-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ακριβώς! Θεωρώ την αρμονική συνύπαρξη θεμελιώδες στοιχείο σε μια ομάδα!
Και την εχεμυθεια
Η εχεμύθεια είναι δευτερεύουσα, η επιλογή της χρήσης της η μη εντάσσεται στο πλαίσιο της αρμονικής συμβίωσης!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Οκ, τότε Kovalainen δαγκωτό... μέχρι να μας διαψεύσει!Η πλάκα ξέρεις ποια θα είναι, να αρχίσει ο Κόβα να παίρνει το σκαλπ του Λούη στις πίστες και να αρχίσει ο Λούης τα 'μου κλέβει τα σέταπς', 'δεν με κάνουν treat ως Νο1 όπως μου αρμόζει μέσα στην ομάδα' και να τάζει έξτρα πριμ στους μηχανικούς του
-
Αρμονικη συμβιωση υπαρχει και σε αντρογυνα αλλα παντα ο ενας τον ριχνει και η αλλη τον τρωει.
Καπως ετσι ειναι και το προτυπο της ΜακΛαρεν
Ο Αλονσο επαιξε το ρολο που του ειχε ετοιμασει ο Ντενις (ο πρωταθλητης που θα χασει απο το καμαρι μας για να δημιουργηθει ο θρυλος) και τωρα θελουμε να τον διωξουμε.ΑΝ ΟΜΩΣ (λεω αν) ο Αλονσος ΔΕΝ φυγει; Και ΑΝ ΛΕΩ (παλι αν) οχι μονο κατσει, αλλα κωλοβαραει κιολας; 100εκ οι φωτοτυπιες (ακριβες ρε αδερφακι μου ), 80 το χαρτζηλικι του μικρου, βαλε και τα κερατιατικα του Ναντο...
Τον βλεπω τον καραφλα να τραγουδαει Τσομπαναρέηβ.
Δως μου δυο κατοσταρικα
δως μου δυο πεντακοσαρικα -
Ο Alonsos είναι πολύ πιθανό να κάτσει, όπως βλέπουμε όλοι μας από τις ισχύουσες καταστάσεις των συμβολαίων. Για να φύγει πρέπει να βρεθεί κάποιος (νέος χορηγός?) να πληρώσει τα απαραίτητα για το σπάσιμο του συμβολαίου του. Και δεν το βλέπω εύκολο, από τη στιγμή που μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και δε θα χρειάζονται τότε τα επιπλέον χρήματα του σπασίματος συμβολαίου.
Η McLaren φρόντισε επίσης να μη θιχτεί το πρωτάθλημα οδηγών, άρα δεν υπάρχουν κι εύκολες νομικές βάσεις για αθέτηση όρων από πλευράς McLaren, κοινώς ο Alonso είναι κάπως εγκλωβισμένος στη βούληση της McL. -
Και η βουληση της ΜακΛαρεν ειναι να χρυσοπληρωνει εναν οδηγο που δε θελει, ενω εχει να πληρωσει και το φωτοτυπαδικο στη Μελενικου...
Καλα.... τραγουδατε εσεις....
-
-
greo
Όσο και να μην τον θέλω πια στην ΜακΛάρεν τον Ζορρό, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως με ιντριγκάρει η δυνατότητα να δω αν και με πόση διαφοά θα κερδίσει τον Λούη ή αν θα χάσει και 2η σαιζόν σερί.
