-
Όσες φορές σκέφτομαι αυτή την ιστορία γελάω γιατρούλη!
-
Απιστευτο....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΘΑΝΑΜΕ?
Α ρε Νικο Γενεραλη, αξεχαστη θα μου μεινει η ανακουφιση και το γελιο ολων...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ( Γενεράλης)ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
-
Νομιζω οτι ηταν ο Νικος. Μαλλον δεν κανω λαθος. Μπορει κιολας, πολλα τα χρονια...
Μια και μου φαινεσαι 'αρχαιος' ,εχεις μηπως εκεινη τη φωτογραφια του Μιχαλη Μοσχου σε νυχτερινο Μαραθωνα, που υπεριπταται της Alfasud? -
[quote='platis']Νομιζω οτι ηταν ο Νικος. Μαλλον δεν κανω λαθος. Μπορει κιολας, πολλα τα χρονια...
quote]Aυτα τα μονο ενας Γενεραλης μπορει να λεει .....οντως
Ειχα την τραυματικη εμπειρια να παω μαζι του ....συνοδηγος σε ενα Κενταυρος την εποχη με τις μπροστοκινητες κορολες ....
Εχουμε φτασει Καραβωμα ,εχουμε φαει το ξυλο της αρκουδας απ'ολη την κλαση , βρεχει , και η ομιχλη ειναι στα 30 μετρα με μια μαυριλα σαν νυκτα ......
Τωρα τι κανουμε χοντρουλη μου του λεω ?........ Ηταν οι δηλωσεις στην παρεα του ΣΟΑΑ που ελεγε τοτε .........Οι οδηγοι αγορακια μου , φαινοντε στην κατηφορα με βροχη και ομιχλη !!!!!Τα ειχαμε ολα μπροστα μας !
Σφυξου καλα και διαβαζε .... μην κανεις λαθος , λεει ...και ξεκινησε ....Στο τελος της ειδικης τον ακουω ......< Μαλακα ...τα παιδια μας εχουν πατεραδες > ......... θα ειχε χασει και δυο κιλα
Το κουφο ειναι οτι σ'αυτην την ειδικη ειμαστε αξιοπρεπεστεροι ολων !
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Νομιζω οτι ηταν ο Νικος. Μαλλον δεν κανω λαθος. Μπορει κιολας, πολλα τα χρονια...
Μια και μου φαινεσαι 'αρχαιος' ,εχεις μηπως εκεινη τη φωτογραφια του Μιχαλη Μοσχου σε νυχτερινο Μαραθωνα, που υπεριπταται της Alfasud?ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΓΕΝΕΡΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΛΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΙΠΤΑΜΕΝΟ...........
Νυκτερινες ειδικες