-
Το δέρμα νομίζω οτι ούτως η άλλως είναι καταδικασμένο σ'αυτό το σημείο, κάποια στιγμή θα φύγει. Εγώ θα το ξήλωνα και θα κυκλοφορούσα με Hansaplast για μια μέρα μέχρι να κάνει γερή κρούστα..
-
θα λεγα οτι το χειτρότερο είναι ο καθαρισμός μ εκείνη την αναρρόφηση...εκείνο πόνεσε!
Μόνο που το διάβασα πόνεσα......
Από τις λίγες φορές που πόνεσα τόσο από γιατρό.ΥΓ: Από εβδομάδα πάλις ξεκίνημα νέοι αγώνες... Ξέρει κανείς από τυμπανοπλαστική; Μετεγχειρητικά περισσότερο αγχώνομαι για το τι να κάνω και να μην κάνω.
-
τι επαθε το τύμπανο σου???
-
Εδώ και αρκετούς μήνες κοσμείται από μια τρυπούλα συνέπεια καταδύσεως στα πλαίσια στρατιωτικής εκπαίδευσης κλπ κλπ κλπ
Το μόνο καλό ότι έφτιαξα τζαμπέ και το διάφραγμα και έχω πάρει αβέρτα αναρρωτικές άδειες. Έχεις εμπειρία από τέτοια επέμβαση; -
αν μιλάμε για τρυπουλα μικρη (μικρή ε, όχι 'μικρη') τοτε τα πράγματα ειναι σχετικα ευκολα.
καλυτερα βεβαια να μη μαθεις τη διαδικασία
ωστοσο κανεις πολύ κακώς που το αφηνεις. η ζημια που μπορείς να παθεις ειναι το 2ο πράγμα που δε θα ηθελες να μαθεις
-
Περίμενα μήπως κλείσει μόνο του μετά και από το διάφραγμα που έφτιαξα (επειδή μου είπαν όλοι οι ΩΡΛ ότι επηρέασε πολύ και στο να το πάθω και στο να μην κλείσει) αλλά τώρα είναι μονόδρομος για να προλάβω να κάνω μια αρκετά ακριβή εγχείρηση (3500 περίπου) δωρεάν στο στρατό.
Τη διαδικασία την ξέρω. Σκίσιμο στην άκρη του τυμπάνου και τοποθέτηση μοσχεύματος 'συρταρωτά' από μέσα. Η τρύπα ευτυχώς είναι μικρή. Το θέμα είναι ότι ούτε με πονάει ούτε έχω εμφανή απώλεια ακοής. Γύρω στο 5% μου έχουν πει αλλά δεν είναι εμφανής ή εύκολα αισθητή.
Αν μπορείς πες μου οτιδήποτε γνωρίζεις για τη μετεγχειρητική περίοδο. Μου έχουν πει ότι για 10 μέρες θέλει πολύ προσοχή και ότι σε 1 μήνα θα είμαι as good as new (αν πιάσει το μόσχευμα). -
έχω πρόβλημα με τις τρίχες στα πόδια, μου γυρνάνε συνέχεια με αποτέλεσμα να έχω από 1-2 σπυριά σχεδόν σε καθημερινή βάση. Υπάρχει καμιά λύση/θεραπεία? Δε θέλω να κάνω ολική, αν όμως κάνω 1-pass laser θα είναι καλύτερα? νομίζω για να εξαφανιστούν εντελώς θέλει 4-5 φορές, σωστά ?
-
Μήπως να δοκιμάσεις να πλένεσαι με γάντι 'μασάζ';
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μήπως να δοκιμάσεις να πλένεσαι με γάντι 'μασάζ';δλδ?
-
μήπως να σταματήσεις να τις ξυρίζεις ρε trendy?!
δεν ξέρω τι εννοεί γάντι μασάζ ο FestoNero αλλά έχω διαβάσει οτι η τζίβα, ξέρεις αυτό το άγριο σφουγγάρι απο φυτό, κάνει καλό γιατί κάνει μερική απολέπιση και το χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες για αυτό το λόγο στο ξύρισμα των ποδιών (και οι ποδηλάτες)
-
μα δεν ξυρίζομαι!
-
ναι ρε συ! πλάκα κάνω για το ξύρισμα, όχι όμως για το σφουγγάρι.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μα δεν ξυρίζομαι!Να το προσέξεις όμως γιατί αυτό δεν είναι μακριά :
-
πωπω επειγόντως στον ............οδοντίατρο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μήπως να δοκιμάσεις να πλένεσαι με γάντι 'μασάζ';
δλδ?
Τέτοιο εννοώ.
http://imageshack.gr/view.php?file=8ec3 ... klvnyj.jpg
Πέρα το οτι είναι καλό για το δέρμα, κάνεις και τρομερή οικονομία στο αφρόλουτρο.
Στην αρχή θα σε ξενίσει η υφή του, θα'ναι λες και τρίβεσαι με γυαλόχαρτο, αλλά θα συνηθίσεις.
Πρέπει να έχει 4-5 ευρώ νομίζω. Καλό είναι να το αλλάζεις καθε χρόνο και κάθε 3-4 μήνες να το πλένεις με χλωρίνη. Όταν το χρησιμοποιείς να το απλώνεις μαζί με τη πετσέτα ωστε να στεγνώνει. -
Παραλίγο να πάθουμε μεγάλο κακό προχθες!!!
Η αδερφή μου κινδυνευσε αρκετά εκεί που δεν θα το περίμενε κανείς!!!! Πήρε ένα 'Πονστάν' το οποίο δεν ήταν και η πρώτη φορά που το έπαιρνε. Ξαφνηκά διπλώθηκε στα 2 από τους πόνους τα χέρια της πρίστηκαν!!! Πήραμε τηλ το ΕΚΑΒ μας είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο. Πέρασε η μισή ώρα και ασθενοφόρο πουθενά. Οταν ξαναπήραμε τηλ μας είπαν να την πάμε στο νοσοκομείο μόνοι μας αν νομίζουμε ότι είναι σοβαρα.
Ετσι κι έγινε τελικά. Την έβαλαν κατευθείαν μέσα και την 'πλάκωσαν' στις κορτιζόνες και δε ξέρω κι εγώ σε τί άλλο. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Αλεργικό λέει ήταν και δεν παίζει ρόλο ότι το είχε ξαναπάρει!!!
Πάλι καλά!!! -
Περαστηκά της Μανο!!
Τελικα καλυτερα σε τετοιες περιπτωσεις (που η ακινησια του ασθενους δεν απαιτείται ) να μπαινει ο αρρωστος στο αμαξι και κατευθειαν στα επειγοντα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περαστηκά της Μανο!!Τελικα καλυτερα σε τετοιες περιπτωσεις (που η ακινησια του ασθενους δεν απαιτείται ) να μπαινει ο αρρωστος στο αμαξι και κατευθειαν στα επειγοντα.
Ευχαριστώ Βασίλη να είσαι καλά!!!
-
Περαστικά κι από μένα!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Περαστικά κι από μένα!Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες