-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σας ευχαριστω κύριοι!!!Για το στομαχι (πάλινδρομηση - ελαφρά) παίρνω ibutin 300αρι πρωι-βράδυ και laprazol το μεσημέρι.
Για τις ταχυκαρδιες μισο inderal κάθε μεσημέρι για δέκα μέρες και μετα για άλλες δέκα, μισο μέρα παρα μέρα.Περαστικά βρε Geo!
Εντάξει, θα περάσει... Μην το έχεις στο μυαλο σου!wtf ?
-
Το inderal είναι ένας ήπιος b-blocker το οποίο ρίχνει τους σφυγμούς. Σαν το tenormin ένα πράγμα.
Θάνο δεν ξέρω τι έχεις με το στομάχι, απλά για την ταχυκαρδία-ταχυαρρυθμία-γουατέβερ σου βρήκαν έχε υπόψη σου ότι παίζει πολύ και το θέμα ιδέα.
Αν κάτι δηλαδή σε απασχολεί και το σκέφτεσαι συνέχεια, συνεχίζει και το πρόβλημα.
Καλοκαιράκι έρχεται, καιρός για διακοπές, κάνε ένα καλό διάλειμμα και μετά δες με το γιατρό σου (ΠΑΝΤΑ) αν όντως το χρειάζεσαι ή όχι. -
Περαστικά ρε παίδες (Γιώργο και Θάνο) να είναι.
Γρήγορη ανάρρωση!
-
propanolol είναι.
1η φορά ακουω τέτοιο σχημα που σου έδωσαν να πω την αλήθεια. σε καρδιολόγο πηγες ε;
-
+1, το θέμα με το στομάχι επίσης είναι ως επι το πλείστον λόγω άγχους. Τον τελευταίο χρόνο με το διδακτορικό το έχω κι εγώ και το χω ρίξει στα penrazol. Yπήρχε περίοδος που δε μπορούσα να κοιμηθώ απ το κόμπιασμα, είχα κόψει καφέδες, σάλτσες κλπ, αλλά δε μπορείς να συνεχίσεις έτσι, πρέπει να κοντρολάρεις το άγχος
-
Το ibutin είναι σπασμολυτικό. Το δίνουν κυρίως στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (παλιότερα γνωστό ως σπαστική κολίτιδα). Για το inderal ισχύουν όσα είπατε.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Περαστικά ρε παίδες (Γιώργο και Θάνο) να είναι.Γρήγορη ανάρρωση!
Παρομοιως.
Δεν θα πεθανουμε κιολας, λογω αγχους......
(ας ειναι καλα τα 2 χαπια την ημερα για υπερταση)
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Γρήγορη ανάρρωση!
Παρομοιως.
Πολλα παιρνεις . Ενα καθε πρωι ξερω εγω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γρήγορη ανάρρωση!
Παρομοιως.
Πολλα παιρνεις . Ενα καθε πρωι ξερω εγω
Εγω ειμαι ειδικη περιπτωση. Πριν τα φαρμακα ειχα 90/190 και τωρα 65/110.
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Το ibutin είναι σπασμολυτικό. Το δίνουν κυρίως στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (παλιότερα γνωστό ως σπαστική κολίτιδα). Για το inderal ισχύουν όσα είπατε.το δίνουν και για παλινδρόμηση, όταν έχεις πρόβλημα με το σφικτήρα του στομάχου αν δεν κάνω λάθος
-
Σας ευχαριστώ όλους!
Ακριβώς παλινδρόμηση έχω.
Αρχικά στάδια μεν, αλλα παλινδρόμηση δε.
Και συγκεκριμένα αυτή ήταν η αιτία για τις κρίσεις πανικού που είχα.Τα φάρμακα (πέρα απο το inderal που έγραψα πιο πάνω) θα τα σταματήσω σε 3-4 μέρες.
Εν τω μεταξύ ειναι κατι γαιδούρια χάπια... άλλες φορες τα καταπίνω με μιση γουλιά νερό και άλλες με 5μιση ποτήρια! Ναι δεν κανω πλάκα...! λιώνει στο στόμα απο το πολύ νερό.Υ.Γ.: Ναι σε καρδιολόγο (ειδικό - έτσι λέει η σφραγίδα του) τον ξέρω πάνω απο 20 χρόνια (οικογενειακός γιατρός δλδ)
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
propanolol είναι.1η φορά ακουω τέτοιο σχημα που σου έδωσαν να πω την αλήθεια. σε καρδιολόγο πηγες ε;
Για το Θάνο μιλάμε οπότε είναι μια χαρά τα φάρμακα.
(κάνουμε και λίγη πλακίτσα να ξεχαστούμε )
Περαστικά Θάνο και Geof1.
-
-
Περαστικά Θάνο και Geof1.
Και ελεγα δεν βλεπω κ πολυ μάχιμο τον εναν φωτογράφο του φορουμ (θα εχει ταράξει τη 3αρα υπολογιζα)!!! Επιβάλλεται να επανορθώσεις με τουλαχιστον 30 ποστς την ημερα και αν σου τη πει κανένας θα αναλάβουμε ειδικη τασκ φορς για να μένεις χαλαρός εσυ (λεμε καμια μαλακια να ανεβει λιγο η διαθεση προφανώς )
-
χαχαχα να'σαι καλα βρε αγορίνα, σε ευχαριστώ!
Θα επανορθώσω
Λίγες μέρες να συνέλθω και εδώ θα είμαι χαχα
-
Περαστικά παιδιά
-
Σκεφτόμαστε με την να πάρουμε ένα σκύλο. Επειδή, όμως, έχω κάποια θέματα με αλλεργίες, σκέφτομαι να κάνω το τεστ που δείχνει σε τι είμαστε αλλεργικοί. Σε τι γιατρό πρέπει να απευθυνθώ; Μέχρι τώρα για αλλεργίες απευθυνόμουν είτε σε ΩΡΛ είτε σε δερματολόγο, ανάλογα το πως εκδηλωνόταν...
-
Σε αλλεργιολογο
Καλο ειναι να φροντισεις να παρεις σκυλακι ρατσας που δεν ριχνει τριχωμα ,αν κ παντα υποστηριζω τις υιθοσιες ημιαιμων -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
αν κ παντα υποστηριζω τις υιθοσιες ημιαιμων+1.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σκεφτόμαστε με την να πάρουμε ένα σκύλο. Επειδή, όμως, έχω κάποια θέματα με αλλεργίες, σκέφτομαι να κάνω το τεστ που δείχνει σε τι είμαστε αλλεργικοί. Σε τι γιατρό πρέπει να απευθυνθώ; Μέχρι τώρα για αλλεργίες απευθυνόμουν είτε σε ΩΡΛ είτε σε δερματολόγο, ανάλογα το πως εκδηλωνόταν...Kαλο ειναι να το κανετε μετα το καλοκαιρι,αν και εφοσον σκοπευετε να πατε διακοπες.
o γιατρος δεν νομιζω οτι μπορει να σας βοηθησει ουσιαστικα
http://www.dogbreedinfo.com/allergy.htmΙt is always wise to visit the dog to see if you are allergic to it before you commit.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες