-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Νομίζω πως η ουσία είναι ότι δεν τον άφησαν να παλέψει για να διεκδικήσει την νίκη.Ναι, και λέγουμε ότι τον άφησαν ΜΕΧΡΙ κάποια στιγμή. Με λίγα λόγια του είπαν 'έχεις την ευκαιρία σου. Μετά από αυτή στοπ'.
Σίγουρα δε μιλάμε για πλήρη ελευθερία, αλλά είναι ό,τι πιό ελεύθερο μπορείς να πετύχεις σε μια κορυφαία ομάδα.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Νομίζω πως η ουσία είναι ότι δεν τον άφησαν να παλέψει για να διεκδικήσει την νίκη.
Ναι, και λέγουμε ότι τον άφησαν ΜΕΧΡΙ κάποια στιγμή. Με λίγα λόγια του είπαν 'έχεις την ευκαιρία σου. Μετά από αυτή στοπ'.
Σίγουρα δε μιλάμε για πλήρη ελευθερία, αλλά είναι ό,τι πιό ελεύθερο μπορείς να πετύχεις σε μια κορυφαία ομάδα.
Ειναι υπεροχο να βλεπεις τα ηθη του Τοντ να περναν ως κυριαρχη αποψη.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2007/10/01/nhamilton101.xmlΦίλε Hannibal, μόλις με γλίτωσες από ολόκληρα κατεβατά απαντήσεων που ετοιμαζόμουν να γράψω σε όσα ειπώθηκαν από χτες το βράδι που έγραψα τελευταία φορά. Ειδικά σε όσους επικαλέστηκαν ακόμα και την Vodafone και τη Satander!
Τους έχει χαλάσει πολύ την... σούπα ο πιστρικάς!
-
Χμμμμμμ για να δουμε, η Βοντα δεν εβγαλε καν ανακοινωση συμπαραστασης για την τιμωρια, η Σαντατερ εχει Ισπανικη διοικηση. Αντε, καλη τυχη
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Για να φτασεις να πεις προδωτη τον Ισπανο πρεπει να εχεις χαρακτηρισει σαπια την ηγεσια της ομαδας.Η ηγεσια αποδειχτηκε περιτρανα οτι ειναι σαπια.
Τον Αλονσο δεν τον χαρακτηριζω προδοτη (εγραψα ηδη οτι δεν ηταν απλως δικαιωμα του αλλα υποχρεωση του να δωσει τα στοιχεια).
Τον χαρακτηριζω εκβιαστη, γιατι ζητησε ανταλλαγματα για να ΜΗΝ τα δωσει. -
Στις στηλες του Hughes στο εντυπο Autosport θα βρεις για τα περισσοτερα GPs fuel weight corrected χρονους για τους τεσσερις πρωτους. Μη μου ζητησεις να καθισω να στα συγκεντρωσω γιατι δεν προκειται να ασχοληθω. Ενδεχομενως να το εκανα για καποιον που ειχε ανοιχτο μυαλο αλλα για καποιον που θεωρει επιτυχια να εισαι πιο γρηγορος απο τον ομοσταυλο σου με σεταπ που δεν αντεχει στον αγωνα προφανως δεν εχει νοημα.Δεν χρειάζεται να μου βρεις weight corrected χρόνους, όπως δεν χρειάζεται σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που λήγει υπερ μιας νεοφώτιστης στην κατηγορία ομάδας εναντίον της νυν δις πρωταθλήτριας να κάτσεις να βρεις ποια ομάδα είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας ή περισσότερες τελικές προσπαθεις. Κι αν μάλιστα ακόμα κι αυτά τα δευτερεύοντα είναι σχεδόν μοιρασμένα με κλίση προς τον νεοφώτστο νικητή κιόλας, τότε είναι ακόμα πιο άσκοπο να ψάχνεις να βρεις π.χ. τι πρόγραμμα γυμναστικής ακολούθησαν οι δυο ομάδες. Από τη στιγμή που για σένα το δευτεροτριτεύοντα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα πρωτεύοντα, δεν υπάρχει κοινό έδαφος επικονωνίας.
