fernando Alonso σε σχέση με τον Lewis Hamilton. Έτσι στο βιβλίο του αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο Dennis πάντα έχει έναν αγαπημένο πιλότο. Το πρώτο σημάδι προτίμησης στον Mika ήταν στην Μελβούρνη το 1996. Ο μηχανικός μου και ο Mika συζητούσαν τη στρατηγική για τον αγώνα και ήμουν και εγώ εκεί. Κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο Ron Dennis. Σηκώθηκα να τον χαιρετήσω και με αγνόησε. Κάθισε δίπλα στον Mika και ρώτησε ποια είναι η στρατηγική μας για τον αγώνα. Όλοι άκουσαν το σχέδιο του Mika και ο Ron είπε “Ωραία αυτό θα κάνουμε”. Ο διευθυντής της ομάδας μου αναφερόταν σε εμένα σαν να ήμουν σε αντίπαλη ομάδα».
30/10/2007 | MSFREE.GR
ρε το καραφλάκια...
Oυσιαστικα με κατι τετοιο κλεινει την πορτα σε οποιον νεο πιστευει οτι μπορει να παει καποτε για πρωταθλημα.
Αρα και Ροζμπεργκ προφανως.
Για τιποτα σε Ραλφ, Φιζικελα, Γουεμπερ (δεν ακουγεται απιθανο) ή Χάιντφελντ (ουτε αυτη η τραμπα θα μου ακουγοταν απιθανη) -
http://www.planetf1.com/story/0,18954,3 ... 12,00.html
o καθενας με τον πόνο του
-
Προφανως ο εντι τζορνταν ξεχασε οτι ο σεννα και ο σουμι οδηγουσαν καροτσια στο ντεμπουτο τους (και μαλιστα χωρις αλλη επαφη με ομαδες απο φ1) ενω ο λιους μπηκε κατευθειαν απο τα τσικο της Μκλαρεν
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Toυ έδιναν ίδιο μονοθέσιο όμως.Προφανώς θέλεις να πείς ότι η ψυχολογία ενός πιλότου F1, και μάλιστα λίγο πρίν τον αγώνα, δεν είναι και τίποτα σημαντικό...
-
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 1454.shtml
-
Aποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Lewis Hamilton 'My Story':
*Then at Monaco I qualified behind Fernando. He was on pole and I was second.
In the race I felt he was pulling away and I wanted to keep pushing. “Back off five seconds for Fernando,” the team said. “I want to win this race. It’s not over till I see a flag,” I replied. “No, keep the gap to five seconds,” they said.*
Nόμιζα πως οι team orders απαγορεύονταν και πως ειδικά αυτή η ομάδα δεν τις χρησιμοποιούσε ποτέ. Μα δεν είχε μείνει ούτε ένας τρόπος κλεψιάς που αυτοί οι κλέφτες δεν είχαν χρησιμοποιήσει για να κλέψουν; Κλεφτόκλεφτες.
On the final qualifying pit stop I came into the pits and I thought Fernando was doing something strange but I did not know what was going on. I could see him looking in his mirrors.
He was still stationary in the pit box having been given the all-clear to go.
I had to stop behind Fernando and put it into neutral while waiting for him. I just thought Ron had got me back for ignoring his instructions, but it was not like that.
Instead it was Fernando getting me back for not letting him pass earlier.
Είναι ιδέα μου ή μόλις ο Λούης ομολόγησε και απέδειξε πως ο Ρον έλεγε ψέματα στη FIA; Όχι πως ήταν η πρώτη του φορά, εννοείται... αλλά... 'honesty' και 'personal integrity' my arse. Κανονικά. -15 πόντους.
-
Άκρως αποκαλυπτικός.
F1 Διάφορα νέα - Οκτώβριος 2007