Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Aν σε ενδιαφερει η γνωμη των γυναικων για το αμαξι σου (πραμα που δεν θεωρω κατακριτεο), μπορεις να παρεις ενα Lancia Y Μοmo Design.
Oι γυναικες δεν βρισκουν ομορφα μονο τα σπορ,γρηγορα, διθεσια και καμπριο αυτοκινητα...
Εναλλακτικα , κατι σε Peugeot 207... Πολυ λιγες γυναικες εχω γνωρισει που να μην τους αρεσει...
Οι γυναίκες έχουν διαφορετικό γούστο από εμάς...
-Οταν βλέπουν ένα διθέσιο, αν είναι ακριβό, ξέρουν πως μ'αυτόν που το έχει θα περάσουν καλά, αλλά για να έχει διθέσιο, πάει να πει πως δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις, δεν κάνει για σχέση.
-Αν οδηγεί σπορ,γρήγορο αυτοκίνητο, είναι ριψοκίνδυνος, δεν κάνει για σχέση
-Αν εχει κάμπριο, θέλει να τον βλέπουν οι άλλες γυναίκες, δεν κάνει για σχέση.
Θα μου πεις τώρα και ποιος τις θέλει για σχέση;
(μιλάμε πάντα για Ελληνίδες, η συντριπτική πλειοψηφία, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από αυτό που λέει, έχει στο μυαλό της την μόνιμη και διαρκή ΣΧΕΣΗ!
Αρα, για να ανακεφαλαιώσουμε:
-Στις γυναίκες, αρέσουν τ' ακριβά πράγματα, γι' αυτό λοιπόν και τ' ακριβά αυτοκίνητα... Οι λόγοι είναι προφανείς: οι πρόγονοί μας κουβαλούσαν μπανάνες, αυτός που οδηγεί ακριβό αυτοκίνητο, έχει και τα μέσα να κουβαλήσει πολλά...φορτηγά μπανάνες! Απλός, καθαρός, δαρβινισμός που δεν χωράει αμφισβητήσεις!
-Υπάρχουν κι ακριβά που πιθανόν να τις απωθήσουν, αλλά δύσκολο... Γενικά αυτοκίνητα που μαζεύουν γκομενάκια γύρω τους, δημιουργούν φόβο καμιά φορά! Βέβαια, με μια Ferrari, κάνεις την δουλειά σου χωρίς φόβους και πάθη...
-Αν δεν μπορείς να έχεις κάτι ακριβό, έχε κάτι που έχει μουρίτσα: κλασικά ΜΙΝΙ, Beetle, A140, Golf (καλώς ή κακώς... )
-Αν δεν μπορείς να έχεις ούτε ένα από τα παραπάνω λόγω χαμηλού μπάτζετ, αγοράζεις μικρό και...χαριτωμένο! Ετσι δεν δείχνεις να σου περισσεύουν τα λεφτά μεν, αλλά η πλειοψηφία δεν ψάχνει μόνον γι' αυτά εξάλλου! Το καλύτερο συνάλλαγμα, είναι η αγάπη μωρά μου!
Παίξτο κι εσύ ερωτύλος, μπορείς!
Σ' αυτή την κατηγορία παίζουν: Swift, Yaris, Ypsilon ( ), Peugeot 206 & 207, Polo, νέο Corsa κλπ
-ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ, όσα καγκουροποιούνται ασύστολα ή πόσο μάλλον τα καγκουροποιημένα! Οι καγκουρίνες, ας αναπαραχθούν με άλλους!