Αυτό που ΙΣΩΣ χρειάζεται να κάνεις είναι να αποφεύγεις στο μέλλον να χαρακτηρίζεις τον συνομιλητή σου στενόμυαλο, όταν στερεύεις από επιχειρήματα! Ίσως λέω, δεν είναι απαραίτητο να το κανεις.Δε θελει τον Αλονσο. Για να δουμε, γιατι αραγε; Αφου 'οδηγει' ηδη την ομαδα, αφου εχει στο χερι του τον Ισπανο, αφου εχει'κερδισει' τους μηχανικους, αφου η ομαδα εγγυαται την ισοτητα. Αραγε ποιο να ειναι το προβλημα του; Ο ευρων κερδιζει
Προφανώς του τα 'χει κάνει τσουρέκια ο Αλόνσο, όπως κα σε όλους τους υπολοπους μέσα στην ομάδα. Δεν νομίζω φυσικά ότι σε καλύπτει η απάντησή μου, αυτό πιστέυω όμως.
Ρωταω λοιπον και παλι: Για τα δικα σου ηθικα κριτηρια ειναι υπολογος αυτος που αναγκαζει εργαζομενο του να αποκρυψει στοιχεια (γιατι ο Ρον στην πρωτη δικη ειχε ζητησει κατι βεβαιωσεις απο ολο του το προσωπικο) ή ο εργοζομενος ειναι προδοτης οταν τα αποκαλυπτει;
Καταρχήν θύμισέ μου αν υπέγραψαν πως δεν ήξεραν τίποτα για τα στοιχεία ή πως δεν τα εφάρμοσαν; Ειλικρινά ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι, και οπως καταλαβαίνεις είναι κρίσιμη η διαφορά (στη 2η περίπτωση δεν υπάρχει απόκρυψη).
Αν θέλεις τη γενικότερη αποψή μου περί ηθικής στη Φ1, είναι η εξης: είναι ΟΛΟΙ τους ανήθικοι, με προεξάρχοντα τον Μόσλει. Σε ένα τέτοιο λοιπόν περιβάλλον, όπως στρώσεις έτσι θα κοιμηθείς.
Ο Ντένις και η ΜακΛάρεν πλήρωσε και μάλιστα πολύ ακριβότερα από ότι έπρεπε το ατόπημά της (τιμωρήθηκε σαν να έκανε χρήση, τη στιγμή που αποδείχτηκε μονάχα κατοχή). Ο Αλόνσο γιατί να μην πληρώσει; Υπάρχει κάποιος λόγος να μπει στο απυρόβλητο; Ή μήπως αυτό του το ατόπημα ήταν απλά η εξαίρεση στον κατά τα άλλα αδάμαντινο χαρακτήρα του και άρα χρήζει επιείκιας; Το ότι ο Ντένις ακόμα και μετά τον εκβιασμό και παρόλο που δεν μιλιόντουσαν του έδωσε ίσες ευκαιρίες και σε εξοπλισμό και στρατηγική να διεκδικήσει τον τίτλο κι αυτός εξακολούθησε να δικά του (π.χ. να μην παρευρεθεί στη δίκη) χρεώνεται στην ηθική του Ντένις ή του Αλόνσο; Διότι μας είπες πως ο (καημένος, δικό μου αυτό) ο Αλόνσο δήλωσε μεταμέλεια αμέσως μετά την εν θερμώ αντίδραση/εκβιασμό του. Εν ψυχρώ γιατί δεν πήγε στη δίκη όπως του ζήτησε η ομάδα;
-
Kantoniou oxi ekbiasth.... Artemhs eipame.... Artemhs Matsas.....
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όταν εκβιάζεις το αφεντικό σου, τάζεις στους μηχανικούς σου εξτρά λεφτά μπας και καταφέρεις να υπερκεράσεις τον ρούκι ομόσταυλο σου, όταν τον σπρώχνεις στην έξοδο διαφυγής και όταν σου φταίνε μια τα λάστιχα και μια ότι ο ρούκι σου κλέβει τα σέταπς επειδή σε σχεδόν όλη τη σαιζόν κοιτάς την πλάτη του, να τα βράσω τα δυο σου πρωταθλήματα.Όσο για την τακτική της Φεράρι, την ίδια τακτική ακολουθούσε και όταν είχε να πάρει τίτλο 15 χρόνια, οπότε άστοχο το επιχείρημα.