Γενικά όμως δεν νομίζω πως η παραμονή του θα κάνει καλό στην ομάδα, το αντίθετο πιστεύω. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο απο όλα όμως είναι η εμμονή του Μόσλεϋ να θέλει να πετάξει τη ΜακΛάρεν έξω απο τη Φ1 και το 2008... σε τέτοια περίπτωση μάλλον θα απαλλαγείτε οριστικά και δια παντός από την παρουσία μου στο φόρουμ (και τη Φ1 γενικότερα). Ήδη έκανα υπέρβαση που παρακολούθησα το Φούτζι. Το έκανα γιατί πραγματικά ήθελα να δω τι θα κάνει ο Λούης απέναντι στον Ζορρό σε μια εντελώς άγνωστη πίστα. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες ήταν ένα έξτρα μπόνους Και μάλλον θα δω και την Κίνα, μιας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να δω να ξαναγράφεται η ιστορία. Αν όχι, αναγκαστικά θα δω και τη Βραζιλία
-
Στην αγνωστη πιστα ευνοειται οποιος εχει το καλυτερο playstation
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στην αγνωστη πιστα ευνοειται οποιος εχει το καλυτερο playstationΑ, δηλαδή χάνει (όχι μόνο στην πραγματικότητα αλλά) ΚΑΙ στο playstation o Ζορρό, ε;
-
ΚΥΡΙΩΣ στο playstation χανει
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Λες ο (πλεον) φτωχος πλην (οχι πλεον) τιμιος γερος να βγει με μαυρο γυαλι και να πουλαει χαρτομαντηλα στα φαναρια;;;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Λες ο (πλεον) φτωχος πλην (οχι πλεον) τιμιος γερος να βγει με μαυρο γυαλι και να πουλαει χαρτομαντηλα στα φαναρια;;;
This would be undoubtedly something that would rank as mildly amusing if there was any foundation in the logic that me as managing director of the Vodafone Santander McLaren Mercedes organisation, had no financial resources to compensate with the current fiscal burden as it has shaped up in the last few months for us. This is not the case and I would like to point out once again that I put my personal integrity above anything else and I feel that in a short amount of time I will be in dire need of a Kleenex tissue.
-
Εϊ, το Santander δεν εχει συμφωνηθει να περιλαμβανεται στον τιτλο της εταιριας!
-
http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/ ... 5937.shtml
Θα γινόταν αυτό στην Ελλάδα ποτέ;
-
Όχι. Στην Ελλάδα όλα θα δούλευαν τέλεια.
-
Δεν θα δίναν τα λεφτά πίσω....
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ο Alonsos είναι πολύ πιθανό να κάτσει, όπως βλέπουμε όλοι μας από τις ισχύουσες καταστάσεις των συμβολαίων. Για να φύγει πρέπει να βρεθεί κάποιος (νέος χορηγός?) να πληρώσει τα απαραίτητα για το σπάσιμο του συμβολαίου του. Και δεν το βλέπω εύκολο, από τη στιγμή που μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και δε θα χρειάζονται τότε τα επιπλέον χρήματα του σπασίματος συμβολαίου.
Η McLaren φρόντισε επίσης να μη θιχτεί το πρωτάθλημα οδηγών, άρα δεν υπάρχουν κι εύκολες νομικές βάσεις για αθέτηση όρων από πλευράς McLaren, κοινώς ο Alonso είναι κάπως εγκλωβισμένος στη βούληση της McL.3ετές δεν είναι το συμβόλαιο του Νάντο;
-
Ναι τριετες ειναι.
-
Έλειψα μια μέρα και έχασα τη μπάλα.
Δύο πράγματα από αυτά που γράφτηκαν κάποιες σελίδες πίσω:
-
Ο Cavallino παρέθεσε ένα κείμενο για το ότι ο Alonso με τον manager του πήγαν να απολογηθούν αμέσως μετά τον εκβιασμό του Ισπανού, βάση του οποίου κράζατε τον Dennis γιατί δεν το είπε.
Αφού ρε παιδιά το έχει πει σε δηλώσεις του αυτό ο Dennis!
Κατά 99% το έχω διαβάσει στο autosport. -
Κράζατε επίσης τον Hamilton γιατί έβρισε τον Dennis και ο mig έγραψε ότι απολογήθηκε γι' αυτό.
Ούτε αυτό ισχύει. Τόσο ο Dennis, όσο και ο Hamilton το διέψευσαν.
Μπορεί να μην τους πιστεύετε άλλα δεν παύει να είναι φήμη.
Ο Hamilton απολογήθηκε για το ότι δεν άφησε τον Alonso να περάσει, όχι γιατί έβρισε τον Dennis.
-
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
[snip]
2. Κράζατε επίσης τον Hamilton γιατί έβρισε τον Dennis και ο mig έγραψε ότι απολογήθηκε γι' αυτό.
Ούτε αυτό ισχύει. Τόσο ο Dennis, όσο και ο Hamilton το διέψευσαν.
Μπορεί να μην τους πιστεύετε άλλα δεν παύει να είναι φήμη.
Ο Hamilton απολογήθηκε για το ότι δεν άφησε τον Alonso να περάσει, όχι γιατί έβρισε τον Dennis.Ωχ, θα με κάνεις να ψάχνω... είμαι 99% ότι έχω διαβάσει αυτές τις απολογητικές του δηλώσεις. Κάτσε να googlάρω...
Επίσημο thread: GP Ιαπωνίας - Fuji 2007