Όταν βρίζεις το αφεντικό σου - ποιο αφεντικό, πατέρας του είναι ουσιαστικά - δημόσια και σε υφάκι 'Don't you dare...', όταν επιμένεις χωρίς ίχνος εγωισμού να εκμεταλλεύεσαι τα δεδομένα του team mate σου τα οποία ο ίδιος ΔΕΝ θέλει να σου τα δώσει, όταν παραβιάζεις με το χειρότερο τρόπο τα εκ των προτέρων συμφωνημένα μόνο και μόνο επειδή είσαι κωλόπαιδο και σκατομαθημένο να βράσω και εγώ ό,τι έχεις καταφέρει από τον πρώτο σου κιόλας αγώνας. Όσο για την ταπείνωση και την 'ολόκληρη σεζον κατα την οποία κοιτάει την πλάτη του'... εντάξει, τα ανέκδοτα συνήθως τα γράφουμε σε άλλο section του forum. Και εν πάσι περιπτώσει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φερόμαστε αυτή τη στιγμή στον Alonso, όπως θα φερόμασταν στον Michael πριν δυο χρόνια;
Όσο για τα περιβόητα παράπονα του Alonso, εγώ το μόνο που βλέπω να σχολιάζεται είναι παρερμηνευμένες τους εκδοχές σε πλάγιο λόγο ή δημιουργημένες με τη μέθοδο της κοπτοραπτικής απο δημοσιογράφους που θέλουν απεγνωσμένα να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι μια τέτοια κόντρα πουλάει και που προφανώς κάνουν ότι μπορούν για να τη φουντώσουν.
@νδρέας
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εκτος από τον Jacques VilleneuveΑυτό δεν το είχα σκεφτεί! Δίκιο έχεις Έψαχνα μέρες να βρω παράδειγμα τόσο φαντασμαγορικού ντεμπούτου στην f1... Ο Montoya ήταν ειδική περίπτωση έτσι και αλλιώς και δεν πιάνει.
@νδρέας
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2007/10/01/nhamilton101.xmlHamilton με πόσο;;;;
@νδρέας
-
Οι Εγγλέζοι που διοικούν την F1 ήθελαν πάση θυσία να έχουν Εγγλέζο Πρωταθλητή?!
Ο Hamilton, πιστεύω, είναι πολύ καλός οδηγός.
Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση όμως Πρωταθλητής. Ειδικά σε αυτή την φάση!!
Η άνοδος του πρέπει να είναι προϊόν άλλων διεργασιών και όχι του ταλέντου του!
Γνώμη μου..
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τον χαρακτηριζω εκβιαστη, γιατι ζητησε ανταλλαγματα για να ΜΗΝ τα δωσει.Ακομη και ετσι εισαι αυστηρος για τον απλουστατο λογο οτι αν ο Αλονσο ηταν οντως τυχοδιωκτης θα εθετε εκβιαστικα αιτηματα απο τοτε που το αφεντικο του ζητησε να γινει συνεργος του υπογραφοντας μια ψευτια. Ομως ο Αλονσο δεν εκανε κατι τετοιο τοτε, επαιξε το 'ομαδικο παιχνιδι' για αρκετο καιρο και τελικα ξεσπασε σε μια περισταση που ενιωθε να τον πνιγει η αδικια. Φαντασου πως ενιωθε τοσο καιρο οταν εβλεπε τον Ντενις να κλαιει μπροστα στις καμερες οταν ηξερε τι παιζει, φαντασου πως νιωθει τωρα οταν αυτος που αποκαλυψε τη σαπιλα βγαινει κατηγορουμενος ενω το χαμογελαστο μικρουλι που εκανε γαργαρα θεωρειτε απο την ομαδα 'team player'. Μιλαμε για την τελεια διαστροφη!
-
Τον χαρακτηριζω εκβιαστη, γιατι ζητησε ανταλλαγματα για να ΜΗΝ τα δωσει.
Ακομη και ετσι εισαι αυστηρος για τον απλουστατο λογο οτι αν ο Αλονσο ηταν οντως τυχοδιωκτης θα εθετε εκβιαστικα αιτηματα απο τοτε που το αφεντικο του ζητησε να γινει συνεργος του υπογραφοντας μια ψευτια. Ομως ο Αλονσο δεν εκανε κατι τετοιο τοτε, επαιξε το 'ομαδικο παιχνιδι' για αρκετο καιρο και τελικα ξεσπασε σε μια περισταση που ενιωθε να τον πνιγει η αδικια. Φαντασου πως ενιωθε τοσο καιρο οταν εβλεπε τον Ντενις να κλαιει μπροστα στις καμερες οταν ηξερε τι παιζει, φαντασου πως νιωθει τωρα οταν αυτος που αποκαλυψε τη σαπιλα βγαινει κατηγορουμενος ενω το χαμογελαστο μικρουλι που εκανε γαργαρα θεωρειτε απο την ομαδα 'team player'. Μιλαμε για την τελεια διαστροφη!
Ε καλά κι εσυ! Κι ο Αλόνσος δεν είναι 'παιδάκι'. Ξέρει από αυτά! Και μπορεί να τα διαχειριστεί!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν χρειάζεται να μου βρεις weight corrected χρόνους, όπως δεν χρειάζεται σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που λήγει υπερ μιας νεοφώτιστης στην κατηγορία ομάδας εναντίον της νυν δις πρωταθλήτριας να κάτσεις να βρεις ποια ομάδα είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας ή περισσότερες τελικές προσπαθεις. Κι αν μάλιστα ακόμα κι αυτά τα δευτερεύοντα είναι σχεδόν μοιρασμένα με κλίση προς τον νεοφώτστο νικητή κιόλας, τότε είναι ακόμα πιο άσκοπο να ψάχνεις να βρεις π.χ. τι πρόγραμμα γυμναστικής ακολούθησαν οι δυο ομάδες. Από τη στιγμή που για σένα το δευτεροτριτεύοντα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα πρωτεύοντα, δεν υπάρχει κοινό έδαφος επικονωνίας.Αφου λοιπον το fuel weight correction και η ακαταλληλοτητα ενος σεταπ σε συνθηκες αγωνα ειναι δευτερευοντα τοτε οντως δεν υπαρχει νοημα συνομιλιας.
Προφανώς του τα 'χει κάνει τσουρέκια ο Αλόνσο, όπως κα σε όλους τους υπολοπους μέσα στην ομάδα. Δεν νομίζω φυσικά ότι σε καλύπτει η απάντησή μου, αυτό πιστέυω όμως.
Ας παρει τον Φιζικο τοτε να βρει την ηρεμια του.
Καταρχήν θύμισέ μου αν υπέγραψαν πως δεν ήξεραν τίποτα για τα στοιχεία ή πως δεν τα εφάρμοσαν; Ειλικρινά ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι, και οπως καταλαβαίνεις είναι κρίσιμη η διαφορά (στη 2η περίπτωση δεν υπάρχει απόκρυψη).
Πως οι πληροφοριες που ειχε στα χερια του ο Καφλαν δεν 'κυκλοφορησαν' μεσα στην εταιρια.
Ο Αλόνσο γιατί να μην πληρώσει; Υπάρχει κάποιος λόγος να μπει στο απυρόβλητο;
Ναι, ενας τεραστιος. Ηταν ο μονος που ειχε τα @@ να ξεσκεπασει τους συμμοριτες.
Το ότι ο Ντένις ακόμα και μετά τον εκβιασμό και παρόλο που δεν μιλιόντουσαν του έδωσε ίσες ευκαιρίες και σε εξοπλισμό και στρατηγική να διεκδικήσει τον τίτλο κι αυτός εξακολούθησε να δικά του (π.χ. να μην παρευρεθεί στη δίκη) χρεώνεται στην ηθική του Ντένις ή του Αλόνσο;
Ναι, ο δικαιος Ρον συνεχισε μετα το συμβαν των προκριματικων να δινει ιση αντιμετωπιση στον Αλονσο:
To my knowledge Ron was told exactly what we were going to write but he made no effort on Friday either to deny the story or tell us about Fernando's apology which would have made it quite a bit better for Fernando. As it is Fernando's reputation as a man and as a sportsman has taken a huge knock and McLaren did nothing to stop it. Was this incompetence, a desire to deflect attention away from coverage of Ron and the judgement or was it a deliberate decision to throw Fernando to the wolves?
Διότι μας είπες πως ο Αλόνσο δήλωσε μεταμέλεια αμέσως μετά την εν θερμώ αντίδραση/εκβιασμό του. Εν ψυχρώ γιατί δεν πήγε στη δίκη όπως του ζήτησε η ομάδα;
Να κανει τι; Να βαλει εναν καραγκιοζη δικηγορο οπως ο Χαμιλτον να λεει αστεια για παιδακια; Team player δειγμα ε;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Όταν βρίζεις το αφεντικό σου - ποιο αφεντικό, πατέρας του είναι ουσιαστικά - δημόσια και σε υφάκι 'Don't you dare...'...
Για την πληρέστερη ενημέρεωσή σου, του είπε και 'Fuck Off' (σύμφωνα με τα δημοσιευμένα), με τη διαφορά ότι βγήκε και ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ δημόσια για αυτή του την συπεριφορά. Και όπως έδειξαν τα πράγματα από κει και μετά ούτε ο Ντένις, ούτε η ΜακΛάρεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον... σκατομαθημένο, το αντίθετο μάλιστα. Προφανώς δείγμα του ότι το... κωλόπαιδο όντως μετάνιωσε και το δειξε και στην πραξη. Αλλιώς θα ήταν τώρα όπως είναι ο Αλόνσο μεσα στην ομάδα.
όταν επιμένεις χωρίς ίχνος εγωισμού να εκμεταλλεύεσαι τα δεδομένα του team mate σου τα οποία ο ίδιος ΔΕΝ θέλει να σου τα δώσει
Σαν να τα έχεις κάπως ανάποδα τα πράγματα, εγωιστής είναι αυτός που ΔΕΝ τα δίνει, όχι αυτός που τα παίρνει. Και btw, από που ακριβώς γνωρίζεις ότι ο ΛΧ έπαιρνε τα data του FA και μάλιστα κρυφά; Επειδή το λέει ο Αλόνσο;
όταν παραβιάζεις με το χειρότερο τρόπο τα εκ των προτέρων συμφωνημένα μόνο και μόνο επειδή είσαι κωλόπαιδο και σκατομαθημένο
Ποιος ακριβώς είναι ο χειρότερος τρόπος; Και ποιος είναι (θα ήταν) ο καλύτερος; Η δημόσια απολογία του φυσικά σου είναι αδιάφορη. Όπως σου είναι εντελώς αδιάφορο πως βάζετε στη ζυγαριά ένα 21χρονο παιδί με ένα δις πρωταθλητή και υπονοείται έως απαιτείτε να κρίνουμε επιείκώς τον δεύτερο και να σταυρώσουμε τον πρώτο. Αμ δε!
να βράσω και εγώ ό,τι έχεις καταφέρει από τον πρώτο σου κιόλας αγώνας
Να τα βράσεις, δεν θα σου ζητήσει κανείς λόγο... είναι απόλυτο δικαιωμά σου. Η ουσία είναι που αυτά που εσύ... βράζεις απέχουν μια γουρουνότριχα από τα ξαναγράψουν τα βιβλία της ιστορίας στη Φ1.
Όσο για την ταπείνωση και την 'ολόκληρη σεζον κατα την οποία κοιτάει την πλάτη του'... εντάξει, τα ανέκδοτα συνήθως τα γράφουμε σε άλλο section του forum.
Τώρα που γέλασες και εκτονώθηκες (btw, ξέχασες εντέχνως το 'σχεδόν' που είχα γράψει αμέσως πριν το 'ολόκληρη σιαζόν'), μήπως θα μπορούσες να μας θυμίσεις σε ποια ακριβώς χρονική στιγμή και για πόσο προηγήθηκε ο Αλόνσο του Χάμιλτον;
Και εν πάσι περιπτώσει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φερόμαστε αυτή τη στιγμή στον Alonso, όπως θα φερόμασταν στον Michael πριν δυο χρόνια;
Ίσως επειδή κάνει σχεδόν τα πάντα για να μας τον θυμίζει. Ενίοτε κι ακόμα χεδιρότερα.
Όσο για τα περιβόητα παράπονα του Alonso, εγώ το μόνο που βλέπω να σχολιάζεται είναι παρερμηνευμένες τους εκδοχές σε πλάγιο λόγο ή δημιουργημένες με τη μέθοδο της κοπτοραπτικής απο δημοσιογράφους που θέλουν απεγνωσμένα να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι μια τέτοια κόντρα πουλάει και που προφανώς κάνουν ότι μπορούν για να τη φουντώσουν.
@νδρέας
Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας
-
Οκ Κωνσταντίνε, τώρα το κατάλαβα. Δεν το είχα καταλάβει ομολογώ μέχρι τώρα, αλλά μετά τις πολλές σου επαναλήψεις σε τόσα πόστς είδα τελικά το φως το αληθινό: η ΜακΛάρεν είναι συμμορία, ο Ντένις είναι ο κατεξοχήν εκφραστής της σαπίλας στην Φ1 και ο Αλόνσο ο Ζορό του αθλήματος που δρα για να ξεσκεπάζει τους κακούς βοηθώντας τους αδύνατους!
Με αυτή τη βάση έχεις πάντα και σε ολα δίκιο!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Νομίζω πως η ουσία είναι ότι δεν τον άφησαν να παλέψει για να διεκδικήσει την νίκη.
Ναι, και λέγουμε ότι τον άφησαν ΜΕΧΡΙ κάποια στιγμή. Με λίγα λόγια του είπαν 'έχεις την ευκαιρία σου. Μετά από αυτή στοπ'.
Τρίχες κατσαρές από την μεριά του θεατή... Ακόμα κ ο νούμερο 2 θα πρέπει να έχει την ελευθερία να παλέψει εάν είναι πιο γρήγορος.
Όπως κ να κάνει δεξιά ο ομόσταυλος χωρίς να πρέπει να μπεί για pit-stop.
Όταν υπάρχει ξεκάθαρα πρώτος κ δεύτερος οδηγός σε μια ομάδα είναι λογικό ο 2ος να κάνει support στον άλλον. Αλλά κ εκεί πρέπει να υπάρχουν κάποιες ισορροπίες. Δηλαδή να επιτρέπεται η μάχη μεταξύ των 2. Όχι να βγούν εκτός αλλά τουλάχιστον να μην βλέπεις πια ενα GP με τον έναν πίσω απο τον άλλον κ να ξέρεις το αποτέλεσμα. Βέβαια αυτό δεν ξέρω πως μπορεί πια επιτευχθεί μια κ το κατασκευαστών είναι αυτό για το οποίο νοιάζεται η ομάδα κ η μάχη μεταξύ ομόσταυλων πάντα έχει ρίσκα να μην τερματίσει κάποιος από τους 2 ή κ οι 2. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οκ Κωνσταντίνε, τώρα το κατάλαβα. Δεν το είχα καταλάβει ομολογώ μέχρι τώρα, αλλά μετά τις πολλές σου επαναλήψεις σε τόσα πόστς είδα τελικά το φως το αληθινό: η ΜακΛάρεν είναι συμμορία, ο Ντένις είναι ο κατεξοχήν εκφραστής της σαπίλας στην Φ1 και ο Αλόνσο ο Ζορό του αθλήματος που δρα για να ξεσκεπάζει τους κακούς βοηθώντας τους αδύνατους!Ισως εχεις δικιο γιαυτο θα σου δωσω την ευκαιρια να μας χαρακτηρισεις εσυ:
- τον Ντενις βαση των πραξεων του στο θεμα των ψευδων βεβαιωσεων
- τον Χαμιλτον βαση της παρουσιας του στην περιφημη συνεδριαση του παγκοσμιου συμβουλιου
-
-
Το ίδιο και λιγότερο ανήθικο από οποιονδήποτε πρόεδρο (ή/και τεχνικό διευθυντή) ομάδας στη F1.
-
Δεν έχω διαβάσει την κατάθεσή του.
Σειρα σου τώρα να μου χαρακτηρίσεις βάσει ηθικής:
-
Τους Μπριατόρε, Μοντιζέμολο, Στόνταρντ (τον θυμάσαι;), κλπ, κλπ... βασει της εν γένη παρουσίας τους στο άθλημα.
-
Τη Φεράρι, τη Ρενό, την Τογιότα, κλπ κλπ βάσει της εν γένη παρουσίας τους στο άθλημα.
-
Τον Αλόνσο, βάσει της εν γένη παρουσίας του στο άθλημα.
-
Τον Μόσλεΰ και τη ΦΙΑ, βάσει της εν γένη παρουσίας της στο άθλημα.
-
Την Φ1 εν γένη ως άθλημα.
-
-
Οταν παραπονεθω για καποιον χαρακτηρισμο, θα πω τη γνωμη μου
Επίσημο thread: GP Ιαπωνίας - Fuji 2007